reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mój wrócił przed 21-ą,bratowa go przywiozła
.

B
Beata1988
Gość
A cóż to za pustki??? za pewne potem wejdą ;-);-);-) ja idę coś obejrzeć i spać, jutro trza wcześnie wstać
dobranoc Paniom 

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No to M sie pokazal z dorej stronyMój wrócił przed 21-ą,bratowa go przywiozła.

DOBRANOC i dziekuje za kciuki A m sie nie przejmuj Tacy sa faceciA cóż to za pustki??? za pewne potem wejdą ;-);-);-) ja idę coś obejrzeć i spać, jutro trza wcześnie wstaćdobranoc Paniom
![]()

Marta1981
Rodzyneczka
No ona w sumie łaski nie robiła,a M myślał,że Julu śpi a teraz sam poległ;-)No to M sie pokazal z dorej strony![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Braciszek mi zaproponował czy bym nie chciała i sie zgodziłam.a gdzie ty taka fuchę załapałaś z tymi kapciami????
pracochłonne to jest???
ile Ci płacą za to?opłaca sie?tak z ciekawości się pytam
a jeśli chodzi o Aleksię to nie odzywała się teraz na bb a na nk tez nie zauwazyłam żeby konto założyła
Oliwka kończy kolację i zaraz bęę kładła ją spać![]()
Pracochłonne to jest ale mi juz idzie coraz szybciej i więcej butów zrobie a płacone mam od pary 2 zł a Aleksia mi wysłała zaproszenie i widziałam ze ma tam 8 znajomych i dlatego wydało mi sie ze konto założyła ale moze ma je od dawna
Raczej by sie nie opłacałoO proszę, podwójne szczęście
gdzieś Ty ja kochana znalazła?
a nie można dołaczyć do tej roboty? Tylko pewnie przesylki bylyby nie warte zachodu

A ja zamiast isc szyc to zasnełam z dziecmi

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No wiesz jak M jest po procentach to nie dziwie sie ze juz polegl hhihih
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WIKTORIA zawsze to jakis grosz do zarobienia Ja zaniedlugo tez sie rozejze za podobnym zajeciem :-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Warto sie rozejżec za takim czyms fajna praca siedzisz w domu nie musisz nigdzie wychodzicWIKTORIA zawsze to jakis grosz do zarobienia Ja zaniedlugo tez sie rozejze za podobnym zajeciem :-)
reklama
no niby tak ale ile musisz się narobić żeby był z tego jakiś konkretny grosz skoro za pare płaca tylko 2złWarto sie rozejżec za takim czyms fajna praca siedzisz w domu nie musisz nigdzie wychodzic

ja nie miałąbym chyba tyle cierpliwości i samozaparcia

tym bardziej chyle czoła dla Ciebie :-):-):-):-)
Oliwka spi,M tez się połozył ale czatuje tylko czy aby nie schodzę z komputera

Podziel się: