A ja przeczytalam ciekawy artyluł o spaniu z dzieckiem.
Też zaraz sobie go przeczytam, może bratowej przetłumacze, bo ta też dla wygody wlasnej z Julką śpi, a później jak mój brat wy...any dosłownia wraca z pracy to śpi na podłodze, bo te takie rozwalone. Tym bardzije, ze Julka lubila spac smama.
Dziewczyny doradźcie mi w sprawie patelni. Miała fajna teflonową-prezent slubny ale po 2 latach uzytkowania zrobił sie pęcherz i teflon odpada. Właściewie to odkąd teściowa zaczęła jej uzytkkować bo oczywiście nie wiedziała że musi uzywac łopatki a nie widelca. Więc rzuciła mi 100zł i chce kupić nowa. Zastanawiam sie nad tytanową ale sa droższe a nie wiem jak sie sprawuja. Może któras z Was mi cos poleci???
ja od 3 lat mam tefala. Jest juz do wymiany, choc pstroznie sie z nia obchodzilismy, momo wszystko i tak ja polecam.
ewelinkaaa7 słuchaj mam pewnien pomysł aby Twojemu małemu było milej zasypiac samemu w łózeczku.masz na pewno jakieś swoje zdjęcie w domu,weż zanies do fotografa nieh Ci zrobi rzut twojego zdjęcia na poszewke od podusi i daj małemu do spania.może się uda,przytuli sie do podusi na której jestes Ty i może to zadziała,ja bym spróbowała.co Ty na to?????:-):-):-):-)
Rewelacja!!!
Nam pomógł ukochany misiu do spania, ale musi byc tylko do spania i ukochany, zeby sie nie znudzil w zabawie. Ale poduszka no piersza klasa.
a dzis juz wszytskie emocje i nerwy mnie w koncu puscily i musialam sie wyplakac na ramieniu p tak poporostu.to bylo silnijesze ode mnie,ale od razu mi lepiej.jak zapytal czem placze-to ze poduszka mnie nie przytuli;-)
no i tyle.ide poczytac
a przyszly te sposdnie dla Weroniki ocieplane.fajne.prawie nieuzywane
Oj kochana jak dobrze, że masz to ramię. No i fajnie, że spodnie pożądne.
To dobrze że u niej lepiej, o wiele lepiej

ja nadal dla niej ciuchy zbieram, jeszcze do piwnicy wejdę to jej trochę butów dam, które miałam raz na nodze
Beatko w imieniu Moni oczywiście ogromne dzięki. Już jej wczoraj mówiłam, że w przyszłym albo kolejnym mieś coś dla niej przyjdzie, to aż podskoczyła. Pytała, czy czasem ( czarnych ) sportowych butów któraś nie ma.
Chce któraś gruszek? Mamy tyle na działce że szok

dzisiaj z mamą prawie 6kg do domu przytargałyśmy

nie wiem co z tym zrobimy, albo w occie albo kompot

tyle że znowu ja będę musiała odwalic najgorszą robotę
JA ja ja ja ja ja ja ja ja j a. Uwielbiam gruszki a jeszcze ani jednej w tym roku nie zjadłam!
czytam wlasnie internetowa wersje "usnij wreszcie" -nauka zaypiania--czytala ktoras z Was??stosowala??
Też przeczytam...
Ad 1-ielka szkoda. Ja musze do braciszka skoczyc po fotki z roczku, bo my nie mielismy aparatu.
Ad2 i 3- święta racja, prawda i rada pierwsza klasa. Ale my możemy ytlko się jużpowtarzać. Zrób coś w końcu!
Ad4-Monia no po prostu rewelacja, przytyła o jeden rozmiar, wygląda swietnie, a jaka piękną piers dostala, no kurcze-az zazdroszcze ( zartuje ),, leki ma slabsze i mniej dzialaja, ale za to tez tak nie otumaniają i więcej się śmieje, dużo więcej.
Wczoraj Adasia zostawiła matce i przyszła do nas na pogaduchy-no normalnie szok. Co do zasiłków - pytałam, mówiła, że załatwione, ale czegos nie przyznali, W rowie napisze dokladnie.
Ja decyzji jeszcze nie dostalam, czekam i siedze troszke jak na szpilkach.
Arek jeszcze nie poszedł bo pracuje tak samo jak mój i wierzę, że nie ma sił palcem ruszyć.
Ad5-moja mała ja kspi, to możesz nad uchem patelą walić i nic, ale jak powiesz jej imie to sie w koncu przebudz- i uciekaj bo pioruny lecą

.
wpadłam tak na chwile bo ząb mnie nawala - przebudziłam sie i ju zasnąc nie umie
teraz to juz mniej-
od 19 do 21 zdychałam jak cholera- miałam ochote przez okno wyskoczyć-kurrrrrrrrrrrrde a teraz znów zaczyna boleć spowrotem

:-

crazy:

KOBITO do lekarza z nim i to szybko. Współczuję ogromnie.