reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wczoraj siostra była prywatnie u lekarza i powiedziała że owsiki od zwierzaka domowego albo od innego dziecka. Zwierzatek nie maja wiec siostra wywiaad zrobiła i okazało sie że siostrzeica szwagra miała owsiki jakies 4 m-ce temu(ma 3.5 roku i spi z kotem:szok:). Dzisiaj mała płakała aż sie :szok:zanosiła-chyba lek zacząl działac....
Ide spac bo padam na twarz....
kurcze biedne dzieciątko :no::no::no::no::no:

reklama
Wczoraj siostra była prywatnie u lekarza i powiedziała że owsiki od zwierzaka domowego albo od innego dziecka. Zwierzatek nie maja wiec siostra wywiaad zrobiła i okazało sie że siostrzeica szwagra miała owsiki jakies 4 m-ce temu(ma 3.5 roku i spi z kotem:szok:). Dzisiaj mała płakała aż sie :szok:zanosiła-chyba lek zacząl działac....
Ide spac bo padam na twarz....

wspolczuje
ale cala rodzina powinna dostac leki

widze ze zadna nie zauwazyla jaki mam ladny nowy pokrowiec na wozek,ktoru nie puszcza wod i ma odlaski z przodu i z tylu:-(
Kocahna widzialam,widzialam:tak::tak::tak:
Ale tak szybko czytalam ze nie zajarzylam czyj to post i musialam sie cofnac:tak::tak::tak:
A wiec chwale Cie;
MASZ BARDZO ŁADNY NOWY POKROWIEC NA WOZEK:tak::tak::tak:
FAJNIE ZE NIE PRZEPUSZCZA WODY:tak::tak::tak:MALEJ NAPEWNO BEDZIE W NIM CIEPLUTKO:-):tak:

Kocahna widzialam,widzialam:tak::tak::tak:
Ale tak szybko czytalam ze nie zajarzylam czyj to post i musialam sie cofnac:tak::tak::tak:
A wiec chwale Cie;
MASZ BARDZO ŁADNY NOWY POKROWIEC NA WOZEK:tak::tak::tak:
FAJNIE ZE NIE PRZEPUSZCZA WODY:tak::tak::tak:MALEJ NAPEWNO BEDZIE W NIM CIEPLUTKO:-):tak:

no dzieki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak dla porownaiania kawalek starego

Załączniki

• ppp.jpg
    ppp.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 37
no dzieki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak dla porownaiania kawalek starego

Czyli bez porowniania;-):-)
Obejrzałam już jutrzejsza brzydulke i ide spać :tak::tak::tak::tak::tak:dobranoc:-)
Dobranoc:-)

A moja mala wylega postawila na swoim:no:Tak dlugo krazyla kolo mojego wyrka az wkoncu poszla do siebie po przytulaska i do mnie wskoczyla cichaczem:no:Jak tylko usnie to Ja przeniose

reklama
Do góry