reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
;-)
W sumie to chyba chciałabym żeby Ania miała siły na wariacje...Teraz martwię się jeszcze bardziej...Leży cały czas w łóżeczku,wtulona w misia i nie ma na nic sił,wyjęłam ją żeby sobie podreptała to płakała.
A jak położyłam spowrotem to cisza...Teraz sobie śpi...
Ehh oby te leki jej pomogły,jak nie-to pójdę z nią do lekarza :-(

witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala:eek:.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy:tak:

Zdrówka As dla Ciebie i Kuby i zdrówka dla Aguni i jej córeczki ,dla Anacondy i jej Majeczki też ,
:tak::tak::tak: i dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?:confused2:
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(

Udalo mi sie wejsc na BB,ale jak dlugo moj cholerny laptop wytrzyma to nie mam pojecia:no::no::no:Cos nie moge go dzisiaj nawet odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz Was poczytam i sprobuje jakos poodpisywac:-):tak:

Witam
U mnie noc tragiczna, Maja gorączkowała (nie wiem co jej jest) i całą noc się budziła i majaczyła, nad ranem dałam jej nurofen i dopiero spokojnie zasnęła, kurcze jakieś choróbsko nas dopadło a tak się cieszyłam że Maja zdrowa i tyle do przedszkola chodzi:-:)-(

No właśnie, podziel się z koleżankami:sorry::sorry::sorry:

Dużo zdrówka dla Kubusia:tak::tak::tak:

Faktycznie cena z kosmosu wzięta:szok::szok::szok:
Zdrowka zycze:tak::tak::tak:
Hej ;-)
Wpadłam tylko powiedzieć że dupa...
Cieszyłam się że córcia nie złapała ode mnie choróbska...Niestety-ma teraz gorączkę,leje jej się z noska i kaszelek lekki...
Czyścimy przedewszystkim nosek...To najważniejsze...Daje jej też sinecod na kaszel i nurofen.Może jej to szybciutko przejdzie...
Trzymajcie kciuki ok?
Rowniez zdrowka.Trzymam kciuki zeby Twoja kuracja pomogla:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno kocham szczypiory i ich pomysły:-D:-D:-D:-D

zdrówka dla Kubusia:tak::tak::tak:to jednak m się to chróbsko rozwineło:-:)-(

ja też się dołączam morze miłości i ocean pomyślności:happy::happy::happy::happy:

oj dużo zdrówka:tak::tak::tak:
a gdzie cytat anacondy??????????:szok::szok::szok:
zdrówka dla Majeczki:tak::tak::tak:

moje kochanie wyjechało dzisiaj o 5:-:)-:)-(już tęsknię:-:)-:)-:)-( byle do wtorku:tak::tak::tak::tak:a właściwie do poniedziałku do 23;-);-);-)
teraz mnie będzie przez kilka dni trochę mniej bo mam teściową to nie będe przed kompem tyle czasu:-pale za to postaram się wieczorkiem koło 22 zaglądać na bb po pracy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
antek miał nockę w miarę dobrą 2 pobudki zaliczył:sorry:mam nadzieję że będzie dobrze spał bo pietrszki nie ma więc ja mszę nocką do niego dygać:eek::eek:
MALINUS dasz rade Kochana:tak::tak::tak:
A tesciowka to przyjechala pomagac Tobie rozumiem:-)
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala:eek:.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy:tak:
Witam nowa mamusie:-):tak:
:tak::tak::tak: i dla nas. Niestety od przed wczoraj Amelia z gorączką a od wczoraj Julka.:-( U Amelii podejrzewałam , że to ząbale... ale u Julki?:confused2:
Tak wpadłam poczytać ... i widzę , że u większości też w czasie choróbska gorączka.:-(
Zdrowka:tak::tak::tak:

Ufff udalo mi sie odpisac jupiiiii:tak::tak::tak:Ciekawe jak dlugo podziala moj laptop????
Mlode jeszcze spia:tak:Przyjechala siorka na kawe ale ja musialam usiasc poki laptop jakos dziala;-):-)
Zrobilo sie ciemno:-(Jak mlode wstana to zjemy zupke

U mnie też już za oknem ciemnica:crazy::crazy::crazy::crazy: oszaleć można.
Maja śpi, znowu ją gorączka męczy:-:)-(, jak tak dalej będzie to jutro do lekarza zasuwamy:tak::tak:

MH za mną ziemniaczane chodzą :tak:i poproszę M żeby jutro zrobił:dry: - dziś zrobił pomidorówkę na rosołku wczorajszym :szok::tak:.

U mnie też pomidorówka:tak::tak::tak:

Witam nową mamusię:-):-):-)

heloł heloł:-D
to sem ja :cool2::cool2::cool2::cool2:

no i wkoncu troche dychnelam...
dzis prawie nic nie robilam oprocz obiadu w nowej kuchni... (lazanki zrobilam)
ale wczoraj to sie nameczylam...
kuchnie gladzilam tzn sciany... i potem przedpokoj...
kuchnia juz jestcala procz sufitu a przedpokoj - zostalo jeszcze pare malych scianek...
wczoraj moj m z tesciem gladzili sciany w duzym pokoju... (tam gdzie ma isc tynk dekoracyjny :tak:)
a dzisiaj wujek zaczyna robic nam lazienke - nawet szybko to idzie... po barborce kupujemy juz meble wiec mysle ze bedzie juz zrobiony choc jeden pokoj by tam juz spac :laugh2::laugh2::laugh2:

oprocz tego bylam wczoraj u gina - z dzidzia wszysto ok malutka jest bo ma 978 g a ja juz w 28 tyg, za to mamusia przybrala w ciagu miesiaca az 4 kg :szok::szok::szok::szok:- nie wiem kiedy :sorry::eek::confused2: waze juz 56 kg :confused2: a jeszcze troche zostalo :sorry:
mala ma polozenie posladkowe jak narazie - zobaczymy jak dalej
kolejna wizyta juz w grudniu :tak:

maly jak narazie zdrowy choc ostatniej nocy to byla porazka cala noc mi biegunkowal... w ciagu dwoch godzin zmienialam mu 3 razy pampersa :szok:
ale na drugi dzien bylo juz ok... :tak::-)

to chyba wszystko z mojej strony ;-)

Zjedlismy obiadek,pozmywalam i obejrzalam sobie Brzydulke:tak::tak::tak:Mlodzi sie jakos bawili ale juz zaczynaja mi szalec,wiec zaraz zmykam:-):no:
Ciesze sie bo na razie jakos mi dziala laptop:tak::tak::tak:Oby wieczorkiem mi sie za duzo nie zawieszal bo zwariuje

PATRYSIU
Kochaniutka Ty maja oszczedzaj sie troszke:tak::tak::tak:Wiem ze sie cieszysz remontem i tym ze niedlugo sie tam wprowadzicie:-):tak:
Super ze u gina wszystko ok:tak::tak::tak:A dzidzia rzeczywiscie malenka,ale napewno jeszcze urosnie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry