reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no niby tak ale ile musisz się narobić żeby był z tego jakiś konkretny grosz skoro za pare płaca tylko 2zł :sorry:
ja nie miałąbym chyba tyle cierpliwości i samozaparcia :no::no::no::no::no::no::no:

tym bardziej chyle czoła dla Ciebie :-):-):-):-)

Oliwka spi,M tez się połozył ale czatuje tylko czy aby nie schodzę z komputera :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No tak ale popatrz z innej strony tak jak ja to i tak bym nieszła do pracy a tutaj mam to 2 zł za pare a przy tym nie ma dużo pracy ja nie szyje całego buta bo podeszwe i skórke mam juz gotową ja tylko ręcznie obszywam nicia

reklama
No tak ale popatrz z innej strony tak jak ja to i tak bym nieszła do pracy a tutaj mam to 2 zł za pare a przy tym nie ma dużo pracy ja nie szyje całego buta bo podeszwe i skórke mam juz gotową ja tylko ręcznie obszywam nicia
Popieram Cię Wiki;-):tak:.Ja mam 5zł/godzinę tylko za pilnowanie małego( i jeszcze Jula ze sobą biorę).U mnie w bloku do dziadków(ostatnio pisałam,że dziadek zmarł 93 lata) przychodzi wynajęta przez dzieci opiekunka,która: sprząta,gotuje,myje,zakłada pampersy,nocuje u nich jeśli jest potrzeba i płacą jej 4zł/godzinę:szok:.Jak upomniała się,żeby jej więcej płacili,to powiedzieli,że jak jej nie pasuje,to kogoś innego znajdą.Ja za takie pieniądze bym nie poszła pracować:no::sorry:.A dzieci stać dać kobiecinie więcej,bo syn jest dyrektorem w elektrowni:confused2:.

Popieram Cię Wiki;-):tak:.Ja mam 5zł/godzinę tylko za pilnowanie małego( i jeszcze Jula ze sobą biorę).U mnie w bloku do dziadków(ostatnio pisałam,że dziadek zmarł 93 lata) przychodzi wynajęta przez dzieci opiekunka,która: sprząta,gotuje,myje,zakłada pampersy,nocuje u nich jeśli jest potrzeba i płacą jej 4zł/godzinę:szok:.Jak upomniała się,żeby jej więcej płacili,to powiedzieli,że jak jej nie pasuje,to kogoś innego znajdą.Ja za takie pieniądze bym nie poszła pracować:no::sorry:.A dzieci stać dać kobiecinie więcej,bo syn jest dyrektorem w elektrowni:confused2:.
Dziekuje za poparcie:tak::tak::-)Ja uważam ze 2 zł wystarczy za takie cos i jeszcze od brata on mi to przywiezie i zabieze gotowe tak ze nic tylko szyc i co ważne prądu nie ciągnie

Wiktoria i Dominik juz spia a Klaudia siedzi ze mna i ogladamy "miss agent 2":-)
Musze pochwalic moje dziewczynki bo dzisiaj bardzo ladnie posprzataly zabawki wieczorkiem:tak::tak::-)
Zjadlam juz kolacje i jak Klaudia usnie to ja tze sie klade

reklama
Do góry