Witam dziewczyny
Ale dawno mnie tutaj nie było:/
Pewnie mnie juz nie pamiętacie....
Kiudys pisałam do was tutaj czesto

Mam córcie Zuzie i kolejna dziewczynka w drodze

Pozdrawiam:-)
witamy
niezle pantofle

no ale goralskie typwoo

Wiki a Ty gwara mowisz??????????????
POMOZCIE!!!
Mam 8 letnia corke,ktora marzy o lalce ktora by posadala wszystkie funkcje w sobie np,take jak.. pila,jadla,sikalaplakala..i takie np jak inne lalki np.jak lalka chouchou czy wie ktos gdzie mozna zamowic lalke na zamowienie zeby stworzyli z funkcjami jakiki ktos se wybierze ??cena nie gra roli...
I ZEBY TA LALKA MIAL 56CM,NAJLEPEJ BY BYLO.
jak cos to prosze pisac na podany nizej email
HIERA@AMORKI.PL

Hej :-)
Ja miałam ciężką nockę....Ale nie ze względu na Anię...
Poszliśmy spać ok.0.00 ale ja do 1 się kręciłam po łóżku-miałam cholerne problemy z oddychaniem.Wybudziłam na śpiąco męża i powiedziałam że mam to gdzieś,i jadę do lekarza...
Także o 2 w nocy byłam w Szpitalu w przychodni całodobowej.
Lekarka była jakaś z lekka zaspana....Ale z tego co konkretnie ustaliła to mam zawalone gardło-powiedziała że tak czerwonego gardła to ona dawno nie widziała,przerażona była moim kaszlem,stwierdziła że migdałki i węzły chłonne mam mocno powiększone...
Także nawet nie wiem czy to jakaś angina czy co...
Dała mi antybiotyk zapobiegawczo żeby mi to na oskrzela albo płuca nie poszło mocniej,bo mówiła że już coś tam nad oskrzelami mocno słyszy...
No i do tego kilka takich tam leków,zakaz zbliżania się do dziecka i nakaz leżenia

Te dwie ostatnie najgorzej wykonać

Ale dam radę,Anulkę nakarmiłam,przewinęłam,i puściłam ją po mieszkaniu to teraz sobie biega-tak za godzinkę położę ją spać-to wsumie wtedy już mąż z pracy wróci więc tragedii nie będzie ;-)
zdrowka!
a mowilysmy Ci pare dni temu zebys poszla do lekarza!nie chcialas sluchac
Przypominam wszystkim leniwcom, że jutro wszystko pozamykane!!!
u nasmel sklepiki pootwierane

Czesc dziewczyny
AGNES doczytalam sie tylko ze dostalas prace GRATULACJE :-)
No teraz musisz nauczyc sie byc dluzej bez Oliwki :-(Bedzie dobrze :-)
U nas tak samo jak wczoraj Tylko tyle ze pobrali jej krew na powtorke badan I w poniedzialek bedzia miala badania z krwi BADANIE GENETYCZNE i na wynik czeka sie miesiac Kurna miesiac w niepewnosci :-(
U Oliwki jest podejzenie HORMONOW MESKICH i ze zenskie moga sie w pelni nie rozwijac Jestem zalamana
kazda kobieta ma w sobie testosteron

byleby w normie.nie powinna miec androgenow.
Dorotka moja Weronika do konca zycia bedzie brala hormon,bo bez niego stalaby sie uposledzna.bedzie dobrze.
musi byc

Witaj Agnieszka

dawno Cie nie bylo
ostatnio w Rmf fm mowili ze rzad francuski podpisal umowe z firma jakas farmaceutyczna we francji ze nie ujawnia skutkow ubocznych szczepionki na swinska grype!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe dlaczego??????????????????

ja nie szczepie na zwykla i na ta tymbardziej,sczegolnie ze sczepionki sa niepewne.we francji zasczepil sie tylko co 10lekarz,czy jakos tak.
to mowi samo za siebie.
Aga -14osob na 40tys to bardzo malo.na zwyla grype,i na jej powiklania co roku miera duzo wiecej ludzi i nikt takiego szumu nie robo.
az wirusami to jesttak-najpierw zabija zywieciela,ale potem jak zaczyna brakowac zywicieli i nie ma sie jak roziwjac to mutuje i przestaje juztak bardzo byc zjadliwy i zabijacoraz mniej zywicieli.
rozumiecieo co mi chodzi?
z kazdym wirusem tak bylo.i taka jest kolej rzeczy,miejmy nadzieje ze zanimdo nas na dobre dotrze wyewoluuje na tyle ze przestanie byc taki zjadliwy

hej kobietki
ja nadal w Polsce ale od poniediaku znow bede z Wami
Laura zdrowa ja tez wiec korzystamy z urokow Polski
Wracam d DE sama z Laura nie wiem jeszcze jak to zrobic zeby jej sie nie dluzylo bo 1100km to troche daleko
Nadrobie jak wroce oczywiscie nie ma takiej mozliwosci zebym wszystko nadrobila ale postaram sie
Pozdrawiam
helo
wracaj do nas szybko
dobre wiesci

super!!!!!!!!!!!!!!!
fajnie ze taka praca

widac ze masz jeszcze male dziecko i jedno

bo jak tylko dluzej nie masz Oliwki to swiat Ci sie wali

:-)
poczekaj jak bedziesz mialaa drugie,

to teraz się przywitam witam lasencje

pietrszka wrócił z balu o 2 więc ok mówi że było fajnie grał lady pank więc się wybawili nie tańcował ale posiedział z chłopakami z działu pośmiali się mówi ze było ok a o 8 go z łóżka zwaliłam no nie ma przebacz;-)
ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee

wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka

w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady

ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12

no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-
-
-
-
-
-(
co za ku.....
już jestesmy w domku,dopiero już póxno a Oliwka szaleje na całego
która to chciała relacje z filmu?
a co to za film??????????
jakitytul?????????
Witajcie kochane.
Kuba chory.
Trzeci dzień walczymy z gorączką do 40 stopni

.
Uciekam małego kłasć,bo w dzień się przespał a teraz buszuje.;-);-)
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.
oj zdrokwa dla was!
a Weroniak jeszcze si
sasiad dzis dzieci odbiera wiec ja sie nie spiesze
obidau dzis nie robie
wzielam wcziraj od mamy,mamjeszcze zupe
oflaowlaalm sie
a p znow wojna.
dogania mnie @ pozatym
bilans zaliczony-z ciaglym placzem

mala tylko zobaczyla fartuchy i ryk dopoki nie wyszysmy z abinetu
mnie przedwczoraj nawaa zab,ale nie wiem ktory,caly dzien,ale w sumie bol znosny bo bez lekow sie obeszlo.rzestalo jaks poszlam spaci wczoraj bylo ok.wiec nie wiem co to
dzownilam pystac o wyrwanie 8-krzykneli mi 400zl

dzis podzwnoei i poszukam
taniej