medeuska
październikowa mama'09
dzieki wszystko ok póki co:-) tylko problem mam z jego dieta bo on nic mało słonego nie chce jescTo sie nazywa szantaż emocjonalny lub psychiczny poczytaj w necie,dziewczyny ogólnie radzą dobrze,musisz coś z tym zrobić ,jesli chcesz zmiany,bo jemu jest tak dobrze:-(Musisz mu pokazać ,że nie żartujesz i serio mówisz i nie dać sie mu zbyć tekstami typu :marudzisz ,narzekasz itp .Powodzenia ci życzę i wytrwałości ,żeby ten twój m przejrzał na oczy
Ha,ha 300 dolców to i tak za mało ,jakby dawali drugi pobyt za free albo za pół ceny to by sie obłowili
A w ogóle to witam sie z wami laseczki.
Patrysia graatulacje z zakupu bryki ,obyście sie nim długo i szczęśliwie wozili
Medeuska korzystaj z uroków tego że jeszcze w dwupaku jesteś i mozesz pokimać .....jak zdrówko A.???
Te moje SPA to tylko masaże jutro mam pierwszy antycellulitowy,muszę pójść w stringach,co strasznie wkurzyło m ,jakoś mu sie to nie podoba ,ze obcy facet będzie masował moje pośladki,,,,ciekawe czemu???![]()

ja badziej z bólu eba teraz ciągle śpie....oj medeuska Ty leniuszkuno ale wolno Ci,wiem to końcówka ciązy zawsze jet najcięższa tak więc niedługo sie rozpakujesz i nie bedzie juz czasu na leniuchowanie i spania pół dnia
więc teraz korzystaj póki możesz
:-)

to śpij kto Ci broniWitam
Ja jeźdźę codziennie z telefonem bo się włączyć nie chce, normalnie mam dosyć. Do tego za godzinę trzeba z Mają na kontrolę iść do lekarza a ona chce spać, nie wiem jak ją przetrzymam
Poczytałam co u was ale cytatów nie robiłam więc niewiele zapamiętałam
Agnieszka&Emily miłego wyjazdu do Polski
medeuska oj jak ja bym chciała tyle pospać

Joanna z sercem nie ma żartów - lepiej niech idzie na Izbe przyjec do szpitala na badania....
Ostatnia edycja: