reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez muszę sobie kupić i podkład i puder i jaką pomadkę i konturówke i tusz :szok::szok:bo ostatnio zrobiłam remament w swojej kosmetyczce i mam jeden cień do powiek(nie koniecznie mi sie podoba:-p) końcówkę tuszu i końcówkę jednej pomadki a i jedną ochronną no normalnie aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja wlasnie chce sobie kupic dobre kosmetyki bo raczej sie nie maluje a jak juz sie malnac to dobra marka:-D:-D
Teraz poluje na taki puder jest rewelacyjny
NEW Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder > Redness > Skin Care > Clinique
halo
jestem po wizycie u dentysty - nie bolało:-):-):-)

fajna dentystka szkoda tylko e nie robi na nfz wszystkiego:-:)-(
no ale... trudno:eek:
ile ja mam zebw do zrobienia:szok: w ciazy na wszystkie mi poszla prochnica:-:)szok: oprócz 2-1-1-2 na dole:szok::szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
7 zebów do wyrwania:zawstydzona/y: za znieczulenia sie nie wyplace:eek: nie mówiąc o reszcie:eek::eek::eek: a bz znieczulenia zeba nie tkne.....:eek:
może kiedyś sobie to wszystko zrobie......:crazy:
no kochana niezle masz tych zebow :szok:
Mi na szczescie w ciazy nic sie nie stalo z zebami bo przed sobie zrobilam kontrole
Wspolczuje rwania ale wole to niz do gina isc:laugh2:
mój pietruszka pachnie od lat niezmiennie bonzai albo kelwinem kleinem a jeden i drugi zapach pachnie tak samo ale mi sie podoba bardzo:tak::tak::tak:j mam swój ulubiony zapach od lat to musk oil no 6 a używam też zawsze jakiś innych ale ten jest ponadzasowy i zadko kto nim pachnie:tak:

ja uzywam DG the one, fajne tez sa LaCosta rozowy i zloty, mexx: TEGo co tym masz jeszcze nie wachalam
Moj to uzywa Hugo boss szary, super woda, perfum i antyprespirant.Uwielbiam ten zapach:happy:

reklama
malinka puder to mozesz ode mnie kupic:-p:-p podkłady tez jakies mają z maybelline i loreala- jakie kolory używasz?:-p:-p i pomadki z loreala też moge Ci załatwic jak chcesz:tak: tylko musisz powiediec jaki kolor:-p a Ty zaglądasz wogole do ROWA??:-p:-p:-p:-p

zrobie liste kosmetyków jakie mam albo jakie moge miec i wrzuce- tylko teraz jedna reka pisze bo malu nie chce spac a M u mamy:sorry::sorry::sorry:
kochana bo ja ostatnio bb zaniedbałam tesciówkę miałam i wogóle:-p
kochana podkład i puder to raczej z tych ciemniejszych bo ja ciemna karnację mam:tak:pomadki kocham w brązach no widzisz jak to dobrze wsomnąć o potrzebach no kochana od razu lepiej:-)a i kocham jeszcze bezbarwne błyzczyki te z efektem powiększenia ust co tak fajnie szczypią:-pno nie wiem jak one sie fachowo nazywaja ale wiem jak działają:tak:

kochana bo ja ostatnio bb zaniedbałam tesciówkę miałam i wogóle:-p
kochana podkład i puder to raczej z tych ciemniejszych bo ja ciemna karnację mam:tak:pomadki kocham w brązach no widzisz jak to dobrze wsomnąć o potrzebach no kochana od razu lepiej:-)a i kocham jeszcze bezbarwne błyzczyki te z efektem powiększenia ust co tak fajnie szczypią:-pno nie wiem jak one sie fachowo nazywaja ale wiem jak działają:tak:

fajny opis blyszczyka heheh
Ja ostatnio kupilam sobie blysczyk za 1euro i powiem ze jest rewelacyjny:szok::szok:cena smieszna a ja jaka zadowolona chodze:rofl2:

kiedys mojej bratowej siora pracował w rosmanie to kosmetyków zawsze troche miałam bo tych testerów one nie wystawiały tyle ile trzeba więc dostawałyśmy od niej a teraz juz tam nie pracuje wszystko się pokończyło a ja od ponad roku nic sobie nie kupiłam poza balsamami zelami itp:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zmusiłam sie i pozmywałam, naprawiłam suwak w torbie P , wrzuciłam pranie-kiedyś je wyciągnę, podlałam kwaitki, wzięłam się za pozszywanie tego na co nigdy czasu nie było, mała prawie cały dzień na mini mini, ale nie mam sily sie nią zająć. Dzwoniłma do mamy, przyjdzie jutro do małej a ja pjde do lekarza. Nie pamiętam kiedy głowa bolała mnie tak bardzo.

Anka domek pierwsza klasa, moja byłaby wniebowzięta, no, ale to za droga sprawa...

a mi się nawet udało zmobilizować do porządków posprzątałam na błysk nasz pokój wyprasowałam góre prania nastawłam następne:tak:
ziemniaczki się gotują schaboszczaki w panierce czosnkowej smażą i dobrze bom głodna bardzo:-p
jak antek pójdzie spać to będe leniuchować miałam robić big porządki kuchenne ale mi się najzwyczajniej nie chce:-p
i tak teściowa powiedziała ze ja jestem chora na pedantyzm(hi hi a ja mam taki syf) bo kto to widział żeby przy 3 dzieci prasować nawet majtki i co tydzień myć okna :sorry:a kto to widział żeby tego nje robić:-p:-p
no kto to widział:-D:-D:-D
Ja mam dzis leniwski obiad i tylk dla P, spagetti z sose ze słoika + mielone i uśmiech, jak dożyję.

Dzis na miesice weszlam do perfumeri bo chcialam kupic podklad Clinique Even Better Tu tanszy niz w Polsce:szok: o 32zl:szok:
Jeszcze chce puderek ale niestety nie mieli.Ale nie o tym chcialam napisac Dostalam probke perfumu Calvin Klein Eternity i musze powiedziec ze fajnie pachnie.Spodobal mi sie a ze mi sie nudza perfumy to tylko czekaz az skoncze obezny i zakupie sobie
Jak bedziecie mialy okazje to powachajcie:tak: jest super!
Ja pozostaje wierna Calvin Klein-Euforia, ale jak tylko będę miałą okazję sprawdzę Eternity.
Ja jestem wierna raczej jednemu zapachowi, no chyba, że się zakocham, tak jak to było z Euforią, ale mój P-co flakon to inny. Nie nadążysz.

ja tez muszę sobie kupić i podkład i puder i jaką pomadkę i konturówke i tusz :szok::szok:bo ostatnio zrobiłam remament w swojej kosmetyczce i mam jeden cień do powiek(nie koniecznie mi sie podoba:-p) końcówkę tuszu i końcówkę jednej pomadki a i jedną ochronną no normalnie aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A ja postanowiłam kiedyś, że przynajmniej jeden drobiazg na 2 miesiące sobie kupię, a że cienie najtańsze...to ic mam. Generalnie malowideł mam sporo, aczkolwiek kończy mi sie tusz.

a tylko raz w rozmowie mu o tym wspomniałam i zapamietał:tak::tak:a teraz ma taka sklerozę:-p:-pno fakt starzeje się:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-Dno tak, jak my wszyscy, tylko to nie o sklerozę chodzi ale o lenistwochyba bardziej:-D

No i ja tak tu sobie klepie w klawiaturę a moje dziecko wyjeło i przyniosło na raty pranie z pralki:zawstydzona/y:

jak ja tych swich dziewczyn dzis nie rozszarpie to nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzialaja mi na nerrwy jak nigdy!!!!!!!!!!!!

odrabilaam z Paulina lekcje,wiec ciagle jakies wrrrrrrrrr.do tego mala co chiwle marudzi,pszczy albo wyje.jak jej cos zabronie od razu brzeczy co mnie doprowadza do szalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nic mi sie nie chce a jak juz cos robie to w tempie zolwia!!!!!!!!az mnie szlag trafia.
p caly dzien w robocie,.nigdzie wyjsc nie moge,na dwor tez nie a te szaljaz braku swoiezego powietrza a ja z nimi.i jeszcze te chmury.............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet przy kompie nie moge spokojnie posiedziec
to sie pozalilam...

a mi się nawet udało zmobilizować do porządków posprzątałam na błysk nasz pokój wyprasowałam góre prania nastawłam następne:tak:
ziemniaczki się gotują schaboszczaki w panierce czosnkowej smażą i dobrze bom głodna bardzo:-p
jak antek pójdzie spać to będe leniuchować miałam robić big porządki kuchenne ale mi się najzwyczajniej nie chce:-p
i tak teściowa powiedziała ze ja jestem chora na pedantyzm(hi hi a ja mam taki syf) bo kto to widział żeby przy 3 dzieci prasować nawet majtki i co tydzień myć okna :sorry:a kto to widział żeby tego nje robić:-p:-p

Malina bo Ty pedantka jestes!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D
z ty,mi oknami i sznurowkami przesadzasz:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ja mialam dzis myc podloge ale mmam gdzies.umyje w sobote,no chyba ze sie jutro bede do niej przyklejac:-p

świetny ten domek i widzę że mieszkają w nim śliczne misiaki:tak:ja kiedyś kupowałam taką gazetkę chyba adamowi miś bruno i przyjaciela i tam były takie misie:tak:julka się nimi bawiła adam teraz antoszka nimi się bawi:tak:

u mnie to samo.tez kupowalamPaulinie a teraz Weronika sie nimi bawi:tak:zrsezta nie tylko nimi

A moej nie spia i jak sie okazalo wcale nie spaly:no::szok:Słyszalam jakies halaski u Nich w pokoju,weszlam i co zobaczylam:szok:rozbestwione siedzialy an podlodze i napaskudzily mi w calym pokoju plastelina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak jak tam weszlam tak od razu wyszlam zamykajac za soba drzwi:szok::-DAle slysze ze caly czas sie bawia zamiast spac

ANKA
Fajny ten domek:tak::tak::tak:

MALINUS
Mnie tez czeka prasowanie:no:A jesli chodzi o gacie to ja tez prasuje ale tylko dzieciom

bo najlepiej sie we 2 broi:-D:-D:-D:-D:-D

halo
jestem po wizycie u dentysty - nie bolało:-):-):-)

fajna dentystka szkoda tylko e nie robi na nfz wszystkiego:-:)-(
no ale... trudno:eek:
ile ja mam zebw do zrobienia:szok: w ciazy na wszystkie mi poszla prochnica:-:)szok: oprócz 2-1-1-2 na dole:szok::szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
7 zebów do wyrwania:zawstydzona/y: za znieczulenia sie nie wyplace:eek: nie mówiąc o reszcie:eek::eek::eek: a bz znieczulenia zeba nie tkne.....:eek:
może kiedyś sobie to wszystko zrobie......:crazy:

az 7 do wyrwania??????????nie da sie ich jakos uratowac?to przeciez 1/4 zebow!
ja mam wieksozsc polatanych no ale ciagle mam je w gebie:-D:-D

krupnik mi z gara ucieka......

lunka no napisałam tak sklerozę co by nie napisać wprost ze to leń i starać mu się już tk nie chce:-p:-p:-p
a dziecko masz tak pomocne:tak::tak::tak:moje pranie zostało wyciągniete przezemnie z pralki i przełożone do kosza a na suszarce zawiśnie chyba dziś i to pietruszki łapki to zrobią:-p:-p:-p
antonio się obudził ale dałam mu piciu i śpi dalej jupi:laugh2::laugh2::laugh2:

Malinka fajnie mialas a teraz trzeba inwestowac.Jak ktos sie rzadko maluje to na dlugo starczaja kosmetyki ale jak ktoras codziennie to raczej szybko sie wszystko konczy

Luna domek Laura dostala w spadku wiec nie wydalam ani zlotowki ale chcialam wydac bo wiedzilam ze sie tym zabawi.A zapach warto miec ulubiony:tak:Dzien mialas pracowity:tak:

Laura wstala zaraz zjemy zupke:tak:
Teraz patrzy na bajeczke bo obudzila sie z placzem chyba sie jej cos przysnilo:eek:POtem spadam na spacerek do banku musze kase przelac z allegro:cool2:

Anabubka witaj w klubie zdenewowanych na dzieci mam:-D:-D:-D:-D:-D
mój adam robi matmę i wyszło mu z obliczeń że przeciętna mysz waży uwaga 370 kg:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwiec jak macie gdzieś w domu myszy to bójcie się:-D:-D:-Dzamienia miary wag kilogramy dekagramy grmy no i mu z tej zamiany wyszło:-D:-D

reklama
Wspolczuje rwania ale wole to niz do gina isc:laugh2:

ja uzywam DG the one, fajne tez sa LaCosta rozowy i zloty, mexx: TEGo co tym masz jeszcze nie wachalam
Moj to uzywa Hugo boss szary, super woda, perfum i antyprespirant.Uwielbiam ten zapach:happy:

ja zdecydowanie 100razy bardziej wole gina niz dentsyte:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Dszczegonie swojego gina:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

kiedys mojej bratowej siora pracował w rosmanie to kosmetyków zawsze troche miałam bo tych testerów one nie wystawiały tyle ile trzeba więc dostawałyśmy od niej a teraz juz tam nie pracuje wszystko się pokończyło a ja od ponad roku nic sobie nie kupiłam poza balsamami zelami itp:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to fajnie mialas.
ja podklad kupuje dr eris,mam taki upatrzony,i sztyft pod pachy a treszte kosmetykow to z avonyu biore:-)
moj zapach Treselle z avonu,kiedys kochalam zielonego Adidasa,ale juz dawno nie produkuja:-(

Zmusiłam sie i pozmywałam, naprawiłam suwak w torbie P , wrzuciłam pranie-kiedyś je wyciągnę, podlałam kwaitki, wzięłam się za pozszywanie tego na co nigdy czasu nie było, mała prawie cały dzień na mini mini, ale nie mam sily sie nią zająć. Dzwoniłma do mamy, przyjdzie jutro do małej a ja pjde do lekarza. Nie pamiętam kiedy głowa bolała mnie tak bardzo.

No i ja tak tu sobie klepie w klawiaturę a moje dziecko wyjeło i przyniosło na raty pranie z pralki:zawstydzona/y:

ja wczoraj podlalam kwiatki bo zauwazylam ze jakos tak mi ochlaply:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-p
kwaiti podlewam raz na 2 tyg jak mi sie o nich przypomni:-)ale wszytski e mam wytrzymale:-D
dziecko masz pomocne

Weronika odtsala wysypki na buzi.na bank od jakiegos syropu,tylko nie wiem czy od antybiotyku czy od ktoregos przeciwgoraczkowego bo one truskawkowe.ale robia tlko albo truskawkowe albo pomranczowe:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:

a Paulina wyciagnela maszyne do szycia.w tatmtym roku siosra jej kupila w carfourze za jakies 30zl i wyobrazcie sobie ze szyje:tak::tak::tak::tak::tak:
to jej sie przypomnialo.a mala sie bawi domkiem dla lalek bo sobie dzis zazyczyla go wyjac z dziupli
jak bede pamietac to pozniej cykne wam fotki

Do góry