reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jezdem:-):-):-) mam prasowania troche ale chyba już nie dziś... Sobie z Zuzka hydromasaż zrobiłysmy i juz spi.

No i po Brzyduli:-)Ale był fajny odcinek:tak::tak::tak::tak:
Mlodzi sie łądnie bawia ,wiec siedzimy w domku:-)A tak poza tym to jzu jest zimno na dworze:no:Bylismy przed Brzydula na placu i musielismy wracac bo jzu niezle zmarzlam:szok::szok::szok::szok:

Fajny odcinek ale jeszcze tylko chyba 14 czy 15 odcinków i koniec...:baffled:

No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro :-D
bla0158169514.jpg

Jak na miarę! Super;-):-):-):-)

Ja to chyba na omnibusa poczekam,bo tez mi przepadła:angry:.
Patrysia,szkoda,że nie ma córeczki:tak:,bo takiego zięcia bym chciała;-):tak::-D:-D:-D.
Natalineczkę
i Mamitkę poproszę o GG - pilne!!!:tak:
Zaraz wysle na priv

Akurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie:tak:
paczki.jpg

Mniam:-p:-p

Ja tylko do 1061 strony poczytałam a reszta będzie jutro bo mi głowę rozsadza i muszę iść spać, chyba jakieś przeziębienie mnie bierze albo mąż mnie zaraził:crazy::crazy:

Rozmawialam znim-powiedzialam ze tak w normalnych rodzinach nie jest,rozumiem gra sie ale czasem a nie 14h na doe itd. to mi powiedzial--ze moge zmienic partnera,wyprowadzic sie jak mi tak zle--a potem ze jak cos chem od niego to zamiast sie drzec to mam podejsc i mu powiedziec normalnie--zeby zrobil to i tamto,a ja chcem zeby to on podszedl i powiedzial w czym ma mi pomoc lub sam sie wziął za cos.

Kochana z chłopem to jak z krową na granicy trzeba bata i poganiać do przodu a tak po polskiemu to nie licz na to że sam się domyśli i zacznie pomagać, musisz mu jasno i konkretnie mówić co chcesz i licz się z tym że będziesz bardzo często powtarzać jedno i to samo polecenie bo on będzie udawał że zapomniał albo nie wie o co chodzi. Chłopy to czwarta kategoria i rozum to mają tylko w gaciach. No to się wypowiedziałam:-p:-p:-p

Skoro nie ma nikogo to pogadam sama ze sobą.
Poszłam do tego urzędu, małą została z tatusiem. Spędziłam tam ponad godzinę. Drogę powrotną obrałam bardzo długą, przez park uzdrowiskowy, ach jak było przyjemnie iść samej, nie pchać wózka, z muzyczką w uszach, powolutku...słoneczko...ligh'cik. No bomba. akumulatorki doładowane na maksa prawie. Idę sobie do skrzynki, patrze a tam awizo. No już zła, bo wiem, że Piciu przeciez w domu. Pytam go czy był listonosz-nie, nawet nie dzwonił, nie sprawdził, czy ktoś w domu a awizo wrzucił i po kłopocie, nie trzeba wjeżdżać na 10p. Zadzwoniłam do 3 urzędów pocztowych, w końcu znalazłam naczelnika i złożyłam skargę. Żeby to pierwszy raz, ale w tym roku chyba już 4 czy 5. Tak więc naczelnik znalazł, który t listonosz i z paczką musiał jeszcze raz po pracy zaianiać do mnie. A co.
A w paczuszce super butki od Anabubki dla małej. Śliczne i jak na nią krojone! Razy dwa z resztą.

I bardzo dobrze zrobiłaś, my też raz wojnę robiliśmy tylko my znów o to że nie jesteśmy zameldowani tu gdzie mieszkamy i nie chcieli nam paczki na poczcie wydać, ależ była kłótnia na całego, ale najważniejsze że wygraliśmy:-p:-p:-p

Anaconda moge wpasc i ogarnac troszke domek :))
A mala mi dzis jakos jeka i steka i placze i placze jest taka zmierzla ze az strach ... :(
Mam dosc

Zapraszam jutro z rana, oj będziesz miała co robić już ja się postaram;-);-):-D:-D

No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro :-D
bla0158169514.jpg

Śliczny mały mężczyzna, oj będą się panny sznurem za nim ustawiały:-D:-D:-D

aha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe :szok::szok::szok:
na tym zdjeciu co jest Sewi ta ciemna przesuwana z lustrem deska mi wypadla - na szczescie nic sie nie stalo bo spadlo mi od nog i z dala od nas
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo :baffled:

Nic się nie przejmuj, mąż wróci to będzie miał chociaż robotę bo tak to by niepotrzebnie w tv się gapił;-);-);-)
A teraz życzę dobrej nocki i do jutra:-):-):-)

Kochana z chłopem to jak z krową na granicy trzeba bata i poganiać do przodu a tak po polskiemu to nie licz na to że sam się domyśli i zacznie pomagać, musisz mu jasno i konkretnie mówić co chcesz i licz się z tym że będziesz bardzo często powtarzać jedno i to samo polecenie bo on będzie udawał że zapomniał albo nie wie o co chodzi. Chłopy to czwarta kategoria i rozum to mają tylko w gaciach. No to się wypowiedziałam:-p:-p:-p

I bardzo dobrze zrobiłaś, my też raz wojnę robiliśmy tylko my znów o to że nie jesteśmy zameldowani tu gdzie mieszkamy i nie chcieli nam paczki na poczcie wydać, ależ była kłótnia na całego, ale najważniejsze że wygraliśmy:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
racja chłopu to jak krowie na rowie a i tak jak grochem o sciane :sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D

a co do poczty to dzis dostalam list i w skrzynce lezal juz taki rozpakowany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co prawda to reklamowka z bobowity dla czarka i jkies probki ale tak sie nie robi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrej nocki zycze

witam panie
a coz tu taki ruch??????????? o tej porze:-)
najpierw bylam w rowie
mam katar.ale jeszcze nosem moge oddychac.drapie mnie w gardle i czuje sie tak sobie.
duza sie troche smarcze,amla sporo kicha i lzawi jej troche oczko wiec pewnie bedzie katar:baffled:
nie pasi mi ze chore dzieci na moj wypad:no::no:

a wlasnie MH jak oczka Aniki????????????????

bylam dzis u mamy,pomoglam jej troche sprzac.remont wlasciwie dokonczony-jeszcze drzwi do pokoi umalowac i posprzatac:-)

reklama
Ja tylko do 1061 strony poczytałam a reszta będzie jutro bo mi głowę rozsadza i muszę iść spać, chyba jakieś przeziębienie mnie bierze albo mąż mnie zaraził:crazy::crazy:

:-D:-D:-D:-DPrawda:-D:-D:-D:-D

Do góry