Marta1981
Rodzyneczka
Koffana,na Otwartym pić;-) nie wolnoMarta Ty przestań nasz szczuć na wieczór takim żarciemja już się głodna robię
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koffana,na Otwartym pić;-) nie wolnoMarta Ty przestań nasz szczuć na wieczór takim żarciemja już się głodna robię
![]()
Ech od rana był mega niegrzeczny.co tym razem wywinął???????
W tym wieku dzieci tak mają.Uważaj jednak z rodzajem kary,bo często taka kara nie niesie za sobą nic dobrego.Tym bardziej,że napisałaś,że Klaudia się tym wszystkim nie przejmuje.Klaudia zachowuje sie jakby nic się nie stało,czasami nie wiem jak mam z nia postepować.Ale wiem jedno ,musze byc twarda..
U nas słonko wyszło,ale wietrznie,nie mniej jednak od jutra pogoda ma być do bani![]()
super pizza.U nas dzisiaj było 8C i wiatr niesamowityi na adidaski za zimno
a trzewika tylko jednego znalazłam
Zobacz załącznik 168783
No raczej w 1 nie pochodzi
A tu obiecana pizza specjalnie dla Was;-)
Zobacz załącznik 168784
A upatrzyłam sobie coś takiego
~KOLOROWY ZESTAW BIŻUTERII Na JESIEŃ~ 30 el.!!(753942974) - Aukcje internetowe Allegro
(...) jaki kucharz z niego:-)gdzies takiego chlopa znalazla co???????
wpisz miasto i apteka rodzinna w wyszukiwarce, jak jest to ci wyskoczy razem z adresem i tel i mapką.Ja też już z zakupów wróciłam i całe szczęście bo się chmurzy i zapewne zaraz lunie i jak ja po dziecko pójdę
To ja też u nas poszukam tej apteki rodzinnej
Ja je sobie bardzo chwale, ale wieadomo, trzeba na sobie sprawdzić, żeby wiedzieć co dal kogo. Pasowały mi też diane.Ja też cilesty biorę ale muszę na jakieś inne zmienić bo ostatnio coś po nich jakaś nadpobudliwa jestemi po receptę na chemię na uspokojenie muszę w końcu iść
![]()
Cieszą taie wieści, i ze wstawaniem będzie dobrze, cierpliwośc popłaca , Twoja niech będzie anielskaWitam! Zuzka spi od godz wiec zaraz sie obudzi. Byłysmy na rehabilitacji i jestem zadowolona bo rehabilitanktka mówi, że Zuzia bedzie wkrótce chodzić ale z podnoszeniem sie z pozycji leżącej wciąż jest problem
Coś kupujecie swoim na ich święto?
Co to za porządna pizzeria? dawaj namiar:-):-):-)
U nas wczoraj rano cieplej niz popołudniu i to o 3 *C, dzis z rana tylko 6 stopni,u mnie na wygwizdowie 12stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
w centrum cieplej bo 15
a wezcei mi poszukajcie czy w mińsku mazowieckim nie ma takiej apteki i dajcie mi namiary bo mi przegladarka tak chodzi ze lepiej nie mwoic
Gdzie, gdzie gdzie???Marta pizza pierwsza klasaale mi smaka narobiłas
![]()
Dobre, mój ma słonia, króliczka, smoka i sama jeszcze nie wiem co, więc galoty odpadają.Ostatnio mu kupiłam czerwone bokserki z pszczólka i napisem "instruktor bzykania":-)
Ty akurat nie masz z czego, ale świnto prowda, odchudzają się...Marta Ty o tej porze nam o zarciu nie mo bo wiekszosc sie odchudza![]()
Hejka dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że nie bylybycie pierwsze, gdybym sie tak nie rozpisała
A ja wam sie pochwale. Wczoraj przeszukałam szafy i zanalazłam te skórzane i lateksowe spodnie, mieszcze sie w obie pary, szok!
Ale coś innego dumą mnie napawa, te lateksowe tak mi średnio pasiły, za szeroki nogawki, a konkretnie do butów nie pasowały, więc je poprułam i przerobilam. A oto efekt:
Zdjęcie bardzo kiepskie, bo i światło do kitu i robione telefonem, ale bym nie wytzrymała gdybym nie pokazala wam. Spedziam nad nimi chyba ze 3 h, ale mysle ze sie oplacalo. Do tego te zeszłoroczne kozaczki za kolana ( ostatnie ich wyjście juz chyba ) i kur.a nie mam co na górę założyć, no naprawdę!
Hej laseczki, ja dziś rano przeżyłam apogeum wkur...ozy,
ponieważ mój telefon nie działa ,pozyczyłam tel od Klaudii,ale na nockę jej oddoaje ,bo ona ma tam ustawiony budzik wstaje pierwsza i budzi nas,rano powiedziałam Klaudii,ze dzis pojedzie do szkoły ze mną autem ,bo zimno(była 7 rano)a Klaudia ,ze Ania dzwoniła i ona juz sie umówiła.Na to M,ŻE JAK DZWONIŁA SKORO NIE BYŁÓ SŁYCHAĆ??kLAUDIA Z WYZUTEM ,ZE PRZECIEŻ MA SWOJA KOMÓRKĘ NA NOC,a ona wyszła gadać na dwór.Wtedy dotarło do mnie ,ze perfidnie kłamie bez powodu ,bo w telefonie moja karta sim,,,,,a jej na półce,.... wiecie jak sie wkurzyłam ,tak kłamać tylko i wyłącznie w celu postawienia na swoim,,
jutro nie idzie na dyskotekę i ma zakaż wychodzenia z domu do koleżanek.Ona próbuje nami normalnie manipulowac byle tylko na jej wyszło argument ,ze ktoś tam dzwonił w jej mniemaniu znaczy że musimy sie od razu na wszystko zgadfzać,koniec powiedziałam
cześć, już jestem w domu:-)
byłam z Misią u lekarza bo coś jej nic nie przechodzi ta wirusówka i okazało się, ze teraz padło już na oskrzelakaszle jak stary gruźlik a z nosa leci non stop, bida moja dostała Klacid i dalej siedzi w domu:-
-
-(zostawiłam w aptece mojego zaskórniaczka (nawet m o nim nic nie wiedział) a miałam sobie coś wreszcie do ubrania kupić:-
-
-(
i dzwoniłam do szefa w sprawie tej umowy, był wielce zdziwiony, że to już ale jutro mamy porozmawiać w tej sprawiezobaczymy
u mnie na wygwizdowie 12stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
w centrum cieplej bo 15
Ech od rana był mega niegrzeczny.
Opluł panią,nakrzyczał na Nią,poszarpał się z Nią,nie dał się wyprowadzić z sali,zrobił awanturę na korytarzu na całą szkołę,znów nie zrobił nic w szkole i cały materiał w domu przerabialiśmy.
Od samego wejścia do szkoły do samego wyjścia słyszałam od każdego pracownika szkoły,że coś nawywijał.![]()
Hejka dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że nie bylybycie pierwsze, gdybym sie tak nie rozpisała
A ja wam sie pochwale. Wczoraj przeszukałam szafy i zanalazłam te skórzane i lateksowe spodnie, mieszcze sie w obie pary, szok!
Ale coś innego dumą mnie napawa, te lateksowe tak mi średnio pasiły, za szeroki nogawki, a konkretnie do butów nie pasowały, więc je poprułam i przerobilam. A oto efekt:
Zdjęcie bardzo kiepskie, bo i światło do kitu i robione telefonem, ale bym nie wytzrymała gdybym nie pokazala wam. Spedziam nad nimi chyba ze 3 h, ale mysle ze sie oplacalo. Do tego te zeszłoroczne kozaczki za kolana ( ostatnie ich wyjście juz chyba ) i kur.a nie mam co na górę założyć, no naprawdę!