reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widzicie ile czasu zajelo mi czytanie 3stron:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie moge sie skupic,w ogole nic mi sie nie chce.musze w piecu rozpalic bo sie chlodno zrobilo i zupe zrobic.ale mi sie nie chce.....

Anabuba, hjka
Moja chrześniaczka tez ma krtań i tez miała ponad 39*
Dzis dostała antybiotyk

moja od razu w poniedzilek dostala antybiotyk.

Madziula, nogi tez mam do leczenia po tym wypadku:-D:-D:-D
Ale pójde, bo coraz częściej i coraz mocniej mnie boli.

oj kochana opirdol sie nalezy/!
ostatnio gadalysmy i sie malpo nie przyznalas ze tez ma klopoty ze zdrowiem !!!!!!!!!!!!!oj nieladnie:no::no::no::no::no:
to teraz ja Cie ochrzanie:-D:rofl2:

Napisałam posta i zamiast kliknac zatwierdz zamknelam okno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Idiotka...:eek:

Byłam z małymi na spacerze, ale nas zmoczyło :eek:

no a u mnie jeszcez godzine temu bylo piene slonko i tak wiosna pachnialo a teraz znow ciemno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Anabuba, ale post :szok::-D:-D:-D

My wy7chodziłysmy jak słońce świeciło, w międzyczasie zaczęło mżyć, no ale sie nie przejmowałam, Helenka sobie biegała, ale potem zaczęło padać :eek:

Moje dzieci cos nie maja apetytu, mam nadzieje, że nic ich nie bierze :eek:

dziewczyny kawały mnie ubawiły:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka ten test to nazwy nie znam niestety bo to pani doktor miała u siebie taki odgórny nakaz sanepidu ze dzieciaki z podejzeniem grypy muszą ten test zronbić no ale nfz nie sfinansuje 100% tylko 40 % a reszte rodzice ja płaciłam 60 zł:wściekła/y::wściekła/y:do tego w aptece w poniedziałek zostawiłam 80zł dzisiaj test i apteka to bagatela 140 zł no i tak ponad 200zł poszło a myślałam że trochę odłoże na święta albo jakieś drobiazgi świąteczno prezentowe pokupie:eek::eek::eek::eek::eek:
lunka moi na mikołajki też dostaną po drobiazgu a adam w ramach tego że wierzy w mikołaja to na mikołajki dostanie tylko list pouczający i rózgę:tak:
julka jakąś ozdobę świąteczną i czekoladki antoś podobnie a klocki drewniane to świątecznie i to pewnikiem składkowo od nas i babci marysi:tak:a julinka o wózku marzy od dawna więc też składkowo to potraktujemy:tak:
antek na urodziny dostał od babci 3 pary rajtuz 3 pary skarpet antypoślizgowych co by się kiedys zdecydował zacząć chodzić:-D taką wańke wstańkę którą uwielbia i 2 big paki pampersów moim zdaniem prezent w 100% trafiony jak by na gwiazdke dostał pampki tez sie nie pogniewam:-D:-Dba babcia zaszalała i kupiła mu oryginalne pampki:-D:-D:-D

No to wkoncu dotarlam do domku:tak:Mlode juz spia a Dominik znowu szaleje:-)Byłysmy na zakupkach i wydalam tyle kasy ze szkoda gadac,ale wszystko co chcialam to kupilam:tak::tak::tak:
No i moje dziewczynki upatrzyly sobie kolejny prezent:szok:Lalka Agatka z takim autkiem-pchaczem:szok:
* AGATKA w ODPYCHACZU z dźwiękami + AKCESORIA * (811806929) - Aukcje internetowe Allegro
Chcialabym Imto kupic bo mi tez sie podoba ,ale gdzie ja to wszystko pochowam:szok:
A i kupilam Dominikowi prezent na urodzinki:tak::tak:Male lego i takie cos co teraz reklamuja .Takie pomaranczowe i strzela strzalkami,nazywa sie NERF

Ide teraz Was troszke poczytac

Gdzies mi sie rzucilo tylko ze Julka miala pobierana krew na grype-oby to nie bylo to
Chociaz moim z tego badania wyszlo ze moga miec grype lub gruzlice albo jeszcze inne dziadostwo a sa idealnie zdrowe:szok::szok::szok:

fajna Dowikluś ta lalka:tak:i ten pchacz jak będzie ciepło to mogą zabrać na spacer np na plac zabaw:tak::tak::tak:a julka ma lalkę agatkę takiego bobasa już 3 lata i nadal jest świetna a bawi się nią często więc to raczej wytrzymały sprzęt:tak:

hejka

my wrocilysmy z miasta Laura zjadla obiadek i teraz sie bawi zaraz ja klade spac bo potem musze jeszcze do banku podjechac.Mysle wziasc sie za porzadki w szafie ale cos dzisiaj nie mam chyba dnia:sorry:

Anabuba ty nie nie strasz tymi kurakami:cool2:

Medeuska milo Cie zobaczyc na glownym:-D powodzenia u sadysty:rofl2:

Joanna jak musisz brac to kupuj

MH
moze maja gorszy dzien. NIe kracz choroby:sorry:

dziewczyny kawały mnie ubawiły:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka ten test to nazwy nie znam niestety bo to pani doktor miała u siebie taki odgórny nakaz sanepidu ze dzieciaki z podejzeniem grypy muszą ten test zronbić no ale nfz nie sfinansuje 100% tylko 40 % a reszte rodzice ja płaciłam 60 zł:wściekła/y::wściekła/y:do tego w aptece w poniedziałek zostawiłam 80zł dzisiaj test i apteka to bagatela 140 zł no i tak ponad 200zł poszło a myślałam że trochę odłoże na święta albo jakieś drobiazgi świąteczno prezentowe pokupie:eek::eek::eek::eek::eek:
lunka moi na mikołajki też dostaną po drobiazgu a adam w ramach tego że wierzy w mikołaja to na mikołajki dostanie tylko list pouczający i rózgę:tak:
julka jakąś ozdobę świąteczną i czekoladki antoś podobnie a klocki drewniane to świątecznie i to pewnikiem składkowo od nas i babci marysi:tak:a julinka o wózku marzy od dawna więc też składkowo to potraktujemy:tak:
antek na urodziny dostał od babci 3 pary rajtuz 3 pary skarpet antypoślizgowych co by się kiedys zdecydował zacząć chodzić:-D taką wańke wstańkę którą uwielbia i 2 big paki pampersów moim zdaniem prezent w 100% trafiony jak by na gwiazdke dostał pampki tez sie nie pogniewam:-D:-Dba babcia zaszalała i kupiła mu oryginalne pampki:-D:-D:-D

Malinka miło Cie iwdziec:-D
test drogi ale tez wolalabym dal spokoju taki zrobic:tak::tak::tak::tak:
prezenty faktycznie trafuione:-)

hejka

my wrocilysmy z miasta Laura zjadla obiadek i teraz sie bawi zaraz ja klade spac bo potem musze jeszcze do banku podjechac.Mysle wziasc sie za porzadki w szafie ale cos dzisiaj nie mam chyba dnia:sorry:

Anabuba ty nie nie strasz tymi kurakami:cool2:

Medeuska milo Cie zobaczyc na glownym:-D powodzenia u sadysty:rofl2:

Joanna jak musisz brac to kupuj

MH
moze maja gorszy dzien. NIe kracz choroby:sorry:

ja Cie nie starsze kurami.jezeli dziecko nie je codziennie tylko kurczakow i czegos z kurczaka to nic nie powinno byc,wiadomo kazdy inaczej reaguje.

mnie siora ma w poniedzilek do chirurga zapisac,o ile dostanie numerek.
trzymajcie kciuki zeby jej sie udalo bo ta 8 znow mnie cmi.
a to do najlepszej przychodni stomatologicznej w woejwodztiwe:tak::tak::tak::tak:
i na nfz:rofl2:

dziewczyny bajke obejrzaly,teraz probuje Pauline do lekcji zagonic

jak mi sie nic nie chce.ten brak slonca,choroby i dzieci w domu mnie dobijaja.w dodatku caly tydzien na 2 zmie czyli wychodzi o 8 i wraca 19-20 czyli zadnej wiekszej pomocy od niegio

juz woalam codzinnie do szoly latac do mialam zajecie,i ruch dobrze mi trobil na humor:-)

witam dziewczyny:happy:
u nas szpitala ciąg dalszy:sorry:
julka miała robiony test na paskudną grypę wyszedł pozytywnie na grypę sezonową (oczywiście test musisz kupić sama) i testy z krwi wyniki jutro
Adam kaszle i się smarczy ale do szkoły poszedł we wtorek była wywiadówka i mój adacho ma kare bo o ile nauka jako tako to zachowanie:wściekła/y::wściekła/y:gada na lekcji zapomina zeszytów książek wstaje chodzi po klasie głośno komentuje wypowiedzi kolegów nauczycieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i napisał z kolegą głupi wulgarny list na kloeżankę z klasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no i teraz do następnej wywiadówki tzn do 15 grudnia ma szlaban na wszelakie przyjemności:no::no::no::no:
antek się smarczy pietruzka prycha kicha w kościach go łamie tylko ja sie jeszcze jakoś trzymam mnie za to zaczyna boleć kręgosłup i dół brzucha znaczy się @ mnie dogania:eek::eek::eek:
za oknem wichura deszcz cieszę się że nie muszę już z domu wychodzić tylko potem do pracy:tak:
Zdrowka dla wszystkich:tak::tak::tak:Tylko sie powaznie nie rozchorujcie:no::no::no:

dziewczyny chcemy julinie kupić pod choinkę wózek dla lalek oglądałam w sklepach ale ceny trochę powalają bo wózek np 290 zł a wykonanie lipne podobają mi sie takie typu graco nie wiecie gdzie to można znaleźć no i taki raczej wyższy tzn julka ma wzrostu 120 cm co by nie miała rączki przy kolanach:tak:
bo ja na tym allegro to nie widziałam a moze ja szukać nie umiem:sorry::sorry:
Swietne sa te wozki Graco:tak::tak::tak:Moj M chce dziewczynkom takie przywiesc bo tam sa tansze:tak::tak::tak:
gdybym miała dużo kasy to bym taki kupiła julinie wózek dla lalek jest śliczny
https://ssl.allegro.pl/item808040051_piekne_wozki_bellina_jak_prawdziwe_2w1_kolory.html
Mi sie nie wyswietla ten wozek bo mam takiego glupiego antywirusa ze mi zablokowal i pojawilo sie jakies ostrzezenie ze ta strona zawiera cos tam co nei moze zbyc otwarte bezpiecznie przy pomocy czegos tam:szok::szok::szok:

Nie ma to jak dzieci przekupić lub przestraszyć żeby coś zrobiły hehe :-D:-D:-D przynajmniej działa :tak:

Trzymam kciuki :tak: masz rację zrób coś dla siebie :-) czasami trzeba :-D

No ja wczoraj wydałam trochę kasy :sorry: u mnie też wieje, w nocy myślałam że mi okna powyrywa :tak:

Ale Was dopadło :no: zdrówka życzę i to baaardzo dużo :tak::tak::tak:

Nie lubię tego. Stanie taka babajaga i nawet dupy nie ruszy :wściekła/y: od razu człowieka szlag trafia :crazy: zdrówka życzę :tak:

Tak to jest jak się mówi do faceta żeby poszedł do lekarza :crazy: idzie dopiero jak widzi światełko w tunelu :sorry::-D

Witam. M pojechał na badania do zielonej z rana, potem do pracy :tak: jeszcze jutro do szpitala na resztę badań ale to mu chyba zejdzie cały dzień na tym :sorry: a ja mam wolne, mam sprzątnięte już obiad ze wczoraj więc leżę i nic nie robię :tak: zaraz moje dziecię położę spać bo już marudzi, dzisiaj pobudkę zrobił o 6.20 :crazy: ja nie wiem czy on kiedyś pośpi chociaż do 7 :sorry: ja zdycham bo @ dzisiaj dostałam i całe szczęście bo już myślałam że w ciąży jestem :sorry::tak: idę małemu dać coś zjeść i go położę. Za jakiś czas dołączę :tak: Oby tylko nie zaczeli wiercić :crazy:
Kochana,a nie przypominam sobie zebys sie chwalila ze podejrzewasz fasolke;-):-)

Fajny ten wok:tak::tak::tak:Ja mam podobny i bardzo lubie w nim gotowac
Luna- kawał adekwatnie do tematu:-D

Żali sie żona męzowi:
-wiesz kochanie strasznie mnie głowa boli, to migrena chyba
a mąż na to:
-migrenę to moze miec angielska królowa ,a ciebie po prostu łeb napier.ala

kochana ,mam nadzieję ,ze mimo bólu masz poczucie humoru,bo nie chciałabym ci przykrości robić:tak: zdrówka zyczę
:-D:-D:-Ddobre;-):-D:-D:-D
M polazł do sklepu bo już mnie wkurza, chodzi po domu i się cieszy jak głupi do sera :sorry::sorry::sorry: i nawet nie wie z czego :eek: nie mam pytań :sorry: ja też spadam, moje dziecię śpi od godzinki i trzeba jakąś zupkę dla niego zrobić bo wczoraj coś nic nie chciał jeść. Przeklęte zęby :no: zajrzę potem papa :tak: a tu coś dla śmiechu :-D:-D
Dlaczego faceci lubią mądre kobiety?
- Przeciwieństwa się przyciągają.

Dlaczego mężczyźni tak lubią kawały o blondynkach?
- Bo mogą je zrozumieć.

Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny?
- Bo on przeważnie już ma chłopaka.

Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?
- Stać mnie na więcej

Kiedy facet mówi do rzeczy?
- Gdy otwiera szafę

- Gdy otwiera szafę

- Gdy otwiera szafę

Na jednej z bram wiodących do raju widać napis: "Dla pantoflarzy", na drugiej: "Dla mężczyzn, którzy nie dali się zdominować przez kobiety". Przed pierwsza brama kłębi się tłum zmarłych, przed druga stoi jedna samotna duszyczka. Podchodzi do niej święty Piotr:
- A ty co tu robisz?
- Ja nie wiem, żona kazała mi tu stanąć!
kawaly swietne:-D:-D:-DAle ten ostani jest debesciarski

Oby malemu zabki wyszly szybko i bezbolesnie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry