reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorową porą :tak:

Byliśmy u mamy na obiadku i jeszcze zaliczyliśmy pizze na kolację :-p

Najgorsze, że Helenka zaliczyła drzemkę i jeszcze nie śpi :eek:

reklama
już jestesmy w domku,dopiero już póxno a Oliwka szaleje na całego :sorry:

która to chciała relacje z filmu?:-p

no własnie film rewelacja:tak::tak::tak::tak::tak: dawno nie byłam na tak dobrym filmie.strasznie trzyma w napięciu,efekty bomba.
momentami tak przezywałam ,tak sie bałam że az wbita w fotel byłam powaga :-D:-D:-D:-D:-D:-D i pare razy się poryczałam a M się ze mnie smiał :-D:-D:-D:-D:-D

ale tez w pewnych momentach go zatkało i ogladał z wielkim przejęciem bo az popcorn przestał jeść tylko siedział wpatrzony :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

powiem Wam szczerze że jak tak ma wyglądać koniec świata to wolałabym szczelić sobie kulkę w łeb albo rzucic się pod auto niz byc w takim piekle co tam pokazywali,naprawdę straszne to było :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale czatujemy i jak ściągniemy sobie ten film z neta to oglądaniemy na bank jeszcze raz :tak::tak::tak::tak:

polecam ten film bo warto!!!!!:-):-):-):-):-):-)

Witajcie wieczorkiem ja sobie siedze i jakos nic nie moge zrobic ani spac ani mi sie nawet pisac nie chce jakos mam takiego lenia czekam na brata musze zadzwonic i zapytac czy przyjedzie bo szła bym sie juz umyc i do łóżka bym poszła.

A co tam u was???
Agnes Gratuluje pracy

już jestesmy w domku,dopiero już póxno a Oliwka szaleje na całego :sorry:

która to chciała relacje z filmu?:-p

no własnie film rewelacja:tak::tak::tak::tak::tak: dawno nie byłam na tak dobrym filmie.strasznie trzyma w napięciu,efekty bomba.
momentami tak przezywałam ,tak sie bałam że az wbita w fotel byłam powaga :-D:-D:-D:-D:-D:-D i pare razy się poryczałam a M się ze mnie smiał :-D:-D:-D:-D:-D

ale tez w pewnych momentach go zatkało i ogladał z wielkim przejęciem bo az popcorn przestał jeść tylko siedział wpatrzony :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

powiem Wam szczerze że jak tak ma wyglądać koniec świata to wolałabym szczelić sobie kulkę w łeb albo rzucic się pod auto niz byc w takim piekle co tam pokazywali,naprawdę straszne to było :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale czatujemy i jak ściągniemy sobie ten film z neta to oglądaniemy na bank jeszcze raz :tak::tak::tak::tak:

polecam ten film bo warto!!!!!:-):-):-):-):-):-)
no to super ze filmik sie podobał, ja chyba bym sie nie odwazyla pojsc na ten film :no::no::no::no:
za bardzo bym pozniej przezywała
mam pytanko głupie ale :sorry::sorry::sorry::sorry:
czy w filmie skonczył sie ten swiat czy jakims cudem go uratowali???
odp na pw zeby nie psuc niespodzianki tym co chca obejrzec

Witam dopiero teraz
Jakoś w dzień czasu brakło na kompa tym bardziej że od południa Maja narzekała że ją brzuszek boli, oby to nie oznaczało początku jakiejś choroby:-:)-:)-(
Pogoda okropna - od rana leje:crazy::crazy:
do tego jeszcze ślubny mnie wkurzył tak więc mój humor dzisiaj nie najlepszy:wściekła/y::wściekła/y:

Co myslice o takich palnikach w kuchence gazowej, może któraś z was takie ma ?? Lepsze takie czy klasyczne ? bo nie ukrywam podobają mi się :tak: Ja byście kupowały, kupiły byście kuchenkę z takimi palnikami?? Bo wyglądają ładnie, ale czy garnki z nich nie spadają...

Kuchenka bardzo fajna:tak::tak::tak:

Wkurzaja mnie te dlugie ,fatalne wieczory:no::no::no:

Nie martw się mnie też wkurzają:crazy::crazy:

Oliwka jutro rano jedzie do dziadków a my idziemy z M do kina :tak::tak::tak::tak::tak: ale się cieszę,juz nie mogę sie doczekać :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p idziemy na 2012.zapowiada sie interesująco :tak::tak::tak::tak::tak:

Zaznaczając ten cytat miałam poprosić o recenzję ale już potem doczytałam że film ekstra, też chcę go obejrzeć:tak::tak::tak:

ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee:no::no::no:wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ale świnia z twojej szefowej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hello
U mnie spi tylko Dominik a mlode leza ale czaja sie zeby wyjsc z łozeczek:no:Jakies pol godzinki temu pozbylam sie ostatnich gosci i mam tyle zmywania ze szok:no:A ze jestem juz mega zmeczona i boli mnie glowa to zostawiam te pelne zlewy do jutra
Tearz sobie leze i przyczajam sie zeby sobie zjesc rogaliki:-);-)

reklama
Do góry