reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam SIE GORĄCO W TEN MGLISTY I POCHLAPANY PORANEK:tak:
Mamita życzę rozsądnego lekarza i prędkiego pokonania owsików
Agnes cieszę sie ze praca ci sie podoba:tak:
Anabuba ,co masz już dość zębów?pomyśl jak ci by ciężko bez nich było:-D,a bólu wspólczuję
Ja też mam z Ksawkiem na bilans do lekarza leciec ,w sumie z tego co wypełniała pielegniarka wszędzie ma przecietnie tylko mowa nieprawidłowa :-(,ale to nie nowina:confused2:znowu mam dziś Ksawka w domu kaszle jak stary grużlik ,wczoraj był jeszcze w przedszkolu ,zaczęłam mu podawać ambrosol i clemastinum,ale jak nic sie nie zmieni w czwartek lekarz mnie z nim czeka:shocked2:

Malinka ale orkę miałaś przez weekend,
ja na razie więcej czasu spędzam z dziećmi w domu,Ksawiera w pażdierniku ponad pól miesiaca nie było w sumie ,właśnie nieobecności listopadowe zaczął,coś nie smiem pracy szukać ,normalnie jak ja mam to zrobić pytam się?!:szok:

reklama
Anabuba ty zrób porządek z tymi zębami bo się zamęczysz niedługo:tak::tak::tak:

teoretycznie zeby mam zdrowe poza ta jedna 8.
ale moze znow cos sie dzieje.
wlasnie odzywa mi sie ta 8 chora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szczescie poki co to lekki tepy bol.ale musze zadzwoni i sie dowiedziec co i jak z tym wyrywaniem.boje sie strasznie bo moge miec bardzo dlugie i zakrecone korzenie

witam
mamy duży problem :-( zaczęło sie od tego że Wojtka w szkole zaczepial szturchal wyzywal kolega z klasy Ktoregos dnia mąz poszedl z Wojtkiem do szkoły i zwrocił mu uwagę na jakis czas był spokój ale wczoraj przyszli do nas jakieś draby i zaczęli straszyc że my dziecka jego nie bedziemy wychowywać ize rozbija nam "łby "młotkiem :szok::wściekła/y:
Bylismy u dyrektora w szkole i mąz ma jechać na dzielnicowkę zglosić Boże co to sie wyrabia natym świecie

moja panna tez marudna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszustko nie i wszytsko placzem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
siedzi mi na kolanach

madziula wspolczje chorego dziecka

spadam bo siedze wszlafroku,nic nie zrobione,zupe musze zrobic zanim wyjde.

nie wiem czy zajrze wieczorkiem bop dzis w domu,dopiero jutro na noc.a jutro mam miec gosci.o kurcze moja mama ma dzis urodziny!ale bym zapomniala
lexce dzwonic.
milegodnia

witam
mamy duży problem :-( zaczęło sie od tego że Wojtka w szkole zaczepial szturchal wyzywal kolega z klasy Ktoregos dnia mąz poszedl z Wojtkiem do szkoły i zwrocił mu uwagę na jakis czas był spokój ale wczoraj przyszli do nas jakieś draby i zaczęli straszyc że my dziecka jego nie bedziemy wychowywać ize rozbija nam "łby "młotkiem :szok::wściekła/y:
Bylismy u dyrektora w szkole i mąz ma jechać na dzielnicowkę zglosić Boże co to sie wyrabia natym świecie
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:matko kochana to teraz dziecku uwagi nie można zwrócić bo ci karki naślą:szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten świat oszalał do reszty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i bardzo dobrze zgłoście to u dyrekcji i na policji.

witam

O kurcze:szok::szok::szok:To przecież niedługo strach będzie wyjść na ulicę

Mamita przypomniało mi sie ,badanie na owsiki prywatnie u nas kosztuje 12 złotych,trzeba wziąść z ambulatorium szkiełka zapłacić ,a oni powiedzą ci co robić ,powinno sie co rano jedno szkiełko robić czyli przykleić dokładnie kawałek taśmy samoklejącej m-y pośladkami do odbytu i oderwać i zakleić szkiełko ,tak sie robi 3 dni ,a potenm oddaje
u nas w przedszkolu tego wymagają zawsze po waacjach,a kiedy wiesz na pewno ze ma owsiki zrób to w jeden dzień wszystko

witam
Matko co to sie dzieje,dobrze ze zgłosiliście ,grunt ,żeby nie puścić pazem:tak:

Witam :tak:

Mała dała koncert w nocy :eek: Nie to zeby się darła, smiała się i gadała :-D No ale spać sie nie dało :eek:

wiecie co jak ja przyszłam stęskniona to nie ma zadnej :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

jem jabłko sobie,jak zjem i żadna nie przyjdzie to ide sobie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Fajnie,że sie udało w pracy :tak: GRATULACJE :tak:

To chyba jednak owsiki bo dzwoniłam i mała zrobiła kupę akurat i te białe kreseczki się ruszały...:no:

Ciągle przelewa jej się w brzuszku płacze non stop zwłaszcza po jedzeniu i jak puszcza bączki, jest blada jakby miała anemię. No i zrobiła kupke po podaniu leku i to białe 'cos" sie rusza:eek:

jak z fundacją sie uda to na pewno dam znac:tak::tak:

nie jestem w temacie bo dawno mnie nie było ale zdaje sie że jestes w szpitalu-wiem co to znaczy bo ja z Zuza non stop po szpitalach na badania jezdze. Mam nadzieje ze będzie dobrze-trzymaj sie i zdrówka:tak::tak::tak:

Mała bierze rączki do buzi. tak sobie mysle że te owsiki to przez to ze smoczek spadnie na podłoge i np sie go nie umyje, albo gryzak ktos złapie a ona potem go do buzi weźmie. Juz sama nie wiem. Ale żal mi dzieciaczka bo ona ciagle płacze i nic nie pomaga aż sie zanosi, a lekarz sie smiał że owsiki w tym wieku to niemożliwe, zamiast dac skierowanie na badania to nic:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maita, ja bym do innego lekarza poszła, albo prywatnie :tak: Bo nielecvzone robale u tak małego dziecka... Nie będę sttaszyć... :no:

witam porannie,mglisto pochmurmno

byllam wczoraj u bratwoej i posciaglam sobie chirurgow i musialam,poprostu musialam sobie wczoraj chociaz jeden odcinek obejrzec bo bym nie przezyla:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ze odcinek 1,5godz,mala poszla spac przed 22 to juz nie mialam kiedy zajrzec:rofl2:

lece dzis z mala na bilans.to moje bydle znow wstalo ok7.30 z wielkim wrzaskiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mnie boli zab,ale teraz po przekatnej niz te ostatnio.tylko nie wienm ktory dokladnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy to ucisk od wychodzacej 8 czu co:eek::eek::eek:

mam juz dosc tych zebow.mam tl do tej przychodni i musze dzis koniecnzie do nich zadzwonic!ehhhh

Daj znać co wydumali na ty bilansie :tak:

oby badania yszły dobre i żebyści nie musiały zostawać w szpitalu:tak:
daj ponem namiary na konto jak załatwisz wszystko z fundacją zawsze to i od nas 1%:tak:

wiktoria wiktoria......hmmmm znamy??????????? pamiętamy????????????
no jasne co u ciebie????

trzymaj się jakoś kochana musi być dobrze napisz nam potem jak ponowne wyniki .tulam mocno:tak:

słatka amerykańska?proszę o przepis na kulinarnym naszym:tak:

no kochana pierwszw koty za płoty:tak:
znajdź choć wieczorkami chwilkę dla nas:tak::tak::tak:

witam laski wtorkowo:happy:
noc do bani antek budzoł się chyba 7 razy:eek:
za oknem mglisto ponuro ........ble:confused2::confused2::confused2:
dziś przyjeżdża do nas mama pietruszki na tydzień może 10 dni:tak:pietrucha dziś na bal 10-lecia castoramy idzie :sorry:bal zaczyna się o 22 pewnie koło 4-5 rano wróci :wściekła/y:jutro będzie zdechły a w czwartek o 5 rano jedzie do gniezna na implantacje do nowej castoramy:eek:no bajka :eek::eek::eek:myślałam że sobie ten bal odpuści albo pójdzie na część oficjalną i wróci ale nieeeeeeeeeee no musi:eek:ja też obiecała,m mu że wyrwe się z domu po jego powrocie wyjdę po pracy koło 22.30 wróce kole poranka a potem będe odsyiać a on będzie zapierdzielał:cool2::cool2::cool2::cool2:
julka została w szkole bez bólu ba nawet zadowolona:tak::tak:
antek jest mega marudny:wściekła/y:no ale jak się zasypia o 22.30 wstaje o 5.10 a w międzyczasie zalicza moc pobudek to można być niedospanym(czytaj mega marudnym):cool:

Widać że twojemu bardzo zalezy na tej imprezie :tak: Niech sobie chłop poszaleje :tak:

Witam SIE GORĄCO W TEN MGLISTY I POCHLAPANY PORANEK:tak:
Mamita życzę rozsądnego lekarza i prędkiego pokonania owsików
Agnes cieszę sie ze praca ci sie podoba:tak:
Anabuba ,co masz już dość zębów?pomyśl jak ci by ciężko bez nich było:-D,a bólu wspólczuję
Ja też mam z Ksawkiem na bilans do lekarza leciec ,w sumie z tego co wypełniała pielegniarka wszędzie ma przecietnie tylko mowa nieprawidłowa :-(,ale to nie nowina:confused2:znowu mam dziś Ksawka w domu kaszle jak stary grużlik ,wczoraj był jeszcze w przedszkolu ,zaczęłam mu podawać ambrosol i clemastinum,ale jak nic sie nie zmieni w czwartek lekarz mnie z nim czeka:shocked2:

Malinka ale orkę miałaś przez weekend,
ja na razie więcej czasu spędzam z dziećmi w domu,Ksawiera w pażdierniku ponad pól miesiaca nie było w sumie ,właśnie nieobecności listopadowe zaczął,coś nie smiem pracy szukać ,normalnie jak ja mam to zrobić pytam się?!:szok:

Zdrówka dla Ksawka :tak:

witam

:szok::szok::szok: Brak mi słów :szok::szok::szok:

reklama
Joasiu szczęki mi na kolana opadła, co to ma znaczyć!
No ale jak rodzice tak sprawy załatwiają, to co się dziecku dziwić, nauczyl sie.
Popieram wizytę u dyrka i na policji-koniecznie !

Do góry