reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moje fladry nadal nie spia:no:Przyszly kolo mojego lozka i caluja moje rogaliki:szok::szok::szok:twierdzac przy tym ze musza dac im buziaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:A ja juz jestem taka padnieta ze szok ale te sa cale happy
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno kocham szczypiory i ich pomysły:-D:-D:-D:-D
Witajcie kochane.
Kuba chory.
Trzeci dzień walczymy z gorączką do 40 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Uciekam małego kłasć,bo w dzień się przespał a teraz buszuje.;-);-)
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.
zdrówka dla Kubusia:tak::tak::tak:to jednak m się to chróbsko rozwineło:-:)-(
WIKTORIA wszytskiego najlepszego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!spełnienia marzen i duzo duzo miłosci;)))))))))))))))))))))))
ja też się dołączam morze miłości i ocean pomyślności:happy::happy::happy::happy:
Hej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?
oj dużo zdrówka:tak::tak::tak:
a gdzie cytat anacondy??????????:szok::szok::szok:
zdrówka dla Majeczki:tak::tak::tak:

moje kochanie wyjechało dzisiaj o 5:-:)-:)-(już tęsknię:-:)-:)-:)-( byle do wtorku:tak::tak::tak::tak:a właściwie do poniedziałku do 23;-);-);-)
teraz mnie będzie przez kilka dni trochę mniej bo mam teściową to nie będe przed kompem tyle czasu:-pale za to postaram się wieczorkiem koło 22 zaglądać na bb po pracy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
antek miał nockę w miarę dobrą 2 pobudki zaliczył:sorry:mam nadzieję że będzie dobrze spał bo pietrszki nie ma więc ja mszę nocką do niego dygać:eek::eek:

reklama
Wiktoria
Z nadchodzącym dniem radości
które twym imieniem słynie
Życzę niech ci w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech ci w życiu dobrze będzie
Niech cię dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy​

I JA SIE DOŁĄCZAM ,KOCHANEJ WIKTORII 100 LAT:tak::tak::tak::tak::tak:
a JA MAM ZNOWU CHOREGO kSAWKA ,NORMALNIE RĘCE NOGI OPADAJĄ ,DOSTAŁ PULMICORT I BERODUAL I CHODZIMY 2 RAZY DZIENNIE DO PRZYCHODNI ,MASAKRA JAKAS:szok:

a JA MAM ZNOWU CHOREGO kSAWKA ,NORMALNIE RĘCE NOGI OPADAJĄ ,DOSTAŁ PULMICORT I BERODUAL I CHODZIMY 2 RAZY DZIENNIE DO PRZYCHODNI ,MASAKRA JAKAS:szok:
zdrówka życzę.
A dlaczego chodzicie 2 razy dziennie do przychodni? :szok::szok::szok:

Hej ;-)
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?
no tak to jest.
Ja się od małego zaraziłam.
Jak on się czuje tak jak ja to go podziwiam za siły i wytrawanie,bo ja nie mam siły chodzić a on ,gdy gorączki nie ma to sufity zdobywa :szok::szok::-D:-D:-D

Wiktoria
Tym wszystkim o czym serce marzy​

dołączam się do życzeń.
Moje najszczersze STO LAT WIKI

Witam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:-:)-(

No właśnie, podziel się z koleżankami:sorry::sorry::sorry:

Dużo zdrówka dla Kubusia:tak::tak::tak:

Faktycznie cena z kosmosu wzięta:szok::szok::szok:
również zdrówka dla Majeczki :tak:

Wpadłam na chwilkę.
Dziś przedszkola odwołane ,bo pada.
Obydwoje z Kubulem zdychamy na maxa.:-:)-(
Nie mam czasu z Wami posiedzieć ,bo "Kordian" mnie prześladuje :-D:-D:-D:-D.
Muszę przeczytać opracowania i napisać wypracowanie na minimum 5 stron,więc troszkę zabawy z tą szkołą jednak jest.:tak:
pozdrawiam.

Witam i ja
Mlode pospaly do 10:tak::tak::tak:Pozniej sniadanko,ja powiesilam pranie i wystawilam na balkon:tak:
Pozniej chcialm wlaczyc laptopa ale mialam jak zwykle problemy i udalo sie dopiero teraz:szok::no:
Niedlugo ubieram mlode i idziemy na poczte,na spacer i po Dominika:-)
Pogoda taka sobie,rano swiecilo sliczne sloneczko,a tearz slonca brak ale jest cieplo i nie pada

Wiktoria​

Tym wszystkim o czym serce marzy

Dziękuje
Hej ;-)
Trzymajcie kciuki ok?
Zdrówka dla was kurujcie sie
Zdrówka dla Ksawka oby szybko mu przeszło

O ja nawiedzona...:-Dzapomniałam napisać ,ze na inhalacje:tak: chodzimy właśnie ,
Zdrówka As dla Ciebie i Kuby i zdrówka dla Aguni i jej córeczki ,dla Anacondy i jej Majeczki też ,

Witam.
Mam przerwę w pracy to zasiadłam na chwilku:tak:.Za godzinę muszę wychodzić.
Tulam wszystkie chorowitki.
Anabuba,siadaj na miotłę i przylatuj,u mnie 8-ki na Kasę chorych to za darmo i ze znieczuleniem chirurg dentystyczny wyrywa.:tak:

Anabuba, a tu gdzie byłaś ostatnio z Pauliną ?? Ni wcisną cię na tego zęba??

A ja właśnie usiłuję usmażyć placki z jabłkiem :tak: Ale robię już 3 podejście :szok: Moje laleczki cos dzisaj marudne :eek:

reklama
Do góry