wiktoria12
Mama i żona :)
Witam i ja nareszcie do was dotarłam 
:-):-)

:-):-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-):-)Witam porannie
Mnie wczoraj gorączka na wieczór rozłożyła i jakoś tak trzyma do teraz:--
-(, później pójdę do apteki to coś sobie kupię od przeziębienia a jak do piątku nie minie to trzeba będzie do lekarza się wybrać:-
-(
Maja nadal kaszle i rano miała katar, wczoraj jak ją odbierałam z przedszkola też miała katar a potem jak już w domu wieczorem była to katar zniknął, ale niestety rano znowu się pojawił:--(
Jak tak dalej będzie to od jutra zostawię ją do weekendu w domu bo boję się żeby coś gorszego z tego się nie rozwinęło
Natalineczka chyba w tym wieku co jest twój Czaruś to powinno ciemiączko zarosnąć albo prawie zarosnąć
Zresztą podczas wizyty u pediatry powinno być badane
Anabuba no to szkoda że z egzaminu nici i do tego dniówka w plecy
Zdrówka dla Weroniki, oby antybiotyk szybko pomógł
Moja właśnie ma suchy kaszel dlatego jej kupiłam przeciwkaszlowy
Agnes zdrówka dla ciebie, nie rozkładaj się już na początku pracy
Patrysia u ciebie remont pełną parą, fajnie tak swoje kąty odnawiać
Dowikla mam nadzieję że wczorajszy dół minął![]()

witam :-) u mnie szpital w domu dzis Zuzie zostawiłam bo chrzaka kaszle kicha mąz jako tako :-(
Trzymajcie kciuki umówi łam sie na rozmowe w sprawie pracy bo kiedyś zeszłam cale miasto i nic nie slyszalma tylko to ze zatrudniaja studenki albo osoby z grupa inwalidzką
no zobaczymy Ide bo rosołek pachnie![]()

Ugotowałam barszcz biały na obiadek, a moja Helen nie chciała jeśća tak go kiedyś lubiła
Duuużo zdrówka dla chorowitków![]()
Moja niuńka śpi
Dowikla, super, że ci wóz naprawili
Anka jak tam hydraulik? po kłopocie juz ?
Co z ta Kazią dzisaij![]()

i dała się zbadać 

ale do 3 roku życia kazała unikac drobiu,sporadycznie można podać.

Chyba znalazłam prezent dla Helenki na mikołaja
BIG Play Bloxx klocki HELLO KITTY VILLA SUPER ! (812473372) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałyście może takie klocki na ,zywo ? Bo nie mam gdzie obejrzeć![]()
Wyglądają jak LEGO DUPLOChyba znalazłam prezent dla Helenki na mikołaja
BIG Play Bloxx klocki HELLO KITTY VILLA SUPER ! (812473372) - Aukcje internetowe Allegro

...
jak robisz barszcz biały z torebki czy inaczej????
...

Wyglądają jak LEGO DUPLO
A ja siedzę nad historią (testy) .Mamy 80 % materiału do zaliczenia,którego w ogóle nie przerabialiśmy
W sumie zupełnie mi obcych 120 pytań![]()
Ja jestem umysł ścisły

i z upodobaniem wczołguje się pod meble 
Ja jeszcze nie probowalam tego bialego z torebkiZ torebki
Z kiełbaską jajeczkiem i ziemniakami
Uuuu, to masz sporo roboty... Z historia Ci nie pomogęJa jestem umysł ścisły
A my dzisiaj mamy kolejny samotny wieczór :-( M poleciał wykłady omawiać
A moja Niki pełza juz sobie gdzie chcei z upodobaniem wczołguje się pod meble
![]()
Ale czerwony bardzo mi smakuje

Mialam niezly ubaw bo byly jak takie malenkie glisty
Poza tym się nie nudzi bo już może się przemieścić 

nawet mam filmiki ponakrecane jak takie male pindy wstawaly przy wyrku,smialy sie na maksa a za chwile buch i gleba 

Ale to Im nie przeszkadzalo bo za chwile robily to samoNo w końcu się odezwałaśhej kobiety
melduję że żyję
anabubka puściła za mną list gończy
ale teraz w telegraficznym skrócie:
julia ma grypę:--
-
-
-
-(2 tygodnie w domu do tego jutro badania z krwi no masakra antek z adamem zaczynaja się smarczyć już sie boję:-
-
-
-(
telefon pożyczony dodam się zawiesił odbieram tel i sie rozłącza albo piszę smsa i się kasuje przed wysłaniem
teraz pozytywy
dostałam rodzinne i wychowawczy
a i najważniejsze
DZIĘKUJĘ AS DOSTAŁAM PACZKĘ JESTEM HAPPY tylko kochana nie mogę oddzwonić ani odebrać telefonu
mam nadzieje że jakoś się ogarnę odgonię deprechę i zacznę się udzielać
a póki co buziam was mocno i tęsknię okrutnie![]()
zdrówka życzę i częściej zaglądaj 
Fajne te klocki ale też pierwszy raz widzęChyba znalazłam prezent dla Helenki na mikołaja

Witam i Ciebie.Na reszcieWyglądają jak LEGO DUPLO
A ja siedzę nad historią (testy) .Mamy 80 % materiału do zaliczenia,którego w ogóle nie przerabialiśmy
W sumie zupełnie mi obcych 120 pytań![]()
to Kochana współczuje, nauki będzie jak nie wiem
jak dla mnie to już nie ta głowa, nawet czytać mi się nie chce 
ale zaraz house będzie więc sobie obejrzę a potem chyba spać bo coś się nie wysypiam ostatnio
dobrze że mam obiad z dzisiaj to jutro nie będę miała za dużo roboty bo M do zielonej jedzie na psychotesty