reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,myślałam,że będę pierwsza:-p;-):tak::-D.
opisałam 6 spotkań.Na dzisiaj koniec .
Idę spać.
Dobrej nocki.;-):-):-)

Witam czwartkowo.
Wstawać śpiochy :-D:-D:-D:-D
Kuba je śniadanko a ja od 40 minut po domku się krzątam.:-):-)
Dziewczyno kiedy Ty śpisz:eek:?:tak:
Jak mogę pospać:tak: to telefony się urywają:wściekła/y::wściekła/y:,żeby do lekarza zarejestrować:sorry:,bo przy przychodni mieszkam:-p.

Wiam
Ja tez jestem niewyspana:no:Bo u mojego synka w pokoju wlaczył sie budzik:szok::szok:Wiec nie spie juz od 6-masakra
Jest pochmurno i wyglada jakby było zimno:no::no::no:

MH
Zdrowka dla Aniki i dla Ciebie:tak:

Ja tez mam cos zawalony nos i pobolewa mnie gardło:no:

meduska Ty powinnaś w dupę dostać że nie chcesz iść teraz do dentysty :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
chcesz zrobić sobie gorzej niż masz teraz.bolec nie przestanie,nie wierz w to,skoro Cię juz aż tak boli i masz małe przerwy miedzy kolejnymm bólem zęba to nie ma na to czekać :no::no::no::no:

mówisz ze boisz się ze będzie boleć jak Ci będzie tego zeba robić to wolisz jak teraz Cie boli tak?
Ty chyb aczekasz az spuchniesz jak balon jak zrobi się stan zapalny to dopiero nie bedziesz wiedziała co ze sobą zrobić :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zrobisz jka będziesz uważała ale uważam ze głupio robisz nie idąc do lekarza,szkodzisz sobie i tyle
/QUOTE]bo ja sie boje ze zaczne rodzic ztego wszystkiego a to by było jeszcze gorsze teraz dla mnie
:-:)-:)-(
anaconda a z czego z kosci na osci z osci na proch :-D:-D:-D:-D

ja tez duzo do jedzenia nie robilam bo 3 minuty :-D:-D:-D

Aha mialam powiedziec Wam ze zalozylam sobie dziennik remontu tzn zapisujemy tam co kupujemy i wklejamy paragony albo faktury... no i zdjecia przed i po remoncie ale to dopiero jak oni sie juz wyprowadza
to fajnie:tak::tak::tak:

tylko 4kg prytyłaś? na fotkach wyglądałaś na więcej, juz masz taki ładny brzusio:-p:-p:-p:-p

Ja bylam dzisiaj na potkaniu w sprawie tych ulotek i ...czwartek- sobota. teren to 1/3 miasta.2gr za ulotke. po skrzynkach w blokach.
Nie wiem czy dam rade ale...moze warto sprobowac.

2gr za ulotkę :szok::szok::szok::szok::szok: zacharujesz się przy tym zeby zebrac jakąs porządna kaskę,oni wykorzystuja na tych ulotkach.przeliczałas to sobie?musisz roznieść 1000ulotek żeby zarobić 20zł :szok::szok::szok::szok: ja bym się na to nie porywała :no::no::no::no:
a nie chcesz poszukac sobie innej pracy,chocby na pół etatu przeciez twój M i tak siedzi w domu więc niech sie zajmnie dzieckiem.

opisałam 6 spotkań.Na dzisiaj koniec .
Idę spać.
Dobrej nocki.;-):-):-)

kobieto a kiedy Ty się wyspisz?

Witam czwartkowo.
Wstawać śpiochy :-D:-D:-D:-D
Kuba je śniadanko a ja od 40 minut po domku się krzątam.:-):-)

no to żeś się naspała :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ty potrzebujesz w ogóle spać?czy jakis cyborg jesteś?

Witam,
Ja nie spię od 6.30 :confused2: Anike obudził katar :no:

A mnie cos głowa boli, zapowiada się swietny dzień :baffled: No i ta pogoda... ehh

oj zdrówka życzę aby katarek przeszedł szybko :tak::tak::tak::tak:

hejka.

my dziś z nów nie spimy od 5.30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem ale mam już dość takich pobudek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pogoda się zrypała,jakoś zimno i jakas taka mrzawka jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki sie wlasnie obudzily,wiec spaly prawie 12 godz:tak::tak::tak:Wiki jest troche oburzona ze spala bez pizamki:szok:;-)
U mnie wychodzi teraz sloneczko i zapowiada sie ze nie bedzie tak zle:tak::tak::tak:

Do góry