anaconda27
styczniówka2006
dzwonilam do Asi ale nie odbiera pewnie karmi![]()
Albo odsypia trudy porodu

Jak tak się czyta to samemu by się chciało mieć takie maleństwo w domu

A Maja właśnie dostała szlaban na bajki i komputer do końca dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dzwonilam do Asi ale nie odbiera pewnie karmi![]()

Witam i ja
U nas slonko ale zimno m jak jechal rano do pracy to bylo -1
Ja niedawno wrocilam od kumpeli Emily pobila rekord bo jak chodzi sopac o 12 tak poszla dopiero przed 16 spac jak wrocilismy do domu ledwo co na oczy bidulka patrzalaa ja jej nawet u kumpeli nie kladalam bo wiedzialam ze i tak nie bedzie spala zreszta nie byla marudna wiec daam jej spokoj
MEDEUSKA kochana Gratuluje synusia
ale sie ucieszylam jak przeczytalam ze juz masz porod za soba![]()

wiec chyba faktycznie zimno bylo
Albo odsypia trudy porodu
Jak tak się czyta to samemu by się chciało mieć takie maleństwo w domu
A Maja właśnie dostała szlaban na bajki i komputer do końca dnia
Kubek śpi już półtorej godziny i zapewne nie długo się obudzi
Ania a Ty teraz na chłopca się szykujesz?
ja dzisiaj miałam na miasto iśc bo ja ani kurtki ani butów nie mam
myślałam że zdążę a tu tyłek nie dałam rady
ja w aucie to mam sezonówki i chyba będę zmieniać na zimowe bo do d** się jeździ na takich 
No daje jej pospac do 17 a potem ja budze na szybko obiadek bo musze jeszcze na zakupy i do tescioweju no to teraz chyba ci pospi
Oby w nocy nie szalala heheh jak sie wyspi
Rano B mowil ze moje auto zaszronione bylo a on sam wziol kurtkewiec chyba faktycznie zimno bylo
![]()

(juz sie ciesze oczywiscie)

daj jej dużo pićAnaconda może nie ma apetytu? Jak wymiotowała rano to może ją od jedzenia na jeden dzień odrzucićdaj jej dużo pić
spytaj się jej co by zjadła
może mam akurat na coś ochotę 
A ja na córcię poproszę;-)Macie przepis na chlopczykato dawajcie heheh

.
.
Ooo i ja na córeczkę tez proszę tak na zapas