Jadźka
mama 2 synów
kasza ugotowana wiec spadam. dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co Ty bedziesz sama robic na podwórku????Witam i wybywam na podworkoMlodzi spia wiec ide odreagowac;-):-)
Milego wieczorku:-);-)
maja mlode pomyslyHello
Dominik juz w szkole ,a ja od samego rana mam mega wnerwaMlode wstaly juz po 7 i tak od tego czasu cały czas wyja
Podarły mi ksiazke ktora pozyczylam od siory i kartki powrzucaly do nocnika z sikami
Teraz polozylam Je do lozeczek i zmknelam w pokoju i mam nadzieje ze usna
synek nie da ci zapomniec o swoim istnieniuwitam dziewczyny
ja tylko na chwilunie:-(
malowania ciąg dalszy.....pokój dzieciaków i przedpokój pomalowany...kuchnia i nasz pokój po niedzieli ...dzisiaj musimy trochę ogarnąć bo przujeżdża dziś teściowa pilnować antka bo my jutro jedziemy na cały dzień na grzyby pod gorzów
wczoraj było zebranie u julki jest ok radę obie daje świetnie pani mówi że nawet lepiej niż n ie jeden 6 -latek wygadana bystra mądra no nasłuchałam si,e pochwał
zapisałam julkę na balet i teniec towarzyski byli u nich instruktorzy i wybierali dzieci które ich zdaniem się do tego nadają i jula jak najbarddziej koszt 100zł m-cznie ale niech chodzi może ją kiedyś będe podziwiać na turniejachoczywiście same składki na początek ...komitet 80 zł 10 zł m-cznie na ksero ,28 ubespieczenie 5 ł m--cznie składka klasowa.....
adam mnie przedwczoraj doprowadził do furiisłuchajcie poszedł na trening na 18 o 19,30 miał być w domu godzina 20 piotr dzwoni do mnie do pracy że adam jeszcze nie wrócił...ja w nerwach dzwonie do ex (bo on mieszka blisko stadion)proszę go żeby poszedł zobaczył czy trening jeszcze jest czy on tam jest poszedł dzwoni i mówi że trening skończył sie koło 19 a adam wyszedł z niego wcześniej bo pokłócił się z jakimś kolegą który go szarpał wyzywał
no i zonk gdzie on jest???ja w pracy piotrek w domu z chorym antkiem i julią a gnojka nigdzie nie ma jest ciemno miasto
wyobraźnia podsówa najgorsze scenariusze:-
-
-(mówię do ex żeby przeszedł się koło tego stadionu popytał bo jak nie ma go to dzwonimy na policję
dzwonię znów do piotra ten mówi że adama nadal nie ma jest 20.40
nerwy wychodzę na sklep idzie adama kolega z rodzicami pytam go czy był na treningu czy nie wie może gdzie jest adam a on ze adm poszedł chyba do kolegi do krzyśka który mieszka koło stadionu
dzwonię do ex mówie mu co i jak a on poczekj widzę adama idzie do domu jest 21
zasiedział się u kolegi
słuchajcie gdyby był adam koło mnie to bym go chyba rozszarpała
ale zanim doszłam z pracy do domu to trochę ochłonełam wróciłam pogadałam z nim ma szlaban no i niestety koniec treningów bo treningi 6 razy w tygodniu od 16.30 do 19.30 a gdzie czas na szkołe lekcje???tym bardziej ze chodzi jeszcze na koło matematyczne,muzyczne ,informtyczne i angielskiego a i sks
jakoś to przełknoł
ja mam jakiegoś doła dostaliśmy taki rachunek za prąd żedo 10 października zostanie nam 250 zł na życie
tak więc agunia i anabubka wam paczkę wyślę po 10 października teraz nie dam rady:-
-(narazie po niedzieli wyślę tylko medusce bo ona w październiku się rozsypie więc jej trzeba
ogólnie fajnie jak jest tak pomalowane mieeszkanko jest czysto świeżo ale jak patrze narazie na ten syf to jestem przerażona
znikam kochane do sprzątania :-(a tak mi was brakuje i tego naszego klikania a tu narazie nie ma czasuale ja to sobie odbiję
![]()
popieramPatrysia a bym radziła posłuchać lekarki i na diecie pobyć aż ci przejdzie![]()
juz??? ja mojego nie mam nawet po co obcinacWitam po spacerku. Pogoda znowu robi sie do bani. Po poludniu idziemy obciac pierwszy raz Huberta do fryzjeraZobaczymy co z tego wyjdzie:-):-):-):-):-)
ja juz nie mam pojecia jak tego twojego chlopa na bacznosc postawicA ja dzis zalatana.
Dzisiaj rano blam na spacerze 2h przyszlam polozylam dziecko spac,zaczelam sprzatac,poszlam na zakupy,wrocilam dziecko wstalo,dalam jesc,wyszlam ok 17:30 i wrocilam o 20 bedac caly czas z dzieckiem przyszlam,pranie jak bylo wpralce wyprane do powieszenia tak lezy,zabawki nie posprzatane,po obiedzie syff.A m. gra,ale wg niego ja nic nie robie.I jak tu sie nie wkurzac i sie nie drzec---krew mnie zalewa.
A jutro festyn w przedszkolu dla dzieci gdzie pracuje moja mama wiec sobie pojdziemy z małym.
a co za autko kupiliscie???No skonczylam nadrabiac ide sie kapac i spac
bo kregoslup jeszcze nawala
aha a moj m jedzie po auto - twierdzi ze jakies kupilismy
i hcyba wyjezdza o 3 nad ranem... chcial zebym jechala z nim - ale ja wiem ze to nie ma sensu ( po raz biegunka a po dwa Sewi sam z tesciowa)
no wiec to na tyle
dobrej nocki :-)
a no to jescze zaczekamanka26,07 co do piszczenia to u nas mimo tłumaczeń trwało to koło 2 lat i nieraz jeszcze teraz nalatuje ją ochota na piszczenie co mnie doprowadza to nerwicy![]()
nie ugotowalam wiec nie pojadl dostal kolacje hehehNo to wloski juz umylam i sie zdarzyłam nawet troszke pomalowac i powiesic pranie:-)Byla cisza i spokoj wiec sie nie spieszylam:-)A mlode w tym czasie oproznily mi pol paczki takich malych cieplych lodow ktore kupilam w lidlu i mschowalam do lodowki
Myslalam ze wyjde z siebie jak Je zobaczylam z lodami uciekajace z kuchni
A myslalam ze sie grzecznie bawia a One kursowaly sobie od kuchni do Dominika pokoju i tak w kolko
ANKA
Smacznego dla Bogdana;-):-)
Witajcie dziewczyny.
Nie wiem na ile starczy mi baterii w laptopie ale serdecznie was pozdrawiam.
fajnie ze napisalas, warto wyrzucac z siebie, gratuluje!Napiszę krótko: miałam operację na dwa guzki w piersi, teraz biorę leki po których jest mi strasznie niedobrze, a na pocieszenie idę sobie zrobi prawo jazdy.
A co do budowy to na razie stanęło na fundamentach bo brakło kaski (wszystkie oszczędności poszły na leczenie)
Ufff, wydusiłam to z siebie...
upssss ja nie pozwalam skakac po lozkuSTO LAT KOCHANA :-):-):-):-):-):-):-):-)
buziaczki od e-cioci:-):-):-):-)
a ja byłam po wyniki badania histopatologicznego w szpitalu po tamtym zabiegu wycięcia znamienia.I wszystko jest w porządku.ulżyło mi.:-):-):-):-):-)
a Olika wczoraj wieczorem nabroiła i t strasznie.I oczywiście zrobiła sobie przy tym krzywdę.Skakała wczorakj po łóżku rozłozonym i nie wiem jak ona to zrobiła ale chyba za mocno ja wyrzuciło i prosto poleciała głową na ławę która stoi obik.masakra mówię wm.oko podbite,guz w pare sekund wyskoczył,gula wręcz,jak to zobaczyłam wpadłąm w panikę bo pierwszy raz coś takiego widziałam.od razu po mięso z zamrazalnika poleciałam i olady z zimnego,posmarowałam altacetem.ten guz zszedł ale sine okropnie,fioletowe wczoraj az było.a po nocy sine juz zeszło ale całe oko spuchnięte.okropnie to wygląda.czy ona zawsze musi cos takiego wymyśleć że później tylko krzywde sobie robi?![]()
extra!Witajcie dziewczyny chcialam tylko napisac ze nie mam jak narazie czasu :-(
Ale mamy juz pieniazki....
wierzylismy sprzedajacym na slowo! wiec okazali sie super uczciwymi osobami....
Luna z okazji urodzin wszstkiego najleppszego
i bardzo dobrze ze sie ruszysz z domku niech M siedzi z dzieckiemJa tez wkoncu WOLNA od dziecka siedze sobie.MOj m gra.
Zdal dzisiaj wszystkie testy do nowej pracy,teraz pozostalo czekanie na działania wujka.
A ja znalazlam dorywczo - roznoszenie ulotek 3 dni w tygodniu (czw-sob) godziny jakie ja chcem,oni teraz dają(u mnie w miescie) poki nie dostane stazu to zobacze co to i jak wyglada.
fajny kontrast tylko nie takie grube pasemkaSię będę w najbliższym czasie na bóstwo robić;-)
Joanna avangarde contrast świetlisty blond (03) | PIELĘGNACJA I MODELOWANIE WŁOSÓW | farby i szampony koloryzujące | farby do włosów | DROGERIA INTERNETOWA - KOSMETYKI
gratulacje dla Werci!! wspolczuje @helo elo
na wstepie musze sie pochwalic.dzis Weronika ani razu nie zalatwila sie poza nocnik
nawt po kapieli jak ja juz w pampersa ubralam to krzyczy ze chce "kaa" a jak ja zapytalam czy :siusiu" to ona "pa siusiu"(tzn tak):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak milo.
wszyscy juz spia.ja juz nawet wykapana.ale kurcze mala znow mi kicha ostro i mnie chyba akis katar dogania,nie usmiechami sie na sobote byc chora,a jeszcze @ mam dostac w sobote
normlanie full wypas na panienski![]()
powinnas co roku tyle dostawacHej dziewczynki, nadrobiłam czorajszą zaległość. Wieczorem siadłam d as, ale udało mi się posiedzieć może z 5 minut, coś przeczytać i zaznaczyć i m wyciągnąl mnie do łózka
Dziewczyny, tyle zyczen co wczoraj nie dostalam jeszcze nigdy!!! Bardzo dziękuję:-)
super ze sie okazalo iz sa niedoinfotrmowani albo glupa paliliAnabubka po pierwsze chcę Ci gorąco podzięować za pomoc, gdyby nie TY to nie dostałaby,m rodznnego i wychoaczego. Ile musiałam się tam nawykłócać, to sobie nie wyobrażasz, ale dzięi temu, że iedziałam, że mam o co , to się udało!!!!!!!!!!
As, no to bardzo się cieszę, że taka zadowolona z pracy jesteś, super. No i mam nadzieję że kUbie w końcu przejdzie i troche spusci.
Joe alex duuuuuużo zdrówka dla Ciebie, zaglądaj do nas, to poprawimy Ci humr, a jak humor lepszy to wszystkie problemy zaraz mniejsze się robią.
Agnes moja też taki trzpiot, łobuz i niezdara. Rozbiła sobie keidyś łuk brwiowy i było szycie, o dywan zachaczyła i na stolik wpadła,, Boże co ja w tedy przeżyłam. Nie życzę żadnej matce, ale neistety, nie da sie trzymać dzieci pod kloszem mzna uazac, ale one i tak zanajda sposób na siniaki i guzy!
Patrysia dobrze słyszeć, że wszystko idzie jak trza. Ciesze sie ogromnie, że w końcu sie uklada!
Sprawdzone i rewelacyjne rozwiązanie. Jak mamy gości i chcemu na spokojnie sobie pogadac, to nic lepszego, przysięgam. A dziecko tak zadowolone, jakby jej gwiazdkę z nieba conajmniej ściągnęła.
Dziewczyny dzie ki za tłumaczenie, kuźwa, no jakby nie mogli po polskiemu napisać/ Człowiek życzenia dostaje i nie wie nawet
Agnieszka&Emily ja C powiem tak. Jak szukaliśmy mieszkania, to piersze jakie oglądaliśy było najwspanialsze na swiecie, wchodzilas i juz czulas sie jak u siebie, ale ze to bylo pierwsze i wydawalo nam sie drogie, powiedzielismy, ze przyjdziemy jutro z Picia mamą, ( a mielismy jeszcze jedno do obejrzenia w ten dzien ). Jak przyszlismy juz bylo sprzedane, choc mieli poczekac. Do tej pory nie moge sobie tego mieszkania darowac!
Malina sikam!!!!!!!! Ja jak dostałam zerówce uwage i mam nie podpisała, bo je nie pokazałam, a pani pyta dlaczego nie podpisane, to je powiedzialam z pełną powagą, że mama nie potrafi pisać i czytać! Oczywiście na wywiadówce cała sala miała ubaw
No proszę, ładnie, bedziesz musiała się pochalić.
Sylwiob sposób sprawdzony i polecany , muszą widzieć czym to pachnie!
Anabuba duuużo zdrówka, co by to paskudztwo sie nie rozwinęło i gratki dla Weroniki, no pięnie wam to idzie. Mojej już nie tak super, jak nap na spacer za długo w pampku, to jak zdejme, potrafi sie zapomniec, ALBO ze złości, na złość nasikać na podłogę.
A ja wczoraj po rozmie z Anabubka wyprułam do Urzedu Miasta kłócić się o wychowacze, bo przekroczyliśmy, ale nie dużo i jednak moglam dostac, ale to tylko dzieki anabubie, bo sami by nie dali, ale to pozniej dokladnie opowiem, tam 2ipół h stałyśmy, później do brata, bo chrześniaczka roczek kończyła, pozniej do domu bo mama miala przyjechac, zebym jej ten nieszczesny niewymiaroy dywan pomogla wybrac ( i tak nic nie kupilysmy, a nalazilam sie ze hej ) , no i dod domu, mala wstala to cala trojk ana spacer poszismy, baaardzo dlugi, do domu i mala spac. A my........
No, tak więc nie udało mi się pożądnie zajrzec, co dziś też nie do nadrobienia, bo Piciu poszedł na 6 do 10 rano i później dopiero na 22 na nocke. A ja znów dzis do tego urzedu stac jak głupia, bo nie mialam jedneg podpisu Piotrka no i iecie, zasady urzedasy-zabic.
Lece kaszke uszykowac i wracam.
Ja też z racji że raczej przedmioty ścisłe mi idą a polski to porażka![]()
nie za wczesnie na nocnikNo jak Hubcio nie robil kupki kilka dni, to kupilam mu nocnik, posadzilam go i udalo sie. Teraz mamy tak ze jak go posadze to zrobi.
nie ma jak chlop na delegacjiDlatego ja juz nie chcem miec wiecej dzieci przynajmniej z nim.
I tak juz wariuje.m. jest stanowczy i to bardzo...on przy nie odbieraniu moich tel czy mowieniu jak mu sie nie podoba potrafi pow ze moge sie wyprowadzic do mamusi.
Ja juz nie wiem czasem jak mam z nim rozmawiac.
Dlatego wolalam jak pracowal w Szwecji i przyjezdzal po 6 tygodniach na 2 tyg.
upsss gowniana sprawaWitajcie!
Na samym poczatku musze powiedziec ze nie odpisze Wam dlatego ze kiedy zaznaczaylam sobie cytaty to przyszli panowie z administracji robic te okno i musialam wyjsc z pokoju zeby im nie zawadzac a i tak jeszcze gowno zrobili...
No ale co u mnieGorzej
mam biegunke
normlanie katastrofa
Joe alex witaj po dluuuuuuugiej przerwie ;-)
aha anabubka przeczytalam ze pytalas mnie czy nie zatrulam sie sliwkami? Napenwo nie bo nie jem sliwek bo ich nie lubie :-)
posiedzisz na bbKurcze to ja z mala na szczescie jak na razie nie mam problemow z spaniemNoo ale nie ma sie co za bardzo cieszyc bo moze sie to szybko zmienic ;/
Ja juz zupe zrobilam a u mnie dopiero 12.40 ! i nudy nidu nudy mi pozostaly Z malenka sie pobawilam A ona teraz sama lezy i przysypia ... Niewiem co z soba zrobie)
Ja się zmuszam po Olka do przedszkola pójść.Julu zjadł 6 pierogów
.
Lali od kiedy sama je tez zjada jak wrobelekA moje dziecko to chyba na dietę przeszło bo jada jak wróbelek![]()
co za listonosz bardzo dobrze zrobil kierownik ja to bym jeszcze go zwolnilaSkoro nie ma nikogo to pogadam sama ze sobą.
Poszłam do tego urzędu, małą została z tatusiem. Spędziłam tam ponad godzinę. Drogę powrotną obrałam bardzo długą, przez park uzdrowiskowy, ach jak było przyjemnie iść samej, nie pchać wózka, z muzyczką w uszach, powolutku...słoneczko...ligh'cik. No bomba. akumulatorki doładowane na maksa prawie. Idę sobie do skrzynki, patrze a tam awizo. No już zła, bo wiem, że Piciu przeciez w domu. Pytam go czy był listonosz-nie, nawet nie dzwonił, nie sprawdził, czy ktoś w domu a awizo wrzucił i po kłopocie, nie trzeba wjeżdżać na 10p. Zadzwoniłam do 3 urzędów pocztowych, w końcu znalazłam naczelnika i złożyłam skargę. Żeby to pierwszy raz, ale w tym roku chyba już 4 czy 5. Tak więc naczelnik znalazł, który t listonosz i z paczką musiał jeszcze raz po pracy zaianiać do mnie. A co.
A w paczuszce super butki od Anabubki dla małej. Śliczne i jak na nią krojone! Razy dwa z resztą.
teraz wieczory i poranki zimneNo i po Brzyduli:-)Ale był fajny odcinek
Mlodzi sie łądnie bawia ,wiec siedzimy w domku:-)A tak poza tym to jzu jest zimno na dworzeBylismy przed Brzydula na placu i musielismy wracac bo jzu niezle zmarzlam
boski!!!No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro
![]()
fajnie!!! napewno najlepszy prezent dla tatytez tak mysle![]()
najlepsze jest to ze m nie chce zebym mowila rodziom ze przyjedziemy tylko poprostu zapukamy do drzwi i tyle zeby mieli niespodzianke![]()
masakra:-( a szlaban moze czegos nauczywitam dziewczyny
ja tylko na chwilunie:-(
malowania ciąg dalszy.....pokój dzieciaków i przedpokój pomalowany...kuchnia i nasz pokój po niedzieli ...dzisiaj musimy trochę ogarnąć bo przujeżdża dziś teściowa pilnować antka bo my jutro jedziemy na cały dzień na grzyby pod gorzów
wczoraj było zebranie u julki jest ok radę obie daje świetnie pani mówi że nawet lepiej niż n ie jeden 6 -latek wygadana bystra mądra no nasłuchałam si,e pochwał
zapisałam julkę na balet i teniec towarzyski byli u nich instruktorzy i wybierali dzieci które ich zdaniem się do tego nadają i jula jak najbarddziej koszt 100zł m-cznie ale niech chodzi może ją kiedyś będe podziwiać na turniejachoczywiście same składki na początek ...komitet 80 zł 10 zł m-cznie na ksero ,28 ubespieczenie 5 ł m--cznie składka klasowa.....
adam mnie przedwczoraj doprowadził do furiisłuchajcie poszedł na trening na 18 o 19,30 miał być w domu godzina 20 piotr dzwoni do mnie do pracy że adam jeszcze nie wrócił...ja w nerwach dzwonie do ex (bo on mieszka blisko stadion)proszę go żeby poszedł zobaczył czy trening jeszcze jest czy on tam jest poszedł dzwoni i mówi że trening skończył sie koło 19 a adam wyszedł z niego wcześniej bo pokłócił się z jakimś kolegą który go szarpał wyzywał
no i zonk gdzie on jest???ja w pracy piotrek w domu z chorym antkiem i julią a gnojka nigdzie nie ma jest ciemno miasto
wyobraźnia podsówa najgorsze scenariusze:-
-
-(mówię do ex żeby przeszedł się koło tego stadionu popytał bo jak nie ma go to dzwonimy na policję
dzwonię znów do piotra ten mówi że adama nadal nie ma jest 20.40
nerwy wychodzę na sklep idzie adama kolega z rodzicami pytam go czy był na treningu czy nie wie może gdzie jest adam a on ze adm poszedł chyba do kolegi do krzyśka który mieszka koło stadionu
dzwonię do ex mówie mu co i jak a on poczekj widzę adama idzie do domu jest 21
zasiedział się u kolegi
słuchajcie gdyby był adam koło mnie to bym go chyba rozszarpała
ale zanim doszłam z pracy do domu to trochę ochłonełam wróciłam pogadałam z nim ma szlaban no i niestety koniec treningów bo treningi 6 razy w tygodniu od 16.30 do 19.30 a gdzie czas na szkołe lekcje???tym bardziej ze chodzi jeszcze na koło matematyczne,muzyczne ,informtyczne i angielskiego a i sks
jakoś to przełknoł
ja mam jakiegoś doła dostaliśmy taki rachunek za prąd żedo 10 października zostanie nam 250 zł na życie
tak więc agunia i anabubka wam paczkę wyślę po 10 października teraz nie dam rady:-
-(narazie po niedzieli wyślę tylko medusce bo ona w październiku się rozsypie więc jej trzeba
ogólnie fajnie jak jest tak pomalowane mieeszkanko jest czysto świeżo ale jak patrze narazie na ten syf to jestem przerażona
znikam kochane do sprzątania :-(a tak mi was brakuje i tego naszego klikania a tu narazie nie ma czasuale ja to sobie odbiję
![]()
impreza za imprezaWitam ja wpadłam się tylko przywitać
Lecę zaraz do prania już drugie mi się pierze
Słoneczko ładnie świeci więc dzisiaj na festyn mogę iść z małym, miodu i wina może coś dobrego będzie do degustacji ;-);-)
Kubek już pół godziny śpi i oby jeszcze trochę pospał. Samochód w serwisie więc nie ma jak dzisiaj jeździć :-( jutro do siostry na urodziny a w niedziele na Michałkiale się najem hmm
a mnie coś chyba złapało bo nie do życia jestem, nie możliwe żeby przesilenie jesienne mnie dopadło
Wybaczcie ale nie nadrobie zaległości. Dzisiaj jak nie zasnę z Kubą to zajrzę wieczorem
![]()
Słonecznego dnia życzę Laseczki![]()
wspolczuje, dietaHejka
U mnie nie za ciekawie
Mielismy wczoraj znajomych do godziny 1:00 w nocy no i potem to juz katastrofa
nie spalam prawie cala noc a jeszcze w dodatku obudzilam sie po 6:00 ranoBo Sewi stwierdzil ze spac mu sie juz nie chce....
Ale w nocy co chwile chodzilam do kibelka
Rano tak samo...
wiec poszlam do lekarza na 10:00 no i lekarka przepisala mi no-spe na bole brzucha i enterol na biegunke a co najwazniejsze - kazala miec scisla diete
diete w ciazy
wlansie zjadlam na obiad rybke w sosie smietanowo koperkowym bo niestety to bylo silniejsze ode mnie...
no a 21 wrzesnia mam obowiazkowa kontrole
Jestem nie wyspana a do tego juz mnie tylek caly szczypie
No wiec tylko przybylam sie przywitac ;-)
jaja fajnie brzmiWitam,
wróciliśmy, jestem padnięta
rehabilitant powiedział, że Niki sobie świetnie radziDostaliśmy nowe ćwiczenie i następna wizyta za miesiąc
Helena u logopedy wypadła super, następna wizyta za 3 miesiące
ale tylko jeśli nie będzie ładnie mówić lala, bo na razie to jest jaja
Obkupiłam rodzinę w skarpety i w majtki, poszło 200złNo ale święty spokój na jakiś czas
Pati dużo zdrówka, uważaj na siebie
Moja Helena też pociągająca
Pa pa kobitki, dzisiaj to juz chyba nie dam rady tu wpaść :-(
no to mieszkanie na blysk zrobioneM dzis wziol Emily i pojechal auto zarejestrowac prawie 3 godz ich nie bylo a ja mialam mieszkanie ogarnac no ale na tym sie skonczylo ze jak m wrocil to ja spalam na siedzaco nie wiem nawet kiedy usnelam taka zmeczona bylam sama nie wiem po czymostatnie dni mogla bym tylko spac ledwo co wstane a za godzine znowu jestem zmeczona i spiaca
![]()
Witam wieczorową porą:-):-):-)
Wpadłam tylko napisać że Maja wylądowała u lekarza z zapaleniem ucha. Jak poszłam po nią do przedszkola to pani powiedziała że się skarżyła że ją uszko boli i była marudna, no i zmierzyła jej temperaturkę i miała 38,5st., więc po przedszkolu szybko zadzwoniłam do przychodni i wyciągnęłam jej kartę. No i się okazało że ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:--
-( i w środę na kontrolę mamy przyjść. No więc już się nachodziła do przedszkola:-
-
-(
Uff to ma chwile wolnego:-)
Wyszlam z dziewczynkami kolo 11 z domu,wzielam wozek i myslalam ze mi usna:-)a tu dupaPoszlysmy zobaczyc kurki i na plac,potem kupilam Im picie i nadal nic
No to stwierdzilam ze idziemy po Dominika do szkoly
Prawie cala droge szly pieszo
Panie i dzieci w szkole byly Nimi zachwycone;-):-)Jak wracalismy to juz jechaly we wozku ale za cholere nie chcialy wracac do domu
Ale ledwo je polozylam do lozeczek to mi padly i niech spia jak najdluzej:-)
Zupke mam od przedwczoraj wiec ma luz
MALINUS
No to juz sobie wyobrazam jak musialas sie denerwowac
Ja pamietam jak w zeszlym roku bylam z dziewcznami na sesji w browarze i w pewnym momencie sie obracam i patrze ze nie ma Wiktorii,a Ona weszla sobie do smyka i ogladala zabawkiMyslalam ze dostane zawalu
A tak swoja droga to czekamy na fotki wymalowanego mieszkanka:-)
Jakbysmy Tobie mogly jakos pomoc to oczywiscie pisz
MAMITKA
To moze mi tez poprasujesz;-)
Szukam chetnego ale jakos nie moge znalesc;-)
I pochwal sie tym komplecikiem co kupilas
ja dzisiaj kawe wypilam w takim tempie ze szokO czy nadal mi sie zamykaja
Zaraz lece na balkonik;-)
Na wieczor planuje znowu siedzenie na podworku-juz to widze jak sobie cos wypije hihi
Witam wypłatowo.
To i ja swoje podrzucę;-),bo lenia totalnego mam.
A z tą drugą paczką to chyba nieźle zdziwiona byłaś,co;-)?
Malinka,no ja rozumiem taki wiekale żeby nie dać znać,że jest u kolegi
- szlaban jak najbardziej popieram;-)
.
Wracając z pracy zahaczyłam o Biedronkę i potem szybko,bo na USG -wszystko w porządku.I przy okazji miałam pretekst
żeby kupić nowy stanik
,bo ja to przeważnie jak jakaś większa impreza kupuję
.
Julu coraz bardziej pociągający:-(.
Na późny obiad paluszki rybne a'la LIDL z ziemniaczkami i suróweczką z kiszonej kapustki,mniam - dawno było.