reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczyny, ale dziś tu pusto jakoś, no nie poznaję wątku.

witam kochane!
ktora ma taki wozek niech czyta

Szczegóły - BabyBoom

wczoraj bylam u mamy na urodzinach,przyjechala tez siostra cioteczna z rodzinka wiec bylo milo mimo tej paskudnej pogody.
Masakra z tymi wózkami, dobrze, ze takiego nie mam, bo bym zawału dostala!
A dla mamy serdeczne zyczenia zdrówka
A za 8 400zł tp gruba przesada, no chyba że zabieg wykonuje super przystojniaczek w obcisłych jeansach, drugi masuje stopy , trzeci wachluje a czwarty tańczy nie przyzwoicie!

WIKTORIA wszytskiego najlepszego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!spełnienia marzen i duzo duzo miłosci;)))))))))))))))))))))))
Wituś, dołączam sie do życzeń, niech rozłąki będą coraz krótsze a wizyty długie i namietne

MH za mną ziemniaczane chodzą :tak:i poproszę M żeby jutro zrobił:dry: - dziś zrobił pomidorówkę na rosołku wczorajszym :szok::tak:.
Oj, i ja bym zjadła placuszka!
I ja mam pomidorową, hihi

witam wszystkie mamy, ktore opiekuja sie swoimi pociechami w domku
mam na imie agnieszka i jestem mama Nikolki.obecnie mieszkamy w anglii.zajrzalam na wasz watek przez przypadek.(codziennie pisze z Mamuskami z bradford). oczywiscie jestem z tych mam ktore nic nie robia-a wszystko sie zrobi samo:-( czasmi slysze takie teksty. mojR. jak sie opiekuje nilkola w weekendy(nic nie robi) to twierdzi ze nie mial czasu zrobic cokolwiek bo opiekuje sie mala:eek:.pozdrawiam wszystkie dziewczyny i ich pociechy:tak:
Witamy na tym wątku!

Ale sie nam bb pochorowało, no masakra. Wszystkim ledwo żyjącym przesyłam kilogram zdrówka!

A u mnie nudy. Dochodzi do tego lipna pogoda, szaruga za oknem, ciśnienie przytłaczające, śpiące nic się nie chce.

lunka u nas taka sama pogoda... :sorry:
ale ja to mam powera co dzien szczegolnie jak jestem na mieszkaniu
potem to juz nic sie nie chce jak wracam :confused2:

Oj Pati, wierzę. Gdybym właśnie wiła swoje gniazdko też by mi szaruga za oknem nic nie robiła, hihi. Tylko oszczędzaj się kochana.

reklama
Czesc dziewczyny My juz w domu :-)
Wrcilysmy po 20 Ale w niedziele wieczorem zas wracamay do szpitala Teraz jestesmy na przepustce W poniedzialek rano bardzo wazne badania krwi Niektore wyniki beda na dniach a na niektore kilka tygodni czekania :-(
Dzis Oliwka miala laryngologa i ma plyn w uszach I w poniedzialek mamy rano BADANIE SLUCHU

Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

Do góry