reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Właśnie A. wrócił od mechanika. Ledwo dojechał autem-przeleciał skrzyżowanie-dobrze że nic nie jechało. Okazało sie że hamulce do wymiany. Kupił częśc za 100zł do naszego auta i nie pasuje:wściekła/y::no:Nie wiem co teraz bo to niby do tego modelu i rocznika:-(
Zuza śpi już. A mnie noga boli. Nie mogę stapac na piete. Chyba ostroga. Bo kiedyś tak miałam i na rtg wyszło że ostroga rośnie. Normalnie nie jestem przesądna ale coś w tym jest...

Lunka,takim 25 kilo to byście się nie najedli:no::sorry:;-):tak::-D:-D.
ALE tak upiec całego nad ogniskiem:-p:-p:-p

a jasobie ogladam film na TVN "jeszcze raz" ,Oliwka już spi więc mam spokój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dlaczego żadnej nie ma????? gdzie się podziewacie?
chyba mnie juz nie lubicie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzisiaj w ogóle tu pustki...:sorry:

reklama
witam wieczornie
cos mi sie dlugo otwiera bb ,rano mnie wywalilo:eek:

melduje sie wykapana,dzieciaki juz dawno spia.dzien jaos minal]]
@ dogi-onila ale na prochach jest good:tak::tak::tak:zobaczymy jak bedzie jutro.
spacerek zaliczony,bylo troche slonca,trcohe cmur ale juz bez deszczu.teraz jest okropna mgla za to

Spadam dziewczyny, spokojnie tu jakos, przytule sie do kota, obejrze kilka odcinków Gotowych nw i moze zasne w koncu. Ostatnio sypiam po 2-3 h.

Ja w realu byłam i wreszcie butki na zimę sobie kupiłam a do tego wydałam kupę kasy na nic:crazy::crazy::crazy:
Teraz obiadek zjadłam i zaraz po mojego szkraba zmykam, a potem do teściowej - dlaczego:szok::szok::szok::szok::-p:-p:-p
Pierwsza czesc o butkach To az ci sie zrymowalo:tak:Powodzenia u tesciowej

boże dziewczyny jak mi miło tyle życzeń dla Tonisia no wzruszyłam się a moja teściowa powiedziała że jesteście wspaniałe :-* :-* :-* ;-*****
Zawsze do uslug :tak::-D

Ależ tu pusto, wszystkie łapiemy dołki, czy takie zapracowane?

To może sie przydać
Wyszukiwarka dodatków spożywczych E - Dodatki kosmetyczne, Emulgatory
Ja lapie jakiegos dolka Az dzis sama siebie nie poznaje Jestem jakas zdolowana :-(
dotarłam wreszcie o Was :-):-):-):-):-):-)

jestem dzis jakas zmeczona i nogi mnie bolą.
Oliwka w łóżeczku ale jeszcze nie spi :tak::tak::tak::tak:

dobrze ze jutro pracuję tylko do 14.00 to troche ogarne bo w domu zrobił sie syf :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a wiecie że od poniedziałku schudłam 3k :tak::tak::tak::tak::tak: normalnie warto iść do pracy ,od razu chudnę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tam jakoś zawsze jestem zajęta i nie czuję głodu i chudnę ale się cieszę :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Ja sie przez prace ostatnio i klopoty z Oliwka zdrowotne nabawilam anemi i STRASZNIE schudlam No ale wierze ze ty sie do takiego stanu nie doprowadzisz :tak:
a jasobie ogladam film na TVN "jeszcze raz" ,Oliwka już spi więc mam spokój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dlaczego żadnej nie ma????? gdzie się podziewacie?
chyba mnie juz nie lubicie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzis wogole malo jest dziewczyn:-(

Oliwka dala nam dzis popalic Teraz zasnela Ale ryczala przy tym strasznie Nauczyla sie wchodzic na fotel Ale zejsc juz z niego nie umie Wiec teraz strach sie bac ja zostawic sama w pokoju
Bylismy w auchanie Ale nic ie kupilam Chcialam pampersy kupic ale ostatnio byly tansze wiec nie kupilam Jutro w biedronce kupie hugiesy
A tak to nic ciekawego Lapie jakiegos dokla :tak:Glowa nadal boli ale tak dziwnie Jeszcze takich boli nie mialam :no:
Ide spac dobranoc

Dotarlam i ja
Ogladalam film na tvn "Jeszcze raz"I bardzo ale to bardzo mi sie podobał:tak::tak::tak:Chodzi teraz za mna piosenka ktora slyszalam w tym filmie i zaraz jej sobie gdzies poszukam;-):-)
Mlodzi sobie w tym czasie malowali farbkami:tak::tak::tak:Pozniej Ich umylam ,zrobilam dziewczynkom kaszke i poszlam sie kapac:-)Jak wrocilam to Klaudia spala na dywanie ale za chwile sie obudzila.Polozylam Je do łozeczek i juz wszyscy spia:tak::tak::tak:A ja koncze kolacyjke

witam ledwo żyję :-( wczoraj mąz był na kroplówce w szpitalu potem nie chcieli go puscic ale w koncu postawili ultimatum ze albo zostaje albo pojdzie na zwolnienie bo do pracy sie nie nadaje :-( wysokie ciśnieni i stan przed zawałowy :-:)-:)-( ja tez nie najlepiej sie czuje jak dzis rano zaczelam kaszleś to bol mi w nerki wszedł i nie chce wyjśc ale musze sie jakos pozbierac bo musze zawiezc zwolnienie do pracy do męza ,popłacic rachunki ale nie jade samochodem bo nie dam rady łamie mnie okrutnie :-(
Dołączam sie do życzeń dla Antoniego

kocahan zdrowka lda was!

na razie 2 tygodnie bo tak wypisują a potem pewnie znowu 2 tygodnie
zobaczymy co EKG wykaze po 2 tygodniach ,bo podczas badania lekarka cos tram wychwyciła ze jest nie tak szkoda ze mąż zabral wszystkie badania ze soba to bym napisała dokladnie
lepiej chyba echo serca zrobic

Nie ma opcji na wietrzenie mieszkania...A już tym bardziej na nawilżanie powietrza...Tu jest okropna wilgoć-grzyb prawie na każdej ścianie taki czarny wyłazi...Ale pocieszam się że to jeszcze tylko niecały miesiąc został...Jeszcze troszkę...

Hihi współczuję wyjazdu do teściowej...Ja z moją bym chyba nie wytrzymała tyle czasu :-D

I ja się do życzeń dołączam :tak:
Co do męża-współczuję...Niech się kuruje,odpoczywa :tak::tak:

czemu nie ma opcji na wietrzenie?przy grzybie to koniecznie!!!!!!!!!!!!

a mojego kochanego wzieło na wspomnienia w noc sie rozpisał wspomnieniowo jak to jechaliśmy na porodówkę jak to ja przy 10 cm rozwarcia wstałam z łóżka i stwierdziłam że idę do domu wrócę jak mnie przestanie boleć:rofl2:jak pół nocy siedzieliśmy nad antkiem i sie nim zachwycaliśmy jaki on śliczny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:rano napisał mi że rok temu to odsypiał a teraz to właściwie też odsypia w tej delegacji bo jest w pokoju z chłopakiem co ma synka 8 m-cy i tez przyjechał odespać nocki bo daje im popalić:tak::-D:-D:-D:-D
jakoś tak mi si,e ciepło na sercu zrobiło że wspominał to tak fajnie no i dostałam eska z życzeniami od pietruszki i podziękowaniem za ten tród wtedy i każdego dnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajnie
moj mi nigdy nie podziekowal:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
chyba tylko jak mala zobaczyl w szpitalu zaraz jak sie urodzila
i nigdy wiecej
smutne:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Witam!
Nie miałam jak wpaść wcześniej bo co chwilę coś :sorry: już nawet dla siebie czasu nie mam ostatnio :no: Kubek śpi od godzinki i mam nadzieję że pośpi jeszcze tak do 15 chociaż żeby mamusia sobie paznokcie pomalowała :tak: wczoraj nie chciał mi spać więc go wsadziłam w wózek i chodziłam z nim dwie i pół godziny :szok: dobrze że zasnął jak tylko go położyłam :tak: Wczoraj byłam u gina znowu oczywiście zapalenie jajnika i znowu prawy :crazy: przepisała leków i będę się faszerować :sorry: i czekam na okres, mam nadzieję że nie dostanę w niedziele na chrzciny :tak: no to idę paznokcie robić :tak: może wytrzymają do niedzieli :-D jak dam radę to zajrzę wieczorem :tak:

wspolczuje
oj kobieto lecz sie
pewnie w stringach chdzisz co?????????????????

Witam kobietki u nas pogoda taka sobie raz slonce a raz pada ale na szczescie nie jest zimno bo ok 15st. Dzis u nas impreza dla dzieci tzn dzieci ida droga spiewaja piosenki kazdy ma lampion potem spotykamy sie przy duzzzzym ognisku dzieci dostaja ogromne paczki slodyczy a rodzice cieple winko lub kakao:tak::tak::tak: ciekawa jestem czy Emily sie spodoba zyczyna to sie ok 18 jak juz jest ciemno zeby byl fajny efekt tych pozapalanych lamionow no a na koniec te starsze dzieci chodza od domu do domu spiewaja piosenki i zbieraja slodycze:tak::tak::tak:

A ja dzis jestem bardzooo zadowolona z Emily bo spala pierwsza noc u siebie w pokoju i super przespala cala noc bez pobudki a do tego rano jak wstala o 9 to myslalam ze bedzie ryk ze nas nie widzi bo tak to spala w swoim lozeczku u nas w sypialni i zawsze jak sie budzila to nas widziala i odrazu pobudke robila krzyczac HEJ a dzis sie obudzila i nic zero placzu ze nas niema tylko sobie cos tam opowiadala wiec jestem bardzo zadowolona bo myslalam ze bede miala z nia problemy ze spaniem ale zobaczymy jakie beda nastepne nocki:tak::tak::tak:

Malinka wszystkiego naj naj naj ..... dla Antoniego z okazji urodzin

to super ze tak dobrze poszlo z Emily;)

Witam w piatek 13-tego:zawstydzona/y:
Rano chciałam jechac na zakupy i telefon wymienic wreszcie o kozakach dla siebie nie wspomne. Ruszam spod bloku, dojechałam do skrzyżowania, hamuję a auto w poprzek drogi staje... Jakbym miała mało wydatków to jeszcze samochód sie spierniczył-normalnie rycze i przeklinam naprzemian:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

)

ja uwielbiam piatki 13-go
zawsze byly dla mnie szczesliwe
ale Tobie wspolczuje

M

Ja pozalatwialam wsio Oliwka zjadla kopytka w sosie Ale ona jest dzis nieznosna W szpitalu taka nie byla A tu non stop ryczy i krzyczy Normalnie mam juz dosc Ja sie jakos dzis zle czuje :-(
wies z czemu moze taka byc-w szpitalu poswiecalas jej swoj caly czas,i buylas tylko dla niej
a teraz w domu robisz jeszcze inne rzeczy a ona domaga sie uwagi
ja takm mialam z mala po szpitalu,pare dni ja odzwyczajalam

Ależ tu pusto, wszystkie łapiemy dołki, czy takie zapracowane?

To może sie przydać
Wyszukiwarka dodatków spożywczych E - Dodatki kosmetyczne, Emulgatory

chyba oi jedno i drugie

jak sie sezon gypowy skonczy musze isc do chirurga naczyniowego z tymi moimi zylakami i zylami
i wiecie co.coraz czesciej dretwieja mi rece i nogoi bez orientu.i to nie tylko we snie.tzn nogi we snie,ale reka,glownie prawa coraz czesciej nawet w dzien,nawet teraz.:-:)-:)-:)-(
pytanie czy to do kregoslupa czy od krazenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(

witam wieczornie
cos mi sie dlugo otwiera bb ,rano mnie wywalilo:eek:

melduje sie wykapana,dzieciaki juz dawno spia.dzien jaos minal]]
@ dogi-onila ale na prochach jest good:tak::tak::tak:zobaczymy jak bedzie jutro.
spacerek zaliczony,bylo troche slonca,trcohe cmur ale juz bez deszczu.teraz jest okropna mgla za to
Mnie to ostatnio z wszystkiego wywala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Yyyy a raczej nawet w nic nie moge wejsc
A @ to mi sie akurat konczy

przyszłam powiedzieć dobranoc kochane:happy:
cały weekend znów tyram tak więc pewnie dopiero w poniedziałek wpadnę na troszkę:-):-):-):-)
Dobranoc Kochana:-)

AGNES
A ja przez to ze ostatnio tak nie najlepiej sie czulam i przez kilka dni mniej jadlam zgubilam troszke brzuszka:tak::tak::tak:Dopiero dzisiaj to zauwazylam i jestem happy:tak::tak::tak:

reklama
Dotarlam i ja
Ogladalam film na tvn "Jeszcze raz"I bardzo ale to bardzo mi sie podobał:tak::tak::tak:Chodzi teraz za mna piosenka ktora slyszalam w tym filmie i zaraz jej sobie gdzies poszukam;-):-)
Mlodzi sobie w tym czasie malowali farbkami:tak::tak::tak:Pozniej Ich umylam ,zrobilam dziewczynkom kaszke i poszlam sie kapac:-)Jak wrocilam to Klaudia spala na dywanie ale za chwile sie obudzila.Polozylam Je do łozeczek i juz wszyscy spia:tak::tak::tak:A ja koncze kolacyjke

ja tez ogladalam
ktora piosenka?"picture of you"?
a jest tez film pod takim tytulem,usa

a pojedyncze piosenki to na tej stronie polecam szukac MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3

Do góry