reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie kochane.
Kuba chory.
Trzeci dzień walczymy z gorączką do 40 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Uciekam małego kłasć,bo w dzień się przespał a teraz buszuje.;-);-)
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.

Zdrówka dla Kubusia :tak:

Witam,

Moja Anika spała od 21 do 5 rano :-)

Rano obudziły mnie fontanny z mich piersi :szok::eek:

Anabuba gratulacje dla bratowej :tak:

reklama
Witam dziewczyny

Ale dawno mnie tutaj nie było:/

Pewnie mnie juz nie pamiętacie....

Kiudys pisałam do was tutaj czesto:):)

Mam córcie Zuzie i kolejna dziewczynka w drodze:):)

Pozdrawiam:-)

witamy

A takie buty robie

niezle pantofle:-D:-D:-D:-D
no ale goralskie typwoo:tak:
Wiki a Ty gwara mowisz??????????????

POMOZCIE!!!
Mam 8 letnia corke,ktora marzy o lalce ktora by posadala wszystkie funkcje w sobie np,take jak.. pila,jadla,sikalaplakala..i takie np jak inne lalki np.jak lalka chouchou czy wie ktos gdzie mozna zamowic lalke na zamowienie zeby stworzyli z funkcjami jakiki ktos se wybierze ??cena nie gra roli...
I ZEBY TA LALKA MIAL 56CM,NAJLEPEJ BY BYLO.
jak cos to prosze pisac na podany nizej email
HIERA@AMORKI.PL
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej :-)
Ja miałam ciężką nockę....Ale nie ze względu na Anię...
Poszliśmy spać ok.0.00 ale ja do 1 się kręciłam po łóżku-miałam cholerne problemy z oddychaniem.Wybudziłam na śpiąco męża i powiedziałam że mam to gdzieś,i jadę do lekarza...
Także o 2 w nocy byłam w Szpitalu w przychodni całodobowej.
Lekarka była jakaś z lekka zaspana....Ale z tego co konkretnie ustaliła to mam zawalone gardło-powiedziała że tak czerwonego gardła to ona dawno nie widziała,przerażona była moim kaszlem,stwierdziła że migdałki i węzły chłonne mam mocno powiększone...
Także nawet nie wiem czy to jakaś angina czy co...
Dała mi antybiotyk zapobiegawczo żeby mi to na oskrzela albo płuca nie poszło mocniej,bo mówiła że już coś tam nad oskrzelami mocno słyszy...
No i do tego kilka takich tam leków,zakaz zbliżania się do dziecka i nakaz leżenia :-D
Te dwie ostatnie najgorzej wykonać :-D
Ale dam radę,Anulkę nakarmiłam,przewinęłam,i puściłam ją po mieszkaniu to teraz sobie biega-tak za godzinkę położę ją spać-to wsumie wtedy już mąż z pracy wróci więc tragedii nie będzie ;-)

zdrowka!
a mowilysmy Ci pare dni temu zebys poszla do lekarza!nie chcialas sluchac

Przypominam wszystkim leniwcom, że jutro wszystko pozamykane!!!

u nasmel sklepiki pootwierane:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny
AGNES doczytalam sie tylko ze dostalas prace GRATULACJE :-)
No teraz musisz nauczyc sie byc dluzej bez Oliwki :-(Bedzie dobrze :-)

U nas tak samo jak wczoraj Tylko tyle ze pobrali jej krew na powtorke badan I w poniedzialek bedzia miala badania z krwi BADANIE GENETYCZNE i na wynik czeka sie miesiac Kurna miesiac w niepewnosci :-(
U Oliwki jest podejzenie HORMONOW MESKICH i ze zenskie moga sie w pelni nie rozwijac Jestem zalamana

kazda kobieta ma w sobie testosteron:tak:byleby w normie.nie powinna miec androgenow.
Dorotka moja Weronika do konca zycia bedzie brala hormon,bo bez niego stalaby sie uposledzna.bedzie dobrze.
musi byc:tak::tak::tak::tak:

Witam kobietki pamietacie mnie jeszcze???
Dawno mnie nie bylo ale jakos mam brak weny na kompa :no::no::no:
Najlepiej bym caly dzien przelezala i nic nie robila :szok::szok::szok:
Sama nie wiem co sie ze mna dzieje mam MEGA lenia na wszystko :szok::szok:
A teraz u nas non stop naglaszaja w tv ze coraz wiecej ludzi a w szzegulnosci dzieci choruje i umiera na swinska grype u nas juz 12 osob umarlo w tym wiekszosc dzieci. Instytut zdrowia radzi w pierwszej kolejnosco szczepic dzieci od 6 miesiaca zycia ludzie strasznie panikuja jest tylu chetnych ze zapisuja na liste i trzeba dlugo czekac ja juz tez Emily zapisalam na liste tylko w tym problem ze sama nie wiem czy dobrze robie szczepiac ja juz sama nie wiem jedni mowia tak inni mowia co innego sami lelarze nie sa sobie zgodni i badz tu madry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis dzwonili ze zwolnilo sie jedno miejsce na liscie i ze 19 moge przyjsc na szczepienie hmmmmm... tzn mam jeszcze pare dni zeby sie zdecydowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zapracowana;-);-);-)
:

Witaj Agnieszka:-Ddawno Cie nie bylo
ostatnio w Rmf fm mowili ze rzad francuski podpisal umowe z firma jakas farmaceutyczna we francji ze nie ujawnia skutkow ubocznych szczepionki na swinska grype!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe dlaczego??????????????????:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
ja nie szczepie na zwykla i na ta tymbardziej,sczegolnie ze sczepionki sa niepewne.we francji zasczepil sie tylko co 10lekarz,czy jakos tak.
to mowi samo za siebie.
Aga -14osob na 40tys to bardzo malo.na zwyla grype,i na jej powiklania co roku miera duzo wiecej ludzi i nikt takiego szumu nie robo.
az wirusami to jesttak-najpierw zabija zywieciela,ale potem jak zaczyna brakowac zywicieli i nie ma sie jak roziwjac to mutuje i przestaje juztak bardzo byc zjadliwy i zabijacoraz mniej zywicieli.
rozumiecieo co mi chodzi?
z kazdym wirusem tak bylo.i taka jest kolej rzeczy,miejmy nadzieje ze zanimdo nas na dobre dotrze wyewoluuje na tyle ze przestanie byc taki zjadliwy:tak::tak::tak::tak:

hej kobietki

ja nadal w Polsce ale od poniediaku znow bede z Wami

Laura zdrowa ja tez wiec korzystamy z urokow Polski
Wracam d DE sama z Laura nie wiem jeszcze jak to zrobic zeby jej sie nie dluzylo bo 1100km to troche daleko:sorry:

Nadrobie jak wroce oczywiscie nie ma takiej mozliwosci zebym wszystko nadrobila ale postaram sie
Pozdrawiam

helo
wracaj do nas szybko

Witam! Oto jestem! Zrobili nam badania cystografie, usg brzuszka, krew, hormony i wrócilismy do domu. tylko ze musielismy czekac pare godzin za wynikami. Ale wyniki sa w NORMIE:-):-):-):-)Co znaczy że pomimo iz nerka jest mniejsza to cały mocz wypływa prawidłowo, nic sie nie cofa -nie ma refluksu, żadnych gzków itp. Jetem w niebowzieta. Jeszcze w piatek bedą konsultowac wyniki z nefrologiem ale raczej do czd nie musimy jechac. Narazie mamy furagin na 5 dni i zalecenie duuużo pic:tak::tak::tak:
Swoja droga jaka ta nasza służba zdrowia... Niby nas przyjeli do szpitala i teoretycznie tam lezymy ale że nie ma wolnych łóżek to wrocilismy do domu i jakby Zuza zachorowała czy coś to nie mozemy w tym czasie isc do rzychodni no bo jest w szpitalu:eek::eek:

dobre wiesci:tak::tak::tak:
super!!!!!!!!!!!!!!!

hejka dziewczyny,ale tęsknie za wami,za siedziebniem i plotkowaniem na bb :tak::tak::tak::tak:

ale się uzależniłam :-D:-D:-D:-D:-D

dzis mieliśmu ruch i to duzy ale daje radę,szef mnie ostawił na pół dnia samą i dałąm radę.mówi ze jest zadowolony to ja też,już mi nawet klucze dorobił :tak::tak::tak::tak::tak:

wróciłam do domu,myslałąm ze Oliwka stęskniona a ona tylko buzi i poleciałą się bawić z dzieciakami bo dzieciaki siostry przyjechały.
kurczę trochę mi przykro,bo myślałąm ze troche potęskni,nie żeby płakała czy coś ale tak jakoś dziwnie :-:)-:)-:)-(

tak mało czasu spędzamy ze sobą a ona zachowuje się tak jak by nigdy nic,jakbym byłaz nia 24/dobę.

musze to jakos przezyć.

dobra lećę teraz po M wypłate bo on na zwolnieniu to sie w pracy nie pokazuje,ide zgarniac kase :-D:-D:-D:-D:-D:-D

fajnie ze taka praca:tak:
widac ze masz jeszcze male dziecko i jedno:-D:-D:-D:-D:-D
bo jak tylko dluzej nie masz Oliwki to swiat Ci sie wali:-p:-p:-p:-p:-p:-)
poczekaj jak bedziesz mialaa drugie,:laugh2::laugh2::laugh2:

to teraz się przywitam witam lasencje:happy::happy::happy:
pietrszka wrócił z balu o 2 więc ok mówi że było fajnie grał lady pank więc się wybawili nie tańcował ale posiedział z chłopakami z działu pośmiali się mówi ze było ok a o 8 go z łóżka zwaliłam no nie ma przebacz;-)
ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee:no::no::no:wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

co za ku.....:wściekła/y:

już jestesmy w domku,dopiero już póxno a Oliwka szaleje na całego :sorry:

która to chciała relacje z filmu?:-p

a co to za film??????????
jakitytul?????????

Witajcie kochane.
Kuba chory.
Trzeci dzień walczymy z gorączką do 40 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.

oj zdrokwa dla was!

a Weroniak jeszcze si
sasiad dzis dzieci odbiera wiec ja sie nie spiesze
obidau dzis nie robie
wzielam wcziraj od mamy,mamjeszcze zupe
oflaowlaalm sie

a p znow wojna.
dogania mnie @ pozatym

bilans zaliczony-z ciaglym placzem:-D:-D:-D:-Dmala tylko zobaczyla fartuchy i ryk dopoki nie wyszysmy z abinetu

mnie przedwczoraj nawaa zab,ale nie wiem ktory,caly dzien,ale w sumie bol znosny bo bez lekow sie obeszlo.rzestalo jaks poszlam spaci wczoraj bylo ok.wiec nie wiem co to

dzownilam pystac o wyrwanie 8-krzykneli mi 400zl:szok::szok::szok::szok:dzis podzwnoei i poszukam
taniej

witamy

niezle pantofle:-D:-D:-D:-D
no ale goralskie typwoo:tak:
Wiki a Ty gwara mowisz??????????????
Nie mówie gwarą typowo góralską anie też nie mówie panszczyzną tylkotak normalnie:-D:-D:-D
WIKTORIA wszytskiego najlepszego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!spełnienia marzen i duzo duzo miłosci;)))))))))))))))))))))))

Wiki, wszystkiego naj naj naj :-D
Dziekuje kochane jestescie

No i ja też dotarłam dopiero teraz mam dzisiaj luzu troche bo mi brat nie przywiuzł butów musze do niego zadzwonic wiedz dzisiaj tylko pralke puszcze i tyle

Witam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:-:)-(

dowikla Ty obżarciuchu :-D:-D:-D:-D:-Dbys sie podzieliła z kolezankami a nie tak sama sie objadasz pysznościami nieładnie :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D

No właśnie, podziel się z koleżankami:sorry::sorry::sorry:

Witajcie kochane.
Kuba chory.
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.

Dużo zdrówka dla Kubusia:tak::tak::tak:

mnie przedwczoraj nawaa zab,ale nie wiem ktory,caly dzien,ale w sumie bol znosny bo bez lekow sie obeszlo.rzestalo jaks poszlam spaci wczoraj bylo ok.wiec nie wiem co to

dzownilam pystac o wyrwanie 8-krzykneli mi 400zl:szok::szok::szok::szok:dzis podzwnoei i poszukam
taniej

Faktycznie cena z kosmosu wzięta:szok::szok::szok:

Wiktoria
Z nadchodzącym dniem radości
które twym imieniem słynie
Życzę niech ci w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech ci w życiu dobrze będzie
Niech cię dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy​

reklama
Hej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?

Do góry