reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale Was coś wzięło :no: taka ładna pogoda a tu co druga to chora :no: zabyt szybko się ciepło zrobiło :tak: zdrówka dla Was i dzieciaków :tak: u mnie (odpukać w niemalowane) jak na razie wszyscy zdrowi i oby tak zostało :tak: co się dziwić jak my cały czas na herbacie z cytryną a mój syn to całą cytrynę na tydzień je :tak: i do tego jeszcze witaminki :tak:
Pogadałam z siostrą prawie przez dwie godziny :tak: dobrze że za skypa się nie płaci hehe :-D

bo o tej porze roku to juz zima powinna byc,tylko porzadny mroz ponizej -5 powstrzymalby trvhe ta grype i chrobska w ogole.a na najblizsze 2tyg zapowiadali taka walsnie cieplote
ja mam tylko nadzieje ze u nas bez powiklan przejdzie.w sumie nie chrorwalysmy dawno,dziewczyny tez nie no i zahartowane jestesmy.wiec modle sie o szybko wyzdrowienie

No ja Kubę też o 20 kładę ale nie zawsze zasypia o tej godzinie, nie raz zje i idzie dalej się bawić :tak: nie będę dziecka zmuszać do spania jak nie chce :sorry: u nas góra to 7.30 a 8 to już zbawienie :-D to tylko pozazdrościć :tak:
Anabubka masz rację, może chociaż w nocy mógłby mróz chwycić a tu nic. Ciepło dziecbez kurtek latają po dworze i potem się roznosi po ludziach :no: najgorsza taka pogoda, zdradliwa :no:

A ja muszę syrop z cebuli zrobić coby Maję troszkę wzmocnić:tak::tak::tak:

my mamy syropem z sosny i soczek z malin taki swojski:tak:
Weronika niestety cytryny nie moze:-(
Paulina owszem herbatka z miodem i cytrynka.mlej pozstje wit c w kroplach.
nejgorsze ze mala jesc nie chce.tzn teraz zjadla trcohe platkow na sucho ale ona od razu przestaje pic!nalalam jej do kubka i dsalam slonke i pare lykow zlapala.ale z nia tak jest.mzoe miec 40stopni i pic nie chce.dobrze ze po tych syropach nie zwymiotowala jeszcze

Witam i ja:tak::tak::tak:
U nas pogoda nie fajna zimno i straszny wiatr mamy ale jak narazie nie pada:tak::tak:
My wczoraj z m ogladalismy do 2:30 film 2012 film naprawde godny polecenia tylko ze strasznie dlugi bo ponad 2,5 godziny ale warto bylo go obejrzec a ja juz bylam taka zmeczona pod koniec filmu ze potem jak sie polozylam do sypialni to nawet nie wiem kiedy usnelam na szczescie Emily dala nam pospac do 9:30

Wsystkim chorowitkom duuuzzzzzzo zdrowka zycze :tak::tak::tak:

to poslyscie.my wczoraj wszyscy do 10.30 spalismy:-D:-D:-D
a ten fil widzialam reklamowki,zapowiada sie ze fajny.lubie takie.tylko myusze poczekac az brat sciagnie bo ja nie mam jak i do niego tez nie pojde

Anabuba Ty Kobito za miesiąc masz 10 rocznicę ślubu :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D planujecie coś szczególnego? ;-);-) dziesiąta to cynowa :tak: a pierwsza jaka jest bawełniana czy papierowa? Bo już różnie słyszałam :sorry:

Anabuba Ty Kobito za miesiąc masz 10 rocznicę ślubu :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D planujecie coś szczególnego? ;-);-) dziesiąta to cynowa :tak: a pierwsza jaka jest bawełniana czy papierowa? Bo już różnie słyszałam :sorry:

no podobno mam......:rofl2:jezeli moj szanowny mnie nie dobije calkiem...planujemy zrobic impre dla rodziny najblizszej w 1 dzien swita akurat.w prezencie mamy isc na sylwka na bal:-)jeszcze nie bylam.ale to sie okaze w czasie bo i teraz choroba itd.zobaczymy co bedzie za miesiac.
a 1 to chyba papierowa,druga bawelniana

Moje dziecko już śpi dwie godziny :szok: no cud da mamie odpocząć hehe dobrze że mam już wszystko zrobione :tak: ach zaraz Wam wkleję kilka zdjęć ze chrzcin :tak:

Choroba na pewno przejdzie a z facetami to różnie bywa :sorry::sorry::sorry: na bal zazdroszczę :-D:-D:-D już trzymam kciuki żeby wypaliło :tak::tak:
No ja znalazłam że pierwsza bawełniana :eek:

reklama
Dobra idę bo dziecko mi się obudziło trza go przewinąć, dać amciu a jak nie będzie miał gorączki to na spacer :tak: zajrzę potem jak mi dziecko pozwoli :sorry::-D

Do góry