reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBA a po co ci ten wozek?Planujesz nastepne? :-)
PATRYSIA najwazniejsze ze dzidzia zdrowa I ma jeszcze czas aby podrosnac :-)
MAMITA ja nie wiem ze tez ludzie maja pomysly aby dziecko z kotem spalo :-(

Wiecej nie pamietam Bo padam na twarz Oliwka spi na szczescie Ale zasnela przy G jak ja bylam w wannie Nalalam sobie wrzatku doslownie i lezalam I OMAL tam nie usnelam

Oliwka Dala miw ta noc popalic wiec spadam spac dobranoc

reklama
tylko to jej dajesz?
zeby szybciej przeszlo propunuje dac jej wit c w kroplach,wapno,lipomalzeby sie wypocila,na katar masc majerankowa pod nos i nacieranie mascia rozgrzewajaca
No tak właśnie chyba ten mój zestaw średnio pomaga :wściekła/y: Przed chwilą obudziła się z płaczem rozpalona i zakatarzona :-( Maść taką nagrzewającą mam od teściowej-ostatnio dała takie cudo.Ten Lipomal to co to jest?

witam porannie
duza w szkole,mala jeszcze dosypia.ciekaw ile dzis pospi
pogoda zapowida sie fajna.niby tylko +1 ale jakos tak cieplej no i troche slonc sie przebija zza chmur:-)

No tak właśnie chyba ten mój zestaw średnio pomaga :wściekła/y: Przed chwilą obudziła się z płaczem rozpalona i zakatarzona :-( Maść taką nagrzewającą mam od teściowej-ostatnio dała takie cudo.Ten Lipomal to co to jest?

lipomal to syrop na bazie kwaitu lipy,dziala napotnie-co jak polopiryna na doroslych,to koniecznie kup wapno w syropie-sanosvit,wit c w kroplach tez:tak:wapno i c 2-3razy dzinnie.lipomal tez moze byc 3razy po 5ml o ile na dwor nie wyjdziecie.
czesto wietrz mieszkanie,to podstawa!powietrez sie nawilzy i wywieje wszytskie bakcyle

u mnie noc srednia bo mala wyla mi z godzine w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a moze lepiej

a tu cos na wspomnienia ubieglej dekady:-):rofl2:
kosmetyki z tamtych lat - Zakręcone lata 90-te - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

reklama
Witam porannie:-):-)
A u nas nadal zachmurzone a nie dość tego to jeszcze dzisiaj do teściowej na cały weekend muszę jechać - wcale mi się to nie uśmiecha.:crazy::crazy:
W ogóle ostatnio to nic mi się nie uśmiecha:crazy::crazy: a na dodatek dzisiaj piątek 13-ego:-p:-p:-p

Do góry