wiktoria12
Mama i żona :)
wiem ze długo nie posiedziałam ale szukam tez wszystkiego na temat ząbków dentystka przepisała nam fluor w kropelkach ale w aptece powiedzieli ze tego juz od roku nie ma i szukam jakiegos zamienika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i po Brzyduli:-)Ale był fajny odcinek
Mlodzi sie łądnie bawia ,wiec siedzimy w domku:-)A tak poza tym to jzu jest zimno na dworzeBylismy przed Brzydula na placu i musielismy wracac bo jzu niezle zmarzlam
No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro
![]()
Zaraz wysle na privJa to chyba na omnibusa poczekam,bo tez mi przepadła.
Patrysia,szkoda,że nie ma córeczki,bo takiego zięcia bym chciała;-)
.
Natalineczkę i Mamitkę poproszę o GG - pilne!!!![]()
Akurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie
![]()
;-)nie jestes sama ja tez chleje na potege![]()
Rozmawialam znim-powiedzialam ze tak w normalnych rodzinach nie jest,rozumiem gra sie ale czasem a nie 14h na doe itd. to mi powiedzial--ze moge zmienic partnera,wyprowadzic sie jak mi tak zle--a potem ze jak cos chem od niego to zamiast sie drzec to mam podejsc i mu powiedziec normalnie--zeby zrobil to i tamto,a ja chcem zeby to on podszedl i powiedzial w czym ma mi pomoc lub sam sie wziął za cos.
Skoro nie ma nikogo to pogadam sama ze sobą.
Poszłam do tego urzędu, małą została z tatusiem. Spędziłam tam ponad godzinę. Drogę powrotną obrałam bardzo długą, przez park uzdrowiskowy, ach jak było przyjemnie iść samej, nie pchać wózka, z muzyczką w uszach, powolutku...słoneczko...ligh'cik. No bomba. akumulatorki doładowane na maksa prawie. Idę sobie do skrzynki, patrze a tam awizo. No już zła, bo wiem, że Piciu przeciez w domu. Pytam go czy był listonosz-nie, nawet nie dzwonił, nie sprawdził, czy ktoś w domu a awizo wrzucił i po kłopocie, nie trzeba wjeżdżać na 10p. Zadzwoniłam do 3 urzędów pocztowych, w końcu znalazłam naczelnika i złożyłam skargę. Żeby to pierwszy raz, ale w tym roku chyba już 4 czy 5. Tak więc naczelnik znalazł, który t listonosz i z paczką musiał jeszcze raz po pracy zaianiać do mnie. A co.
A w paczuszce super butki od Anabubki dla małej. Śliczne i jak na nią krojone! Razy dwa z resztą.
Anaconda moge wpasc i ogarnac troszke domek)
A mala mi dzis jakos jeka i steka i placze i placze jest taka zmierzla ze az strach ...![]()
Mam dosc
No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro
![]()
aha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe
na tym zdjeciu co jest Sewi ta ciemna przesuwana z lustrem deska mi wypadla - na szczescie nic sie nie stalo bo spadlo mi od nog i z dala od nas
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo![]()
Kochana z chłopem to jak z krową na granicy trzeba bata i poganiać do przodu a tak po polskiemu to nie licz na to że sam się domyśli i zacznie pomagać, musisz mu jasno i konkretnie mówić co chcesz i licz się z tym że będziesz bardzo często powtarzać jedno i to samo polecenie bo on będzie udawał że zapomniał albo nie wie o co chodzi. Chłopy to czwarta kategoria i rozum to mają tylko w gaciach. No to się wypowiedziałam
I bardzo dobrze zrobiłaś, my też raz wojnę robiliśmy tylko my znów o to że nie jesteśmy zameldowani tu gdzie mieszkamy i nie chcieli nam paczki na poczcie wydać, ależ była kłótnia na całego, ale najważniejsze że wygraliśmy![]()
Ja tylko do 1061 strony poczytałam a reszta będzie jutro bo mi głowę rozsadza i muszę iść spać, chyba jakieś przeziębienie mnie bierze albo mąż mnie zaraził
Kochana z chłopem to jak z krową na granicy trzeba bata i poganiać do przodu a tak po polskiemu to nie licz na to że sam się domyśli i zacznie pomagać, musisz mu jasno i konkretnie mówić co chcesz i licz się z tym że będziesz bardzo często powtarzać jedno i to samo polecenie bo on będzie udawał że zapomniał albo nie wie o co chodzi. Chłopy to czwarta kategoria i rozum to mają tylko w gaciach. No to się wypowiedziałam![]()