reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to fajnych masz znajomych:szok::szok::szok:Ja w sumie tez jak gdzies ide na grubsza imprezke z dziecmi to tak w razie"w" biore Im jedzenie i picie:tak:Tym bardziej ze moi sa alergikami i nie wszystko moga jesc

Ale ma fajnego chrzestnego:-)Tylko pozazdroscic:tak::tak::tak:
Chrzestny Dominika mieszka od 5,5 lat w Anglii ale jakos o mlodym nie pamieta:no::no::no:A to jest moj szwagier:szok::no:

A wysylaja takie zaproszenia???Tzn slyszalam ze wysylaja ale starszym kobietom
Ja zreszta przynajmniej raz w roku chodze do gina i stale do tej samej od 7 lat:tak::tak::tak:

Wczoraj tak pisalysmy sobie o zebach no i dzisiaj rano zauwazylam ze
KLAUDUNIA MA PIERWSZA PIATKE:tak::tak::tak:
Przebil Jej sie doslownie ten pierwszy z czterech kikutkow:tak::tak::tak:I nawet nie wiem kiedy:szok::szok::szok:Moze wtedy co ten jeden dzien miala goraczke
Gratulacje dla Klauduni

A może masz jakiegoś wirusa albo konia trojańskiego i on ci wszystko zmienia:nerd::nerd::nerd:
Miałam zapytać co to ten koń ale przeczytałam dalej:-D

Ja robiłam w tamtym roku cytologie po porodzie, ale tak mysle zeby skorzystac z tego zaproszenia i lekarza zmienic. Moja gin ktora prowadzila mi ciaze przyjmuje tylko prywatnie a wizyta bardzo droga, chciałabym chodzic na fundusz.

:-)
Mój lekarz też przyjmuje na fundusz i można też prywatnie ale ja chodziłam na fundusz a prywatnie może byłam z 2 razy. I pisałyśmy o tych ginach to sie zapisałam na poniedziałek, aż sie boje

Witam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebija :-D może w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem :tak: wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało :sorry: do M się nie odzywam :crazy: wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba przejdę na stan wolny :tak::tak::tak: jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli :crazy:
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobić :tak: także trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę :tak::-D
Beatko spokojnie bez nerwów. Mój na szczęście jeździ bezpiecznie ale nie mówie że wolno

a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)
Gratulację dla szwagierki

Ja poszłam z Sebkiem na spacer bo nic mi zrobić nie dał, od razu odebraliśmy Seweryna z przedszkola i od razu uciekł do babci.

Kawke wypiłam więc spadam obierać ziemniaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A&E a u nas taka piękna pogoda dzisiaj to taka ty[owa polska złota jesień słonko 10 stopni liście wirują na działkach ludzi grabią i palą liście pchnie obłędnie:tak::tak::tak::tak:
chciałam wam pokazać zdjęcia po pomalowaniu mieszkania ale tak coś namieszałam w aparacie że teraz się nie włącza:wściekła/y:dziś mam wogóle szewski poniedziałek zlew w kuchni zapchany aparat nie działa komp mi muli worków do odkurzacza zapomniałam kupić:wściekła/y::wściekła/y:
ale słonko świeci pięknie jest:-)

My jestesmy juz po spacerku:-)Pogoda u nas przepiekna:tak::tak::tak:Mlody odebrany ze szkoly a dziewczynki spia:-);-)Obiadek w sumie juz gotowy wiec mam luz:-):tak:
Poczytam troszke co napisalyscie

MALINUS
Moglabys mi jeszcze raz dac przepis na ta zupke grzybowa z serkami

Witam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebija :-D może w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem :tak: wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało :sorry: do M się nie odzywam :crazy: wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba przejdę na stan wolny :tak::tak::tak: jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli :crazy:
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobić :tak: także trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę :tak::-D
No to widze ze mezulek niezle Tobie podpadl:no::no::no:Moj nie jest lepszy:no::no:Potrafil brac Dominika bez fotelika i jezdzic z kolega i z Nim:no::no:Czesto nawet Dominik byl na kolanach za kolkiem:no::no::no:
a z ta moja szwagierka już nie aktualne, o 3 w nocy urodzila corke. nic wiwcej nie wiem czy naturalnie jaka duza itp.:-):-):-)
Gratulacje dla szwgierki:-):tak:Daj znac jak dowiesz sie czegos wiecej:tak::tak::tak:
No to masz dobrego antywirusa ale ten ad-aware jest tylko na konie
Zaraz sprobuje sobie sciagnac tego ad-aware:-):tak:

A&E a u nas taka piękna pogoda dzisiaj to taka ty[owa polska złota jesień słonko 10 stopni liście wirują na działkach ludzi grabią i palą liście pchnie obłędnie:tak::tak::tak::tak:
chciałam wam pokazać zdjęcia po pomalowaniu mieszkania ale tak coś namieszałam w aparacie że teraz się nie włącza:wściekła/y:dziś mam wogóle szewski poniedziałek zlew w kuchni zapchany aparat nie działa komp mi muli worków do odkurzacza zapomniałam kupić:wściekła/y::wściekła/y:
ale słonko świeci pięknie jest:-)
No to rzeczywiscie amsz kiepsciutki dzien dzisiaj Kochana:no::no::no:
Ja mam dzisiaj zadziwiajaco dobry humor od samego rana-pewnie slonca mi bylo trzeba:-p:-D:-D:-D
Jak aparat zacznie dzialac to czekamy na focie:-)

ANKA
Jak kupicie wyrko dla mlej to czekamy na foteczki:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka z prasowaniem musisz zaczekac bo dopiero gdzies w czwartek bede prasowala :-D Zjedz bo sie przewrocisz

Dowikla napewno wkleje hihi ale jeszcze musze mojego na malowanie namowic:-p

Malinka no to elegancki dzionek faktycznie szewski ale co tam slonko pieknie swieci to wynagradza wszystko:sorry:

Ja obiadek mam gotowy wiec uciekam
A no i wlasnie olej do kotla przywiezli, bedzie cieplo:rofl2:

A u mnie potop... A dokładniej u mojej babci, poszła uszczelka w kranie, ale całe szczęście umiem sie posługiwać kluczem nastawnym :cool2:

A zmeczyłam sie, a jeszcze trzeba obiad skończyc :eek:

Witam
Pogoda piękna się zrobiła, aż miło wyjść z domu.
Ja zaraz po Maję do przedszkola mykam, a potem to wiadomo rodzinnie w domku więc albo zajrzę na samą noc albo dopiero jutro rano:-):-):-)

Pogoda piękna!!! Byliśmy na spcerku pierwszy raz bez wóznka od początku do "prawie" końca na nogach! Bo na koniec wyciągnął ręcę!:-D Kilka razy siedział na chodniku ze złości bo chciał tam a mama tam!;-) Teraz śpi i jest błoga cisza, jak tak będzie dłużej na dworku to jeszcze raz wyjdziemy a co trzeba korzystać,niewiadomo jak będzie jutro!:rofl2:

A szwagierka, miała podobno ciężki poród, mała nie chciała wyjść, nacinali ją i jakoś wyciągali, że ma na główce krwiaka!:-( Ważyła chyba 3040zl (chyba bo wiem z trzecich ust, szwgier ma zajeć dzisiaj to się wszystkiego dowiem). Najważniejsze, że jest już na świecie! :-)

My jestesmy juz po spacerku:-)Pogoda u nas przepiekna:tak::tak::tak:Mlody odebrany ze szkoly a dziewczynki spia:-);-)Obiadek w sumie juz gotowy wiec mam luz:-):tak:
Poczytam troszke co napisalyscie

MALINUS
Moglabys mi jeszcze raz dac przepis na ta zupke grzybowa z serkami
DOWIKLUŚ a nie ma przepisu na naszym wąytku kulinarnym:sorry::sorry:
Pogoda piękna!!! Byliśmy na spcerku pierwszy raz bez wóznka od początku do "prawie" końca na nogach! Bo na koniec wyciągnął ręcę!:-D Kilka razy siedział na chodniku ze złości bo chciał tam a mama tam!;-) Teraz śpi i jest błoga cisza, jak tak będzie dłużej na dworku to jeszcze raz wyjdziemy a co trzeba korzystać,niewiadomo jak będzie jutro!:rofl2:

A szwagierka, miała podobno ciężki poród, mała nie chciała wyjść, nacinali ją i jakoś wyciągali, że ma na główce krwiaka!:-( Ważyła chyba 3040zl (chyba bo wiem z trzecich ust, szwgier ma zajeć dzisiaj to się wszystkiego dowiem). Najważniejsze, że jest już na świecie! :-)
Sunday to dobrze że to już za nią:tak::tak::tak::tak:pewnie ewymęczona bidu;lka:-(
ale u was dzieci to w cenie:-D:-D:-Dtzn ważą i waga w złotówkach:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam piękne panie,
obskoczyłam rano nasze miasto powiatowe wydając pieniądze na niezapowiedziane zakupy ,psia mać ,musiałam prostownik kupić ,bo sie zepsuł,a nasze auto bez regularnego ładowania nie pali ,w plecy 160 złotówek-szlag
z miłych wieści kupiłam sobie płaszczyk jesienny,co nie było łatwe jak sie ma rozmiar troszkę wiekszy .....ale udało sie
Jakoś nie mam weny dzis do jeżdżenia na rowerku ,ale istnieje szansa że pójdę na tenisa jeszcze dzis wieęc jestem prawie rozgrzeszona z dziennej dawki ruchu:zawstydzona/y:
Wyobrażce sobie ,ze mój m wpadł na pomysł ,ze będzie na siłkę chodził w zwiazku z tym zakupił sobie wczoraj na allegro spodnie dresowei tenisówki ,jak dojdą ,będziemy chodzić ,dobrze akurat ,bo mi sie to samotne pedałowanie nudzi:tak:

Do góry