reklama
oj to współczuj,ból ucha to straszne cholerstwo.oby antybiotyk szybko zadziałał i zeby już nie bolałoWitam wieczorową porą:-):-):-)
Wpadłam tylko napisać że Maja wylądowała u lekarza z zapaleniem ucha. Jak poszłam po nią do przedszkola to pani powiedziała że się skarżyła że ją uszko boli i była marudna, no i zmierzyła jej temperaturkę i miała 38,5st., więc po przedszkolu szybko zadzwoniłam do przychodni i wyciągnęłam jej kartę. No i się okazało że ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:--
-( i w środę na kontrolę mamy przyjść. No więc już się nachodziła do przedszkola:-
-
-(

dopieroWitam kochane.
Wpadłam,żeby Wam napisać,że spać idę.
Dobranoc.:-):-)

no to sie witam z rana :-):-):-):-):-):-)
my dzis pospalismy do 6.30 tylko.
Oliwka juz zjadła kaszkę, my zaraz będziemy jeść sniadanko a po sniadanku jedziemy do teściów

będziemy dopiero wieczorkiem.
Miłej soboty.
U mnie słoneczko wyszło,oby było ciepło.:-):-):-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Wpadam tylko na chwileczke sie przywitać. mam nerwa od rana bo dostałam zaświadczenie z Urzedu Skarbowego i jest tak jak myślałam-przekroczy nam dochód na rodzinne

tylko że to są dochody za 2008r a ja wtedy jeszcze pracowałam ,byłam na chorobowym a potem na macierzyńskim. Teraz dochody są znaczne mniejsze. Co mam zrobić?
Anabubka może Ty mi pomożesz????

Anabubka może Ty mi pomożesz????

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam porannie:-)
piekny sloneczny sobotni poranke,tylko troche chlodny bo teraz 10stopni.jesein idzie.
dzis mialam pobudke przed 8 bo piotrka kolega przyjachal z roboty i zadzwonil do furtki wiec nie spalam juz.
ae poszlam spac przed 23 wiec jest ok.
dobrzez ze sobie popiskalam wczoraj tantum verde na noc to gardlo mnie nie drapie.:-)jeszcze w nocy bralam 2 razy halset-takie pastylki na gardlo(niedrogie i dobre) i jest ok.katar tez lepiej-juz zgestnial i nie musze co chwile smarkac nosa i nie kicham:-):-):-):-)
czyli na pnaieniskie jade

wypyckalama sobie wczoraj ten moj obtarty nos kremem i nie wyglada tak zle:-)
moje laski juz wstaly,po sniadaniu,p poszedl pomoc do moich rodzicow wiec ja legalnie siedze w szlafroku:-)
wspolczuje.ja juz wem ze jak mi sie dziecko za ucho ciaga ui w nocy saie budzi to szybko do lekarza
zdrowka!
a mialam nadziejej ze Cie zlapie
jak sie czujesz?
Mamitka mysle ze pomoge:-)teraz jestes na wychowawczym wiec mimo ze na zaswiadczeniu Twoj dochod jest wypisany to nie bedzie on brany pod uwage bo to jest tzw dochod utracony.i tylko dochody meza sa brane pod uwage:-)
ale musisz paniom w gopsie przypomniec o tym bo moge zapomniec i Ci policza.a ile z dochodow meza wychodzi Ci na osobe?
piekny sloneczny sobotni poranke,tylko troche chlodny bo teraz 10stopni.jesein idzie.
dzis mialam pobudke przed 8 bo piotrka kolega przyjachal z roboty i zadzwonil do furtki wiec nie spalam juz.
dobrzez ze sobie popiskalam wczoraj tantum verde na noc to gardlo mnie nie drapie.:-)jeszcze w nocy bralam 2 razy halset-takie pastylki na gardlo(niedrogie i dobre) i jest ok.katar tez lepiej-juz zgestnial i nie musze co chwile smarkac nosa i nie kicham:-):-):-):-)

moje laski juz wstaly,po sniadaniu,p poszedl pomoc do moich rodzicow wiec ja legalnie siedze w szlafroku:-)
Witam wieczorową porą:-):-):-)
Wpadłam tylko napisać że Maja wylądowała u lekarza z zapaleniem ucha. Jak poszłam po nią do przedszkola to pani powiedziała że się skarżyła że ją uszko boli i była marudna, no i zmierzyła jej temperaturkę i miała 38,5st., więc po przedszkolu szybko zadzwoniłam do przychodni i wyciągnęłam jej kartę. No i się okazało że ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:--
-( i w środę na kontrolę mamy przyjść. No więc już się nachodziła do przedszkola:-
-
-(
wspolczuje.ja juz wem ze jak mi sie dziecko za ucho ciaga ui w nocy saie budzi to szybko do lekarza
zdrowka!
Hejka , ja tu znalazłam chwilkę czasu to mówię, wejdę i pogadam z Wami, opowiem co u mnie, poczytam co u Was, a tu pustki z rana !
No to chociaż udanego, pogodnego dnia Wam życzę![]()
a mialam nadziejej ze Cie zlapie
jak sie czujesz?
Witam! Wpadam tylko na chwileczke sie przywitać. mam nerwa od rana bo dostałam zaświadczenie z Urzedu Skarbowego i jest tak jak myślałam-przekroczy nam dochód na rodzinnetylko że to są dochody za 2008r a ja wtedy jeszcze pracowałam ,byłam na chorobowym a potem na macierzyńskim. Teraz dochody są znaczne mniejsze. Co mam zrobić?
Anabubka może Ty mi pomożesz????![]()
Mamitka mysle ze pomoge:-)teraz jestes na wychowawczym wiec mimo ze na zaswiadczeniu Twoj dochod jest wypisany to nie bedzie on brany pod uwage bo to jest tzw dochod utracony.i tylko dochody meza sa brane pod uwage:-)
ale musisz paniom w gopsie przypomniec o tym bo moge zapomniec i Ci policza.a ile z dochodow meza wychodzi Ci na osobe?
Anabuba tak myslałam że to jest dochód utracony tylko jak to udokumentować??? Mój mąż ma odprowadzane składki od najniższej więc tak mu wypisuja zaświadczenia w zakładzie tak ok 1200 i ja mam wychowawczy, rodzinne i pielegnacyjne. Kurcze juz miałam wizje powrotu do pracy a tu z Zuzka po szpitalach jezdżę

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba tak myslałam że to jest dochód utracony tylko jak to udokumentować??? Mój mąż ma odprowadzane składki od najniższej więc tak mu wypisuja zaświadczenia w zakładzie tak ok 1200 i ja mam wychowawczy, rodzinne i pielegnacyjne. Kurcze juz miałam wizje powrotu do pracy a tu z Zuzka po szpitalach jezdżę![]()
od kiedy jestes na wychowawczym?
powinnas do gopsu zlozyc z zakladu pracy takie zaswiadczenie ze jestes na wych i od kiedy i do kiedy.to wytsraczy i one powinny juz wiedziec ze tego sie nie liczy.ale skoro juz masz placone wychowawcze to ni musisz im nic dostarczac.zasilki pielegnayjne ani wychow czy rodzinne nie licza sie do dochodu bo przeciez dostajesz to od pnastwa.na ile osob dochod?na 3? to jaki masz dochod na zaswiadczeniu ze skarbowego?
Mamita wyslalam Ci wiadomosci na priva
kurcze trzeba by sie ubrac i wstawic jakis rosol,p zostaje dzis sam z dziewczynami to cos musza jesc:-)
ide wstawie rosol,pozmywam(szkoda moich pankoci a w rekawiczkach nie umiem) i zaraz poludnie.o 15 jade bo zanim sie do siory dotelepie to sie zejdzie.
a zeby zajsc na pociag to musze ok14.30wyjsc
ale poki co jestem z doskoku
Mama Helenki
i Aniki :D
Wpadła sie przywitać 

Dziewczyny bawcie się dobrze

My6 dzisaj z M mamy jechać na jakis slub, lae to pod warszawą i niebardzo mi się chce
Ale zobaczymy 
No yo Anika juz się budzi
Miłego weekendu

Zdrówka dla maluchaWitam wieczorową porą:-):-):-)
-
-(

dotarlam do konca ufffff
Oszalalyscie jak mnie nie ma to tu masakra wchodze i mam do nadrobienia 5 stron po 40 postow
Czytam, czytam i wkoncu koniec
Ja jakos nie mialam jak wejsc na bb mialam troche na glowie ale jest juz luzik
Moj pojechal o 22 do Polski i wraca w niedziele
Jutro zabieram Laura do Aqua parku na 4h
Wieczorem wybieram sie na poopoijawe wiec zcasu nie marnuje Jak chlopa nie ma w domu trza korzystac ile sie da
Dobranoc
witam porannie:-)
Dziewczyny bawcie się dobrze

My6 dzisaj z M mamy jechać na jakis slub, lae to pod warszawą i niebardzo mi się chce

No yo Anika juz się budzi

Miłego weekendu

reklama
Jadźka
mama 2 synów
Witam się. Właśnie czekam aż Sebastian uśnie żeby pujść na dwór pranie powiesić. M z Sewerynem już poszli na wykopki. Ja wypiłam kawke do śniadania ale jescze jedną bym wypiła i się zastanawiam.

My z mężem tez lubimy kabarety ale dojścia niemamSzukam dojścia do biletów na noc kabaretową,bo M namówiłami się wybieramy
http://sklep.fankultury.pl/oferta/Nowosci,1
ŁaŁWitam kochane.
Wpadłam,żeby Wam napisać,że spać idę.
Dobranoc.:-):-)

Już wstałaświtajcie kochane sobotnio.
Piękna pogoda się zapowiada.:-):-)
miłego dnia.

I to jest właśnie do d...Witam! Wpadam tylko na chwileczke sie przywitać. mam nerwa od rana bo dostałam zaświadczenie z Urzedu Skarbowego i jest tak jak myślałam-przekroczy nam dochód na rodzinnetylko że to są dochody za 2008r a ja wtedy jeszcze pracowałam ,byłam na chorobowym a potem na macierzyńskim. Teraz dochody są znaczne mniejsze. Co mam zrobić?
Anabubka może Ty mi pomożesz????![]()
O to znaczy że już lepiej. Miłej zabawy życzęwitam porannie:-)
Podziel się: