reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

elloo

Ja juz w domku
Wczoraj wrocilysmy z urlopu:-D:-D
Droga szybko minela wyjechalam o 4:30 i ojechalam z Laura o 13:30
W domku czekal juz na nas obiadek
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki

To dobrze, że szczęśliwie dojechałyście :tak:
Wracaj do nas szybko :tak:

reklama
witam się ,jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak:

nocka średnia bo Oliwka budziła się z płaczem,nos zatkany tak jak przeczuwałam i zaczyna pokasływać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

już ja szprycuje lekarstwami aby mi całkowicie się nie rozłozyła:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

teraz ogląda Domisie a ja lecę robić śniadanko:-)
M pojechał na zastrzyk
A co mu jest ze musi zastrzyki brac
Witam,

moje lae wczoraj siedziały do 22 adzisaj o 7 wstały :szok:

A my dzisaj znowu same w domu :-(

Fajne to boisko :tak:
Jakoś sie specjalnie nie matwie :sorry: Ale była znia w osrodku na rehabilitacji Aniki, i dorwałam logopede i się chciałam zapytać tylko co z toa wymową i do kiedy mam dac jej czas, a ona powiedziała, żebym wpadła za 2-3 miesiace jeśli nie zacznie l mówić :tak: To pójdę, co mi szkodzi :tak:

Masz rację :tak: Nawet 100zł piechtą nie chodzi :tak: Jak bym miała możliwość to tez bym coś takiego robiła :tak:

No to dobrze, że lepiej :tak:
No zgadzam sie z tobą pieniądze drogą nie chodzą dobry każdy grosz
witam :-) to jakies fatum :-:)szok: mąż chory Zuzia chora ,Gabi gorączkowała w nocy i teraz po śniadaniu znowu ,Wojtek kicha a mnie bolą nerki Miałam zawieżc zwolnienie ale cała noc pilnowałam Gabi i mało spałam :eek::crazy: nie mam siły
Jutro będę musiała wszystko pozałatwiać popłacić rachunki
Miłej niedzieli :-)
Dla was też miłej niedzieli i zdrówka dużo
Ja planowalam na ferie zimowe leciec z mlodymi do UK,ale dzisiaj mialam fatalny sen:no:Snilo mi sie ze samolot linii ktorymi sie tam lata rozbil sie centralnie przed domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie:szok::szok::szok:Oczywiscie wszyscy zgineli:no:A zanim sie rozbil to jeszcze skrzydlem uderzal o szyby w moim oknie-masakra:no::no::no:Obudzilam sie taka zleknieta ze szok:szok::szok::szok:
Teraz juz nie wiem czy polece,chyba zdecyduje sie na podroz autem-tyle tylko ze to sa dwa dni i tzreba plynac promem

Dobra juz zmykam sie ubrac i ogarnac
No to miałas koszmary ja tez miałam dzisiaj koszmar ale duzo o tym pisac:sorry:
Oliwka juz lezy w łóżeczku bo tarła juz oczy.oby szybko usneła.

jak usnie rosołek ugotuje potem jak Oliwka stanie to zjemy wszyscy i jedziemy na zakupy do carfurra na zakupy i spacer zaliczymy bo dzis też cieplutko :tak::tak::tak::tak:

w ogóle cały ten tydzień zapowiadaja ze będzie cieplutko ok 10-13C ciesze się :tak::tak::tak::tak::tak:
Udanych zakupów my mielismy wczoraj cieplutko a dzisiaj juz leje
elloo

Ja juz w domku
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki
Fajnie ze jestes

Anabuba napisała, że dopadło ją jakieś przeziębienie :-( Ona i Paulinka maja wysoka temperaturę:no:, malutka na razie się trzyma :tak:

a mi się skończyły pieluchy :szok: Byłam pewna, że mam jeszcze jedna paczkę a tu lipa... :szok: Całe szczęście brat mi zaraz pojedzie kupić :-p:tak:

Oliwka dopiero usnęła 20min temu,tyle czasu sie kręciła :no::no::no::no::no::no:

ja już ugotowałam rosół,makaron,kompocik dla Oliwki,posprzątałam.

chwilke odsapnę i idę tylko umyc podłogę w kuchni a tak to wsio:-):-):-):-):-)

Witam
A u nas od rana deszcz leje:crazy::crazy::crazy::crazy: - oszaleć można:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i na dodatek jeszcze do wieczora muszę się z teściową męczyć:-p:-p:-p
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich dzieciaczki, a chorowitkom zdrówka życzę:tak::tak::tak:

Witam
Emily spi m w pray na popoludnie tak wiec ja sie nudze:tak::tak:
Musze isc zaraz pranie zrobic ale najpierw wypadalo by sie ubrac bo jeszcze w pizamce latam:tak::tak::tak::tak:
U nas pogoda nie za ciekawa od rana padalo teraz przeszlo ale wyglada jak by mialo zeraz znowu zaczac a mialam isc z Emily potem na spacer i chyba nic z tego nie bedzie:no::no::no:
Wszystkim chorowitkom duzzzzzzzzzzzzooooo zdrowka zycze :tak::tak::tak::tak:

Dorota, moja Helenka jadła mleko w nocy do 2 roku zycia :tak: Sama odstawiła :tak:
Ja jestem zdania, że nic na siłe, skoro woła to znaczy że potrzebuje :tak:
TAK nic na sile ale jak mozna odzwyczaic wczesniej to czemu nie Wlasnie wczoraj ja herbatka normalnie parzyla i sie darla strasznie a mleko pomoglo
witam :-) to jakies fatum :-:)szok: mąż chory Zuzia chora ,Gabi gorączkowała w nocy i teraz po śniadaniu znowu ,Wojtek kicha a mnie bolą nerki Miałam zawieżc zwolnienie ale cała noc pilnowałam Gabi i mało spałam :eek::crazy: nie mam siły
Jutro będę musiała wszystko pozałatwiać popłacić rachunki
Miłej niedzieli :-)
Juny zdrowka dla was wszystkich
Witam
My niedawno wstalysmy a Dominik jeszcze spi:tak:Dziewczynki daly w nocy niezlego czadu wiec jestem mega niewyspana:no::no::no:Chyba czas sie ubrac i cos zjesc bo za godzinke mamy gosci
Pogoda super bo znowu jest cieplo i swieci slonce
3 mam kciuki za spotkanko Zapomnisz ze nieswyspana jestes :tak:
Ja planowalam na ferie zimowe leciec z mlodymi do UK,ale dzisiaj mialam fatalny sen:no:Snilo mi sie ze samolot linii ktorymi sie tam lata rozbil sie centralnie przed domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie:szok::szok::szok:Oczywiscie wszyscy zgineli:no:A zanim sie rozbil to jeszcze skrzydlem uderzal o szyby w moim oknie-masakra:no::no::no:Obudzilam sie taka zleknieta ze szok:szok::szok::szok:
Teraz juz nie wiem czy polece,chyba zdecyduje sie na podroz autem-tyle tylko ze to sa dwa dni i tzreba plynac promem

Dobra juz zmykam sie ubrac i ogarnac
Istny koszmar Wspolczuje A co do M chcecie jechac na ferie ????
Hej laseczki,my dzisiaj gości przyjmujemy,zaprosiłam kumpelę z mężem na obiad.Wieczorkiem się pewnie pojawię;-):tak:.
Dorotka,jakoś moje chłopaki to okazy zdrowia i jeździłam z Julem jak Igorek (13m-cy) był chory i nic.Jak Olka dopadła jelitówka to teściową ściągnęłam i z moimi siedziała.
A mi się śniły 2 kreski;-):tak::szok::cool2::cool2:.
No to widze ze sie chlopczykiem opiekujesz:tak:Wokol samych facetow sie obracasz hihihi
No no 2 kreski No to chyba jakis tescik zaniedlugo?????????;-)
elloo

Ja juz w domku
Buziaki
WITAMY :tak:
pisałąm że tydzień temu było u nas pogotowie bo coś szczeliło mu w kręgosłupie i nie mógł się ruszać i te zastrzyki to na to właśnie :tak::tak::tak::tak:
po nich juz lepiej:tak::tak::tak::tak:
A M chodzi do pracy ?Czy na chorobowym jest?
Anabuba napisała, że dopadło ją jakieś przeziębienie :-( Ona i Paulinka maja wysoka temperaturę:no:, malutka na razie się trzyma :tak:

a mi się skończyły pieluchy :szok: Byłam pewna, że mam jeszcze jedna paczkę a tu lipa... :szok: Całe szczęście brat mi zaraz pojedzie kupić :-p:tak:
Zdrowka dla Anabubki
Witam
A u nas od rana deszcz leje:crazy::crazy::crazy::crazy: - oszaleć można:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i na dodatek jeszcze do wieczora muszę się z teściową męczyć:-p:-p:-p
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich dzieciaczki, a chorowitkom zdrówka życzę:tak::tak::tak:
Powodzenia u tesciowej

Rajstopki kupione Spacer zaliczony Oliwka spi Msza roczkowa na 15 Pozniej goscie a pozniej szpital Wiec juz raczej nie wejde Moze wieczoremw szpitalu uda mi sie wjesc na momencik
Prosze 3 mac kciuki jutro od 8 rano Bo beda Oliwke kuc Aby szybko sie wkuli i pobrali krew :tak:

reklama
DOROTA jasne ze bedziemy trzymac kciuki za Oliwke:tak::tak::tak:
A na jak dlugo bedziecie w szpitalu???
Ja bylam kiedys z Emily 5 dni na obserwcji i myslalam ze tam do glowy dostane na szczescie w pokoju mialam znajoma ktora znam dosc dluuggo wiec nam sie az tak nie nudzilo w ten sam dzien spotkalysmy sie w szpitalu i w ten sam zostalysmy wypisane ale gdyby nie ona to ja nie wiem :no::no::no:
cala ciaze prawie przelezalam w szpitalu wiec mam ich dosc omijam szpitale wielkkkim lukiem:tak::tak:

A i zapomnialam wyslalam Ci zaproszenie na NK

Do góry