reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja w realu byłam i wreszcie butki na zimę sobie kupiłam a do tego wydałam kupę kasy na nic:crazy::crazy::crazy:
Teraz obiadek zjadłam i zaraz po mojego szkraba zmykam, a potem do teściowej - dlaczego:szok::szok::szok::szok::-p:-p:-p

reklama
Dla Antosia

GDY MIJA ROCZEK
WYRZUCAJ SMOCZEK,
ŚLINIAK ZAKŁADAJ,
KASZKE ZAJADAJ:-)

SAMYCH RADOSCI,
DUZO MILOSCI
SZCZESCIA NA KAZDYM KROCZKU
I TAK ROCZEK PO ROCZKU ZYCZY CIOTKA ANIA Z FERAJNA:tak::tak::tak:

Witam
Mlode pospaly mi do 10.Zjadlysmy sniadanko i pojechalam do lekarza po skierowanie na badanie krwi i moczu i moze w pon podjade na pobranie krwi:tak:Przy okazji weszalm sobie nasolke:-);-)W drodze powrotnej odebralysmy Dominika,zrobilam zakupki:tak:Teraz mlode spia a ja mam chwilke dla siebie:tak::tak::tak:
Znowu mialam problemy zeby odpalic laptopa:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam ledwo żyję :-( wczoraj mąz był na kroplówce w szpitalu potem nie chcieli go puscic ale w koncu postawili ultimatum ze albo zostaje albo pojdzie na zwolnienie bo do pracy sie nie nadaje :-( wysokie ciśnieni i stan przed zawałowy :-:)-:)-( ja tez nie najlepiej sie czuje jak dzis rano zaczelam kaszleś to bol mi w nerki wszedł i nie chce wyjśc ale musze sie jakos pozbierac bo musze zawiezc zwolnienie do pracy do męza ,popłacic rachunki ale nie jade samochodem bo nie dam rady łamie mnie okrutnie :-(
Dołączam sie do życzeń dla Antoniego
Zdrrowka dla Was:tak::tak::tak:No i oszczedzajcie sie obydwoje

a mojego kochanego wzieło na wspomnienia w noc sie rozpisał wspomnieniowo jak to jechaliśmy na porodówkę jak to ja przy 10 cm rozwarcia wstałam z łóżka i stwierdziłam że idę do domu wrócę jak mnie przestanie boleć:rofl2:jak pół nocy siedzieliśmy nad antkiem i sie nim zachwycaliśmy jaki on śliczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:rano napisał mi że rok temu to odsypiał a teraz to właściwie też odsypia w tej delegacji bo jest w pokoju z chłopakiem co ma synka 8 m-cy i tez przyjechał odespać nocki bo daje im popalić:tak::-D:-D:-D:-D
jakoś tak mi si,e ciepło na sercu zrobiło że wspominał to tak fajnie no i dostałam eska z życzeniami od pietruszki i podziękowaniem za ten tród wtedy i każdego dnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Az sie normalnie wzruszylam Kochana:tak::tak::tak:
Moj to nigdy nie byl taki sentymentalny:no::no::no:A mi bi sie takie cos bardzo podobalo

Zmykam bo chyba mlode mi wstaly i cos tam rzucaja w pokoju

reklama
1-10lat-Antood-Olka-i-J-9271.gif

Do góry