reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To chyba jakiś chochlik wkradł się w moje cytaty:-p:-p:-p

Twój błąd że antybiotyku nie wzięłaś i się nie wyleczyłaś i dlatego wraca:tak::tak::tak:
A co do zakupów to męża wyślij samego:tak::tak::tak:

Trzymam kciuki żebyś się facetowi spodobała i tą pracę dostała:tak::tak:

No to faktycznie sobie pospaliście:szok::szok::szok:
A co z waszą przeprowadzką? Bo po dwutygodniowej przerwie to nie jestem w temacie. Tamci się już wyprowadzili?
kochana juz remonty pelna para... :-D:-D:-D
zdjecia sa gdzies wczesniej :tak: tamci sie juz wyprowadzili tak jak sie ugadywalismy na koniec pazdziernika :tak:
No ja jestem już wykapana,głowa umyta:tak::tak::tak::tak:

jeszcze chwilę posiedzę na allegro i idę włosy wyszuc i ułożyć i poznokcie musze pomalować no bo musze jutro ładnie wyglądać :-p:-p:-p:-p:-p

a co tu żadnej nie ma,pati wpadła jak po ogień a pozostałe gdzie???? :sorry:
ja jeszcze jestem ale juz zmykam...

dobra dziewczyny spadam
ide sie kapac bo zapomnialam ze jutro trzeba gladzic sciany bo sa nie rowne wiec sie tym zjame :laugh2:
ale jestem happy jak moge cos tam robic... to co nalezy do chlopow... teraz to wole robic takie prace niz w domu siedziec i obiady robic i sprzatac :sorry::-D

no dobra to na tyle
naprawde juz zmykam:tak:
dobranoc

reklama
Ja też bym się cieszyła jakbym wiedziała że robię w swoim domku i niedługo się tam wyprowadzę, oj rozumiem cię Patrysia doskonale:tak::tak::tak:
AS zdjęć postaram się poszukać:-p:-p:-p

witam
dotarlam w konuc.
moje bydle jeszcze nie spi,dlatego ze w dzien spala ponad godzine:sorry:
mam nadzieje ze zaraz zasnie.
moj w pracy oczywsicie.

Paulina spi.
bylam dzis u mamy,wrocilysmy ok18.bo p odsy[ial po nocy.
no i tyle.
8 mnie znow cmi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ta co kiedys mnie tak boalal po wizycie u sadysty.
jutro biore od znajomej numer do chirurga i musze usunac ta malpe.nie mam bardzo kasy ale sila wyzsza.nie bede cierpiec:no::no::no::no::no:
a boje sie jak cholera!!!!!!!!!!

Tak jak pisała Anabubka,dobra wentylacja i wszystko git;-):tak:.Jak gotuję to uchylam okno i okap włączam.U mnie w pracy mają ubikację osobno i tam wentylatorek jest,tylko nie wiem gdzie to powietrze ucieka:dry:,bo na zewnątrz budynku wylotu nie ma :no: a obok jest łazienka i ostatnio grzybem mi zalatywało:sorry::tak:.

a moze wylot jest do komina?tylko go nie widac.albo do sufitu?
ja jak gotuje to tez wlaczam okap i uchylam okno.jak smaze to dodatkowo drzwi na dwor otweiram bo nie cierpie jak m potem wszytsko smierdzi:-p:-D

Witam!
Dawnooo mnie nie było:sorry2::zawstydzona/y:
Ale trochę się u mnie pozmieniało...mąż stracił pracę..i nie mogę się pozbierać.

Pozdrawiam!:-)

witam.cos ciezkie czasy ostatnio

W
Tez mam takich znajomych co pozaklejali otwory wentylacyjne :eek: Jak do nich idziemy to musowo koszulka na ramiączka, niezależnie od pory roku :-D

na tych wczorajszych urodzinach tez tak wczoraj bylo

Hej :-)
Chyba nie nadrobię...
Wczoraj cały dzień mąż leżał nietomny...Gorączka,dreszcze itp...
Dzisiaj ja wogóle mówić nie umiem...ehh szkoda gadać
Dobrze że choć Ania jak narazie zdrowa....
Zastanawiam się czy nie pójść do takiej przychodni która całodobowo jest...Bo oddychać nawet nie umiem,tak mnie coś w klatce piersiowej boli :-( A jak kaszlę to jakby mi miało rozerwać wszystko od środka :-(

oj kochana byleby to nie grypa!marsz jutro do lekarza!!!!!!!!!

Ja tez mam wentylatory w ubikacji i w lazience ale u mnie jest wylot na zewnatrz:-);-)
Ok to bede tylko roszczelniac te okna:tak:Dzieki:tak::tak::tak:

oczywiscie wietrzenie i uchylanie okien jak najbardziej wskazane,ale jak jest chlodno czy w nocy to rozsczelaniaj,i nie jkoniecznie wszytskie:-)
a jaki masz wentylatorek?na tej kratce nie ma siateczki?

Witam
mam dzis chwilke żeby siąść... źle sie czuje:eek: jeszcze misie ząb odezwał w nocy-spuchł mi cały:wściekła/y: a był spokoj przezdłuzszy czas nawet nie czułam go:sorry:
na szczescie mam jeszcze tabletki na zaalenie kości i zębow to od razu wzielam- troszke mniej boli ale i tak:no:
musze isc do dentysty:szok: boje sie:zawstydzona/y:

ząb mnie boli i glowa po spotkaniu w kościele Sukieneczki ślicznosci wszystkie beda dziewczynki jednakowo ubrane cena 150 zl Można sobie zakupic doadtkowo rękawiczki 15 zl, pelrynka 45 zl, wianek 35 zl Sposob zapłaty też jest fajny bo dopiero w kwietniu przy odbiorze sukienki a przymiarka 10 stycznia Dla chłopcow komeżka 70 zl i dla chetnych spodnie szyte na miare 40 zl Szkoda ze to nie Wojtek nie idzie to komuni tylko Zuzia bo przecia dochodzi jeszczą buty rajstopki bielizna :eek::szok: pomijajac ze Zuzia chce zaprosić ok 30 osob kiedys nam pokazala liste :szok::szok: a ja mialm u Wojtka problem z posadzeniem 14 osób :no:
Mam nadziej ze tdo tego czasu zdąze isc do pracy bo bedziemy musiel isprzedać Opelka :-D zeby na wszystko starczyło
Miłego wieczorku ;-)

oj kochane widze ze teraz pomor na zeby padl!!!!!!!!!
wspolczuje !mne narazie cmi i mam nadzieje ze nie bedzie tak zle

Joasiu ja moze za tydzien sie dowiem cos wiecej o kieckach na komunie:-)

a nie mówiłam że zz tym zebem musisz isc do dentysty,zawsze tak jest ból ustaje na jakis czas a potem jak walnie i od razu sie puchnie.traz to biegusiem leczyć tego zęba bo skoro puchniesz toz robił Ci sie stan zapalny,ja tak miąłam i teraz to bęzie juz tylko gorzej.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:współczuję bólu:tak::tak::tak::tak:

No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda :tak::tak::tak:
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy :tak::tak::tak::tak:
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca :tak::tak::tak::tak:
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno :-p:-p:-p:-p
ide na 10.00 rano:tak::tak::tak::tak::tak:
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.

no tak jest ze jak zab przestanie sam z siebie bolec to za jakis czas wywala opuchlizne,a dlatego ze robi sie zapalenie,wiec pozniej najpierw trzeba je antybiotykiem zalatwic i dopeiro robic zeba

Agnes to super!bede trzymac kciuki.a kto w tym czasie zajmie sie Oliwka?
A Twoj to do ortopedy od razu z tym kregoslupe powinien isc!

Witam moje kochane
jak mi rakuje tego pisania i pogadywania z Wami :-(

Dzisiaj mialam dzien odpoczynku i wyobrazcie sobie ze prawie caly dzien z Sewkiem przespalismy...
zrobil mi pobudke po 6 ale jak o 11 sie polozylismy spac to wstalismy przed 15 :szok:
Sewek spal ciagiem z jedna przerwa na siku a ja na zrobienie szybkiego obiadu bo dzis sie nie wysilalam - ziemniaki z kaszanka... bo dostalalm od mamy bo mieli swiniobicie :tak: mlody juz okapany i juz spi a ja tez zaraz zmykam do lozeczka bo jutro czeka nas ciezki dzien
moj m ma na nocki wiec rano jedziemy tak robic z wc - zdrapac farbe olejna i potem m bedzie kabel podpinal zeby jak przyjdzie elektryk to byl juz gotowy
jutro moze tez moj tata przyjdzie robic ta hydraulike bo co chwile cos komus wypada i wszystko sie dluzy... :sorry:

Parti kochana nie szalej tak mocno.wiem ze sie nie mozesz doczekac wlasnego m ale uwazaj na was!

Luna tak mi sie przypomnialo-moja jak ma na noce to sprztam wieczorem,zanim dziewczyny usna,tym sposobem rano mam porzadek i nie halasuej;0co najwyzej zmywanie czy cos:-)

a nie mówiłam że zz tym zebem musisz isc do dentysty,zawsze tak jest ból ustaje na jakis czas a potem jak walnie i od razu sie puchnie.traz to biegusiem leczyć tego zęba bo skoro puchniesz toz robił Ci sie stan zapalny,ja tak miąłam i teraz to bęzie juz tylko gorzej.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:współczuję bólu:tak::tak::tak::tak:

Ja sie teraz ładnie witam.

Za duzo to mnie nie było na bb przez ten weekend,wczoraj to przez m bo trzeba było koło niego chodzić a dziś byliśmy u teściów.M tam został my z oliwka sami wróciliśmy bo M tam idzie z rana do lekarza z tym nieszczęsnym kręgosłupem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka pięknie usnęła o 20.30 superrrr mam cisze w domu :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

A ja własnie wcinam Grzeska :tak::tak::tak::tak::tak: ale pyszny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dziewczyny jutro idę do pracy !!!!! no prawda :tak::tak::tak:
tzn jutro na pare godzin na próbe a jak wszystko będzie ok to od wtorku zaczynam.:-):-):-):-)
więc mam dziś już stresa ogromnego a jutro pewnie będzie o 100razy wiekszy :tak::tak::tak::tak:
A to praca w takim małym sklepiku z róznościami, z upominkami jako sprzedawca :tak::tak::tak::tak:
z domu do pracy miałąbym 10 min spacerkiem,bliżej chyba znależć nie mogłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
obym tylko się spodobała temu facetowi a będzie gicior :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

więc trzymajcie jutro kciuki tylko mocno :-p:-p:-p:-p
ide na 10.00 rano:tak::tak::tak::tak::tak:
no i praca byłaby od pon-pt 10.00-18.00
a w soboty od 9.00-14.00
troche godziny nie za fajne bo wolałabym iść do pracy z samego rana i wczesniej kończyc ale trudno od czegos trzeba zacząć gdzies się zachaczyc aby potem szukac czegos lepszego.
Grzeska:szok:Ty cholero:-D:-D:-DA ja skromnie banana i mandarynke:szok::szok::szok:
Fajnei ze mloda tobie tak szybko usnela:tak::tak::tak:moi usneli dopiero teraz:tak:
Powodzenia jutro w pracy:tak::tak::tak::tak:Bede trzymala kciuki:-);-)

Witam moje kochane
jak mi rakuje tego pisania i pogadywania z Wami :-(

Dzisiaj mialam dzien odpoczynku i wyobrazcie sobie ze prawie caly dzien z Sewkiem przespalismy...
zrobil mi pobudke po 6 ale jak o 11 sie polozylismy spac to wstalismy przed 15 :szok:
Sewek spal ciagiem z jedna przerwa na siku a ja na zrobienie szybkiego obiadu bo dzis sie nie wysilalam - ziemniaki z kaszanka... bo dostalalm od mamy bo mieli swiniobicie :tak: mlody juz okapany i juz spi a ja tez zaraz zmykam do lozeczka bo jutro czeka nas ciezki dzien
moj m ma na nocki wiec rano jedziemy tak robic z wc - zdrapac farbe olejna i potem m bedzie kabel podpinal zeby jak przyjdzie elektryk to byl juz gotowy
jutro moze tez moj tata przyjdzie robic ta hydraulike bo co chwile cos komus wypada i wszystko sie dluzy... :sorry:
No to super ze sobie tak pospaliscie:tak::tak::tak:ciesze sie ze remoncik idzie a idzie ale poraz kolejny prosba-OSZCZEDZAJ SIE KOCHANA:tak::tak::tak:

A ja odpukac czuje sie o wiele lepiej:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze jutro juz bedzie oki:tak::tak::tak:

Agnes to super!bede trzymac kciuki.a kto w tym czasie zajmie sie Oliwka?
A Twoj to do ortopedy od razu z tym kregoslupe powinien isc!

Oliwką zajma się moi rodzice a jak M będzie miał wolne bo srednio 3 dni w tyg ma wolne to on bedzie w tedy się nią zajmował :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Jutro do lekarza idzie rodzinnego,zobaczymy co powie pewnie na przeswietlenie kręgosłupa go wyśle :tak::tak::tak: i kazałam mu wołać do ortopedy skierowanie ale niestety terminy sa kosmiczne więc chyba pjdzie prywatnie ale musimy najpierw jakiegoś dobrego znależć :tak::tak::tak:

dzis 2 razy siedział po 30min w bardzo ciepłej wodzie i ból mu zelrzał ,juz sie lepiej czuje,więc raczej na bank bedzie systematycznie chodził nabasen tak jak radził facet z pogotowia :tak::tak::tak::tak:

włosy wyszuszone i ułozone i pazurki mam juz pomalowane więc juz mam luzik:tak::tak::tak::tak:

ale mam mega stresem przed jutrzejszym dniem,az mi sie spać odechciało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
ANABUBKA
Ja mam takie wentylatorki za kratka:tak::tak:One sie uruchamiaja w momencie jak zapalam swiatla a jak gasze swiatla to wentylatorki przestaja dzialac:-):tak:

ANACONDA
Dobranoc:-)

Do góry