reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej babeczkiJa na momencik Ubieram sie i Oliwke i lecimy do kolezanki Tam ja zostawiam a ja sama jade Do Rybnika do zusy Pozniej jak wroce to do pracy swojej musze isc po jeden dokunet I do domu wtedy Wiec do poudnia minie mi dzien szybki hihihi

ANABUBA dobrze z bratem oj i z innymi No to widze ze nie tylko moja mala taka budzaca sie w nocy
Napisz mi jeszcze raz te badania co mam zrobic
A to jest z krwi?Nie wiesz czy jak zrobie bez skierowania to duzo zaplace?
Jak bedzie mnie stac to pojde prywatnie i zrobie te badania a I tak jak juz beda zapisywac na nowy rok panstwowo to napewno tam pojdziemy
A JAK SIE TO OBJAWIA TA NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY ? DZIECKA COS BOLI? JAKIES LEKI NA TO SA? I CZY JUZ PO 1 ROKU ZYCIA DZIECKA BIERZE TE LEKI ?
dzieki za odpowiedz

tu masz wiecej o tej chorobie
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/wrodzona-niedoczynnosc-tarczycy-13865/

badania sa z krwi-tsh,ft3 i ft4
prywatnie zaplacisz 50-70zl tak mniej wiecej.a moze pediatra dalby Ci skierowanie na te badania?
dziecka nic nie boli,moja leki beirzez od 15dnia zycia.daje sie raz dziennie rozkruszona tabletke.
ale moze Twojej to taki urok poprostu?zycze zeby tak bylo

reklama
Witam,witam
Co tu tak pusto????:szok::szok::szok:
Dominik w szkole a mlode jeszcze w wyrkach z tym ze Wicia juz nie spi i dosyc mocno mi kaszle:no::no::no:Dzisiaj pogoda ladna ,wiec napewno wyjdziemy na spacerek jak male nie beda mialay goraczki tylko sam kaszel:tak::-)

ANABUBKA
Mowisz masz:tak::tak::tak:Skopiowalam Tobie ta cala stronke i juz masz ja na mailu:-):tak:Gdybys jeszcze cos chciala to pisz:-):tak:

DOROTA
Ja moim tez robilam badania z krwi na tsh i tez prywatnie:tak:Ale nie pamietam ile placilam-jak wstane z wyra i nie zapomne to zobacze na ta kartke z wynikami

Dowikla
dzieki,jak tylko uda mi sie weusc na maila to zobacze,bo nie moge sie zalogowac ;/
moja mala jeszcze spi.ale o 6 zjadla kasze
pralka juz sie kreci.
w tym tyg zaplanowalam duze porzadki jeseinne-pranie dywanow,mycie okien itd.ale blizej konca tyg jak juz sie cieplo zrobi.

trzebaby jakas zupe wstawic ale nie mam pomyslu.moze zaceirkowa?

Ja tez planuje porzadki ale jak M bedzie:-);-)Bo albo bedzie mi sprzatal albo wybedzie z dziecmi zebym miala spokoj:-p:-D:-D:-DI wypadaloby umyc okna:tak::tak::tak:
Ja mam dzisiaj na obiad kurczaczka i ziemniaki:-)A zupke to tez ugotuje pewnie w tym tygodniu jakas:-):tak::tak::tak:

ja bym się zdecydowała na numer 1 :tak::tak::tak::tak::tak:

jak dla maluszka to klocki numer 1 :tak::tak::tak: ale powiem Ci szczerze ze moja Oliwka tez jakoś tak koło roczku dostałą klocki i nie chciała układać,dopiero teraz zaczyna się fajnie nimi bawić,rok czasu przeleżały a jak była młodsza to bardziej wolała się bawić drewnianymi klockami i układała sobie wieżę itp i tak zostało do tej pory,bardziej woli drewniane :tak::tak::tak::tak::tak:

5 wychodza ta miedzy 2-2,5roku
moja jeszcze nie ma ale juz dziasla ma napuchniete

aha no to w porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My wstalismy o 8.00.ale fajnie.Oliwka przebudziła się po 6.00 ale powiedziałam ze ma spac dalej i o dziwo usnęła beż zadnego ale i spaliśmy do 8.00.

A ten horror co wczoraj oglądaliśmy to jakis kicz,nie podobał mi się,nic specjalmego :tak::tak::tak::tak::tak:

ale poszlismy spać dopiero o 1.00 w nocy :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam wszystkich!!!
Nie było mnie cały wekend, troszke działo się-szwagierka w szpitalu na patologii ciązy-jest po terminiei wyszło jej bardzo wysokie ciśnienie a akcji porodowych brak! Więc szwagier u nas codzinnie jest bo oni nie z Lublina tylko 70km przyjechali do szpitala i tylko nas tu maja. Wczoraj teściowie w odwiedzinach i moi rodzice na doczepke na chwile przyjechali! A do tego wszystkiego dostałam okresu i maasakra!!!:rofl2::shocked2:
Jeszcze nic nie czytałam, ale chyba tylko przelecie po ostatnich postach!!!
Nie wiem czy są nowe mamusie, ale jeśli są to buziole!:-)

reklama
Witam w poniedziałkowy ranek:-):-):-)
u nas mgła że nawet sąsiedniego bloku nie było widać jak Maję odprowadzałam do przedszkola:tak::tak:
Ale teraz widzę że nieśmiało słoneczko się przebija:tak::tak::tak:
W tym tygodniu do gina muszę się wybrać a tak mi się nie chce:cool2::cool2::cool2:
Na obiad nic robić nie muszę bo teściowa kotletów dała więc tylko ziemniaki ugotuję:-p:-p
Medeuska synuś śliczniutki:tak::tak::tak:
Anabuba oj to wypadek faktycznie poważny miał twój brat, dobrze że i tak tylko się to skończyło:tak::tak:

Do góry