reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pobudka śpiochy bo ja już kawkę kończę pić:tak::tak::tak:
Maja kaszle ale wczoraj kupiłam jej syrop przeciwkaszlowy i mam nadzieję że pomoże:tak::tak::tak:, do tego nosek też zapchany, ale do przedszkola poszła
Mnie znowu tydzień nie będzie bo przyjeżdża moja siostra i na komputer czasu będzie brakować:tak::tak:

Witam i ja z rana:tak::tak:
Juz dawno tak wczesnie na nogach nie bylam ale trzeba bylo sie zmobilizowac i wstac bo na 9 mamy wizyte z Emily u dentysty calkiem bym zapomniala gdybym nie wczoraj przez przypadek karteczke z terminem znalazla:szok::szok::szok::szok:
U mnie jeszcze wszyscy spia ja ide sie szykowac a potem bede moich spiochow budzila:tak::tak::tak:

Anaconda fajny prezencik ja jeszcze sie nie zastanawialam nad prezentami na mikolaja i pod choinke a to juz tuz tuz:sorry::sorry::sorry::sorry:

Beata super fotki a Kubek to maly akrobata:tak::tak::tak:

A u mnie już nikogo nie ma:-:)-:)-(
A co do prezentów to Maja od babci dostała 100zł więc jeszcze barbie muszkieterka będzie, ale to muszę do leclerca pojechać bo tam tańsze niż w allegro:tak::tak::tak:

Witam,

Moja Helenka z samego rana krzyczy do mnie:

"Mamo daj obiadeK!" No to ja jej na to, że może jednak śniadanko... A onia, że kotleta chce :szok::-D Odgrzałam jej wczorajsze pulpety z makronem i zjadła na śniadanie :-D:-D:-D
A M tak zapracowany, że nie miał czasu do domu wrócić :szok:

Ślicznie :tak:

Witam! Ja dopiero teraz bo dzisiaj dzień w biegu... Jutro też jedziemy na szczepienie i nie wiadomo jak potem będzie:sorry::sorry:
Teraz Zuza spi. Też coś śpiąca jestem. ostatnio godz. 21 a ja bym najchętniej do wyrka wskoczyła. Starzeje się czy jak:-D

Daj znac po szczepieniu :tak:

Ja też chcę taka kupić Helence :tak: Bawiła się tak ładnie u kolegi :tak:

Witam porannie:-):-):-)

A co ty robiłas z samego rana w Warszawskich Łazienkach? :szok::-D;-)

To ja z jajecznicą przychodzę
obrazek-22786.jpeg

Zaraz i tak do pracy będę zmykać.:tak:

Hej dziewczyny, widze słońce u Was a u nas tylko mgła i wioter, hihi
Kurcze mała cos mi sie przestawiła i zamiast spac do 9.30 wstaje o 8 rano. To straszne!
My juz po sniadanku, chata posprzątana, zostala jeszcze tylko kuchnia, salon, pokój małej, łazienka, korytarz, pranie, zmywanie i wodę w zbiorniku podmienić i tak sie zastanawiam czy starczy mi czasu kota wykąpać.
No to jak widac dzis mam luźny dzień, hihi, to lepiej zaraz sie za niego wezme.

A wiecie co, w ostatnie 2, może 3 miesiące zauważyłam, że bardzo mi sie wzrok pogorszył. Wczoraj na poczcie mialam duzy problem. Co prawda ja miałam kiedys okulary, tylko tak czesto ich nie nosilam, ze zgubilam. Powinnam isc przebadac patrzałki, ale jak powiem P, to bedzie , że to od komputera i zapewne bedzie mial racje.

A AS to nam już całkiem wsiąkła w te szkolne obowiązki, byle do ferii hihii

reklama
Witam i ja
Mlode wstaly juz o 8;30 a ja o 7;20 i szybko musialam budzic Dominika:tak::tak::tak:
Czuje sie jakas niewyspana:no::no::no:Cala noc padalo ,a ja mialam pranie na balkonie:szok::szok::szok:Teraz wychodzi sloneczko:tak::tak::tak:

MARTA
Ale mi narobilas smaka na jajecznice:tak::tak::tak:Zaraz sobie usmaze na sniadanko:-):tak:mniam,mniam:tak::tak::tak:

ANACONDA
Fajna ta gra:tak::tak::tak:

Do góry