reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oglądam na dwójce ekspres reporterów, masakra co się dzieje w Polsce żeby 6 rodzin na bruk wyrzucić i kobiecie z 3ką dzieci nie pomóc w tym jedno chore :no: paranoja, w głowie się nie mieści :no:

Anabuba jaka większość się odchudza? Co Ty z ości na komórki chyba :tak: wszystkie my piękne i szczupłe :tak::tak::tak:

No aż mi się płakać zachciało, kobieta nie dożyła tego że dostała mieszkanie :-:)no: 17 lat czekała :no:

Cisza nastała :tak: ja obejrzałam do końca ekspres reporterów i idę spać bo coś mnie zaczyna łapać i pewnie nie długo M przyjdzie z pracy :tak: także spokojnej nocki Wam życzę dobranoc :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co tym razem wywinął???????
Ech od rana był mega niegrzeczny.
Opluł panią,nakrzyczał na Nią,poszarpał się z Nią,nie dał się wyprowadzić z sali,zrobił awanturę na korytarzu na całą szkołę,znów nie zrobił nic w szkole i cały materiał w domu przerabialiśmy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od samego wejścia do szkoły do samego wyjścia słyszałam od każdego pracownika szkoły,że coś nawywijał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Klaudia zachowuje sie jakby nic się nie stało,czasami nie wiem jak mam z nia postepować.Ale wiem jedno ,musze byc twarda..
U nas słonko wyszło,ale wietrznie,nie mniej jednak od jutra pogoda ma być do bani:crazy:
W tym wieku dzieci tak mają.Uważaj jednak z rodzajem kary,bo często taka kara nie niesie za sobą nic dobrego.Tym bardziej,że napisałaś,że Klaudia się tym wszystkim nie przejmuje.
Moja mała też taką karę"olewa" dosłownie i po Niej to spływa.
Ja mam inny sposób na swojego "gada":tak::-):-)

U nas dzisiaj było 8C i wiatr niesamowity:szok: i na adidaski za zimno :sorry:a trzewika tylko jednego znalazłam:-D
Zobacz załącznik 168783
No raczej w 1 nie pochodzi :-D:-D:-D
A tu obiecana pizza specjalnie dla Was:-p;-):tak::-D
Zobacz załącznik 168784
super pizza.
Dzięki

Ipisałam właśnie 12 spotkanie z dogoterapii.Zostały mi jeszcze 4 spotkania godzinne do zaplanowania i koniec programu Unijnego tytułem "Dogoterapia w placówce socjoterapeutycznej"
Jestem dziś padnięta.
Idę z psem na spacer ,szybka kapiel i do łóżeczka.
Dobrej nocki.

bizuteria ciekawe, ale nie wszystko mi sie z niej podoba ... Najlepsze sa kolczyki w ksztalcie owocow Ale za taka cene to w ogole warto brac komplet :))

(...) jaki kucharz z niego:-)gdzies takiego chlopa znalazla co???????

Nie bede sie chwalic czy zalic ... :)) :-p:-p:-p Ale poznalismy sie na fotka.pl :)) A dalej to sie juz nam zycie potoczylo swietnie :) !!!!

Dobranoc kochaneczki :))

Witam
Jestem prawie pierwsza:-);-)
Od rana swieci sliczne sloneczko ,ale i tak bedzie zimno bo zapowiadali tylko 14 stopni:no:Dominik od 6;30 chodzil po chacie i sobie spiewal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cale szczescie ze nie obudzil mi dziewczynek

A dla wszystkich chlopcow,mezow i nie mezow

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ICH SWIETA:tak::tak::tak:

Hejka dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że nie bylybycie pierwsze, gdybym sie tak nie rozpisała:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wam sie pochwale. Wczoraj przeszukałam szafy i zanalazłam te skórzane i lateksowe spodnie, mieszcze sie w obie pary, szok!
Ale coś innego dumą mnie napawa, te lateksowe tak mi średnio pasiły, za szeroki nogawki, a konkretnie do butów nie pasowały, więc je poprułam i przerobilam. A oto efekt:

Zdjęcie bardzo kiepskie, bo i światło do kitu i robione telefonem, ale bym nie wytzrymała gdybym nie pokazala wam. Spedziam nad nimi chyba ze 3 h, ale mysle ze sie oplacalo. Do tego te zeszłoroczne kozaczki za kolana ( ostatnie ich wyjście juz chyba ) i kur.a nie mam co na górę założyć, no naprawdę!

Piewsze co zrobiłam po włączeniu lapka to zapodałam tvn, żeby znów brzyduli nie przegapić

Ja też już z zakupów wróciłam i całe szczęście bo się chmurzy i zapewne zaraz lunie i jak ja po dziecko pójdę:szok::szok::szok:
To ja też u nas poszukam tej apteki rodzinnej
wpisz miasto i apteka rodzinna w wyszukiwarce, jak jest to ci wyskoczy razem z adresem i tel i mapką.

Ja też cilesty biorę ale muszę na jakieś inne zmienić bo ostatnio coś po nich jakaś nadpobudliwa jestem :no: i po receptę na chemię na uspokojenie muszę w końcu iść :no:
Ja je sobie bardzo chwale, ale wieadomo, trzeba na sobie sprawdzić, żeby wiedzieć co dal kogo. Pasowały mi też diane.

Witam! Zuzka spi od godz wiec zaraz sie obudzi. Byłysmy na rehabilitacji i jestem zadowolona bo rehabilitanktka mówi, że Zuzia bedzie wkrótce chodzić ale z podnoszeniem sie z pozycji leżącej wciąż jest problem

:szok::szok:Coś kupujecie swoim na ich święto?

Co to za porządna pizzeria? dawaj namiar:-):-):-)
Cieszą taie wieści, i ze wstawaniem będzie dobrze, cierpliwośc popłaca , Twoja niech będzie anielska:tak:
Ja na śmierć zapomniałam, że dziś dzień chłopa, kurcze, naet nie wiem, czy mi cos kasy zostawił, żeby po coś wyskoczyć.
Pizzeria to TOSCANIA, tel 788 92 68 04, Inowrocław.
Jak pierwszy raz zamówiliśmy u nich pizze, to tak nam smakowała, że zadzwoniliśy im to powiedzieć, a było nas troche ludu. Od tamtej pory nie dość, żeprzywożą więszą, to jeszcze zawsze z jakimś prezencikiem, a to pierogi ( wyśmienite), a to kawka, czy na prawdę bardzo dobra herbatka, itd

Ale mnie chętka naszła.

u mnie na wygwizdowie 12stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
w centrum cieplej bo 15

a wezcei mi poszukajcie czy w mińsku mazowieckim nie ma takiej apteki i dajcie mi namiary bo mi przegladarka tak chodzi ze lepiej nie mwoic
U nas wczoraj rano cieplej niz popołudniu i to o 3 *C, dzis z rana tylko 6 stopni, :szok::szok::szok:

Apteka rodzinna
Tadeusza Kościuszki 19, Garwolin - 25 682 33 60
Józefa Piłsudskiego 39, Siedlce - 25 632 32 48
Górczewska 212, Warszawa - 22 666 34 80
ul. Bolesława Chrobrego 17 Siedlce- 0*25) 632 11 61
ul. Kościuszki 19 Garwolin - (0*25) 682 33 60
11 LISTOPADA 9, 07-400 OSTROŁĘKA - 029 7642524

To wszystko co znalazłam. mam nadzieję, że masz gdzieś blisko.

Marta pizza pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak: ale mi smaka narobiłas :tak::tak::tak::tak::tak:
Gdzie, gdzie gdzie???

Ostatnio mu kupiłam czerwone bokserki z pszczólka i napisem "instruktor bzykania":-)
Dobre, mój ma słonia, króliczka, smoka i sama jeszcze nie wiem co, więc galoty odpadają.

Marta Ty o tej porze nam o zarciu nie mo bo wiekszosc sie odchudza:-D:-D:-D:rofl2:
Ty akurat nie masz z czego, ale świnto prowda, odchudzają się...

Witam, nie nadrobie was od wczoraj bo nie mam na nic sily

Ale spodnie zauwazylam wiec powiem ze niezle. Tak sexy :-):-):-)

Hejka dziewczyny, chciałam tylko powiedzieć, że nie bylybycie pierwsze, gdybym sie tak nie rozpisała:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wam sie pochwale. Wczoraj przeszukałam szafy i zanalazłam te skórzane i lateksowe spodnie, mieszcze sie w obie pary, szok!
Ale coś innego dumą mnie napawa, te lateksowe tak mi średnio pasiły, za szeroki nogawki, a konkretnie do butów nie pasowały, więc je poprułam i przerobilam. A oto efekt:

Zdjęcie bardzo kiepskie, bo i światło do kitu i robione telefonem, ale bym nie wytzrymała gdybym nie pokazala wam. Spedziam nad nimi chyba ze 3 h, ale mysle ze sie oplacalo. Do tego te zeszłoroczne kozaczki za kolana ( ostatnie ich wyjście juz chyba ) i kur.a nie mam co na górę założyć, no naprawdę!

Witam z rana:-):-):-)
Maja znowu płakała że nie chce iść do przedszkola ale wypchałam ją z mężem za drzwi i kazałam zawieść;-);-);-)
Czyżby jeszcze się nie przekonała? Przecież wczoraj taka była zadowolona z pobytu tam i mówiła że chce chodzić, albo może ona nas testuje na ile jej pozwolimy, już sama nie wiem:sorry::sorry:
U nas też zimno, niby słonko przebija się ale na termometrze tylko 7st.C.
Zaraz idę "Barwy szczęścia oglądać" bo wczoraj wieczorem pojechaliśmy do teściowej i nie oglądałam:tak::tak:

Hej laseczki, ja dziś rano przeżyłam apogeum wkur...ozy,
ponieważ mój telefon nie działa ,pozyczyłam tel od Klaudii,ale na nockę jej oddoaje ,bo ona ma tam ustawiony budzik wstaje pierwsza i budzi nas,rano powiedziałam Klaudii,ze dzis pojedzie do szkoły ze mną autem ,bo zimno(była 7 rano)a Klaudia ,ze Ania dzwoniła i ona juz sie umówiła.Na to M,ŻE JAK DZWONIŁA SKORO NIE BYŁÓ SŁYCHAĆ??kLAUDIA Z WYZUTEM ,ZE PRZECIEŻ MA SWOJA KOMÓRKĘ NA NOC,a ona wyszła gadać na dwór.Wtedy dotarło do mnie ,ze perfidnie kłamie bez powodu ,bo w telefonie moja karta sim,,,,,a jej na półce,.... wiecie jak sie wkurzyłam ,tak kłamać tylko i wyłącznie w celu postawienia na swoim,,
jutro nie idzie na dyskotekę i ma zakaż wychodzenia z domu do koleżanek.Ona próbuje nami normalnie manipulowac byle tylko na jej wyszło argument ,ze ktoś tam dzwonił w jej mniemaniu znaczy że musimy sie od razu na wszystko zgadfzać,koniec powiedziałam

Chyba zaczyna wchodzić w trudny wiek:tak::tak::tak:

cześć, już jestem w domu:-)
byłam z Misią u lekarza bo coś jej nic nie przechodzi ta wirusówka i okazało się, ze teraz padło już na oskrzela:szok::szok::szok: kaszle jak stary gruźlik a z nosa leci non stop, bida moja dostała Klacid i dalej siedzi w domu:-:)-:)-(zostawiłam w aptece mojego zaskórniaczka (nawet m o nim nic nie wiedział) a miałam sobie coś wreszcie do ubrania kupić:-:)-:)-(
i dzwoniłam do szefa w sprawie tej umowy, był wielce zdziwiony, że to już ale jutro mamy porozmawiać w tej sprawie:tak:zobaczymy

Oj tak to jest, jak się do lekarza pójdzie to zaraz portfel pusty:crazy::crazy::crazy:

u mnie na wygwizdowie 12stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
w centrum cieplej bo 15

Ale u mnie te 23st. o których pisałam to były w mieszkaniu:-D:-D:-D:-D

Ale smaka zrobiłaś tą pizzą

Ech od rana był mega niegrzeczny.
Opluł panią,nakrzyczał na Nią,poszarpał się z Nią,nie dał się wyprowadzić z sali,zrobił awanturę na korytarzu na całą szkołę,znów nie zrobił nic w szkole i cały materiał w domu przerabialiśmy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od samego wejścia do szkoły do samego wyjścia słyszałam od każdego pracownika szkoły,że coś nawywijał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co on ostatnio taki niegrzeczny?

Ty masz talent krawiecki jednym słowem:tak::tak::tak:

reklama
Do góry