reklama
uwielbiam Danioto świetnie rośnie
a tam dzielna mus to mus chociaż nie powiem w sobotę ledwo żyłam nawet pietruszka był zły że taki wyzyskale pieniądze do życia potrzebne jak powietrze............
to leniu**** a co ci szkodzi
ty jesteś fanką danio dowikluś????????bo ja ich nie znoszę
alr ma genialne pomysły
u nas ziemniaczki się gotują pranie tak ponad połowa wyprasowana a już 2 następne rozwieszonezaraz paluszki rybne wrzuce na patelnię surówkę już mam i będzie git obiadzio
julka odrabia lekcje uwaga 10 stron w kartach pracynie da rady ty;le zrobić
![]()

A w tej szkole to chyba przesadzili

Dominik nie byl w szkole trzy dni i mial tylko dwie kartki z ktorych musial powycinac literki i cyferki

No to oby do stycznia wymrozilo ta zarazeRozpuszczalną z mlekiemPiłam całą ciążę
Moja pediatra twierdzi ze w takich ilościach to mogę
Masz racjęwszystkiego naraz nie nadrobi, powolutku
M dzisiaj w domu, ale się głupio czuję
Która wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna
Już znalazłam, Natalieczka
Bym, zapomniała
Dowikla, szczepienie przesuwam na styczeńliczę, ze do tej pory zdąży wymrozić zarazę
![]()

Jesli chodzi o kawe to wszyscy ja pija podczas karmienia

My juz zjedlismy zupke i mam juz pozmywane

Dominik znowu mnie wkurza i chyba zaraz pojde Go zamknac w kanciapie

Ciekawe jak tam nasza AGNES w pracy
B
Beata1988
Gość
Nie dam Wam zdjęcia bo mi nie chce się dysk otworzyć :-( ale niestety z Wami nie popiszę bo mi mama dała zadnie do zrobienia
ułamki
jasne jakbym coś jeszcze z tego pamiętała
potem zajrzę jak Kuba zaśnie (mam nadzieję) 

Mama Helenki
i Aniki :D
No właśnie, ciekawe jak Agnes
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po jej myśli 

Marta1981
Rodzyneczka
Olek mi padł na oglądaniu Pana Kleksa
,widocznie dużo wrażeń w przedszkolu miał
.Dyrektorka śmieje się,że nigdy jeszcze takiej grupy nie miała
,na 18 dzieci dziś było 6

.Tak chorują a moje oba rok bez antybiotyku i to po ospie wietrznej
.
Lunka,robotę sobie wczoraj wynalazłam,sprzątnęłam szufladę Olka z gazetami i kartonami i w końcu nic nie wypada.Zmywarka nastawiona i tylko prasowanie mnie czeka.
O Julu padł

.

Lunka,robotę sobie wczoraj wynalazłam,sprzątnęłam szufladę Olka z gazetami i kartonami i w końcu nic nie wypada.Zmywarka nastawiona i tylko prasowanie mnie czeka.
O Julu padł

Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek

Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...

Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek

Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...

Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Marta1981
Rodzyneczka
Mamitko,jeśli w domu jest zwierzę,typu : pies,kot to niemowlak może mieć owsiki
.Nie za fajnie ze szpitalem,że odesłali a drugiej strony dobrze,że nie będziecie musiały czasu spędzać w szpitalu;-)
.

reklama
No właśnie nie ma zwierzaka w domu. A od ok 2 tyg mała jest marudna płacze pręży sie jest blada i w czoraj w kupce zauważyli owsiki. Poszli do lekarza a on na to że owsiki to moga dopiero jak dziecko ma 2 latka
Teraz pozostaje chyba tylko zbadac kupke. On nie dał nawet skierowania na badanie tylko zapisał cos żeby podac jednorazowo i na tym koniec.

Podziel się: