reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabubka witaj w klubie zdenewowanych na dzieci mam:-D:-D:-D:-D:-D
mój adam robi matmę i wyszło mu z obliczeń że przeciętna mysz waży uwaga 370 kg:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwiec jak macie gdzieś w domu myszy to bójcie się:-D:-D:-Dzamienia miary wag kilogramy dekagramy grmy no i mu z tej zamiany wyszło:-D:-D

o mamo!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale sie usmialam!
az moje dziewczyny przylecialy zaciekawione z czego matka tak zeby susszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malina ja taka wsciekla to juz rae dni chodze,ale co wam to bede truc.
aTy juz tesciowa do domu odprawilas?

reklama
anabubka a w dupe chcesz????????????jakie truć?????????????ty tu pisz co ciebie boli:tak::tak::tak:
tak teściowa pojechała:-:)-:)-:)-:)-(szkoda bo fajnie było:tak::tak::tak::tak:
moje dzieci się leją zaraz dostane świra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój adam robi matmę i wyszło mu z obliczeń że przeciętna mysz waży uwaga 370 kg:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwiec jak macie gdzieś w domu myszy to bójcie się:-D:-D:-Dzamienia miary wag kilogramy dekagramy grmy no i mu z tej zamiany wyszło:-D:-D
:-D:-D:-D:-DTo niezle:szok::szok::szok:Oby z mojego chomika takie bydle nie wyroslo:-D:-D:-D;-)

Siora wziela Dominika i poszła z Nim na cmentarz,ja z mlodymi zjadlam obiad i nawet jzu pozmywalam:szok::tak::tak:Pranie mi sie wypralo wiec musze je wyciagnac i powiesic,ale mi sie nei chce:crazy::no:
Ja z kosmetykow to bardzo lubie Astor i Maybelline:tak::tak:Moj ulubiony perfum to davidof,chociaz w sumie to lepiej pachnie jego podrobka watterfalls ale nigdzie juz ich nie ma.Lubie tez adidasy te egzotyczne-teraz mam akurat filoteowego i pachnie zabojczo jak dla mnie:tak::tak::tak:

ANABUBKA
A co Ty masz takiego wnerwa?:szok:Pisz nam Kochana szybciutko a my cos zaradzimy

dzieciaki tłuką się nadal i wyzywają od cebul i czosnków:szok::szok::szok:nawet nie wnikaM o co im poszło:no::no::no::no: antoszka wstał i okupuje moje nogi:-)zaraz się trzeba szykować do roboty:-(a mi się wcale a wcale nie chce:no::no::no:
jeszcze musze pietruszce kotleta usmażyć zaraz i kawulca mu zrobić:tak::tak::tak:

jak ja tych swich dziewczyn dzis nie rozszarpie to nie wiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzialaja mi na nerrwy jak nigdy!!!!!!!!!!!!

odrabilaam z Paulina lekcje,wiec ciagle jakies wrrrrrrrrr.do tego mala co chiwle marudzi,pszczy albo wyje.jak jej cos zabronie od razu brzeczy co mnie doprowadza do szalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nic mi sie nie chce a jak juz cos robie to w tempie zolwia!!!!!!!!az mnie szlag trafia.
p caly dzien w robocie,.nigdzie wyjsc nie moge,na dwor tez nie a te szaljaz braku swoiezego powietrza a ja z nimi.i jeszcze te chmury.............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet przy kompie nie moge spokojnie posiedziec
to sie pozalilam...

Malina bo Ty pedantka jestes!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D
z ty,mi oknami i sznurowkami przesadzasz:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ja mialam dzis myc podloge ale mmam gdzies.umyje w sobote,no chyba ze sie jutro bede do niej przyklejac:-p

u mnie to samo.tez kupowalamPaulinie a teraz Weronika sie nimi bawi:tak:zrsezta nie tylko nimi

bo najlepiej sie we 2 broi:-D:-D:-D:-D:-D

az 7 do wyrwania??????????nie da sie ich jakos uratowac?to przeciez 1/4 zebow!
ja mam wieksozsc polatanych no ale ciagle mam je w gebie:-D:-D

krupnik mi z gara ucieka......

tylko jened mozna ratowac-kanałówka:eek: i nie wiem czy sie zdecyduje:eek:

a 4 musze spowrotem zrobic bo to góra 5-4-4-5:eek: bede robic "kiedys" korony z przodu:eek::eek::eek::eek:

Malinka podklady popytam i dam znac- poki co to co w liscie w rowie:-p:-p
o szminki tez jeszce popytam:tak::tak:

o kurcze dobrze ze nie mam bo zostalabym bez szans:-D
ja zdecydowanie 100razy bardziej wole gina niz dentsyte:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Dszczegonie swojego gina:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

to fajnie mialas.
ja podklad kupuje dr eris,mam taki upatrzony,i sztyft pod pachy a treszte kosmetykow to z avonyu biore:-)
moj zapach Treselle z avonu,kiedys kochalam zielonego Adidasa,ale juz dawno nie produkuja:-(

ja wczoraj podlalam kwiatki bo zauwazylam ze jakos tak mi ochlaply:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-p
kwaiti podlewam raz na 2 tyg jak mi sie o nich przypomni:-)ale wszytski e mam wytrzymale:-D
dziecko masz pomocne

Weronika odtsala wysypki na buzi.na bank od jakiegos syropu,tylko nie wiem czy od antybiotyku czy od ktoregos przeciwgoraczkowego bo one truskawkowe.ale robia tlko albo truskawkowe albo pomranczowe:sorry::sorry::sorry::eek::eek::eek::eek:

a Paulina wyciagnela maszyne do szycia.w tatmtym roku siosra jej kupila w carfourze za jakies 30zl i wyobrazcie sobie ze szyje:tak::tak::tak::tak::tak:
to jej sie przypomnialo.a mala sie bawi domkiem dla lalek bo sobie dzis zazyczyla go wyjac z dziupli
jak bede pamietac to pozniej cykne wam fotki
a ma uczulenie na truskawki czy ogolnie na jakis skladnik:cool2:
Na fotki domu oczywiscie czekamy
:-D:-D:-D:-DTo niezle:szok::szok::szok:Oby z mojego chomika takie bydle nie wyroslo:-D:-D:-D;-)

Siora wziela Dominika i poszła z Nim na cmentarz,ja z mlodymi zjadlam obiad i nawet jzu pozmywalam:szok::tak::tak:Pranie mi sie wypralo wiec musze je wyciagnac i powiesic,ale mi sie nei chce:crazy::no:
Ja z kosmetykow to bardzo lubie Astor i Maybelline:tak::tak:Moj ulubiony perfum to davidof,chociaz w sumie to lepiej pachnie jego podrobka watterfalls ale nigdzie juz ich nie ma.Lubie tez adidasy te egzotyczne-teraz mam akurat filoteowego i pachnie zabojczo jak dla mnie:tak::tak::tak:

ANABUBKA
A co Ty masz takiego wnerwa?:szok:Pisz nam Kochana szybciutko a my cos zaradzimy
maybelline uwielbiam tusz do rzes:tak:najlepszy jaki mialam:tak:
mały sie obudził:eek: dobrze ze liste zdazyłam zrobic:-D:-D:-D

no patrz chociaz tyle sie udalo:-D

Witam waszystkie mamy. Ja również jestem mamą 2,5 miesięcznego Jakubka który urodził się 1.09.09 :) Ważył 3350 i mierzył 54 cm. W tej chwili ma około 65cm i wazy prawie 6 kg. Z chęcią poznamy jakiegoś kolegę do zabawy:)))A moze umoiwmy sie na wspólny spacerek.(mieszkamy na powiślu).
Zapraszamy do rozmowy:)
32.gif
men.gif

reklama
ja wlasnie chce sobie kupic dobre kosmetyki bo raczej sie nie maluje a jak juz sie malnac to dobra marka:-D:-D
Teraz poluje na taki puder jest rewelacyjny
NEW Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder > Redness > Skin Care > Clinique

no kochana niezle masz tych zebow :szok:
Mi na szczescie w ciazy nic sie nie stalo z zebami bo przed sobie zrobilam kontrole
Wspolczuje rwania ale wole to niz do gina isc:laugh2:

ja uzywam DG the one, fajne tez sa LaCosta rozowy i zloty, mexx: TEGo co tym masz jeszcze nie wachalam
Moj to uzywa Hugo boss szary, super woda, perfum i antyprespirant.Uwielbiam ten zapach:happy:
Mój też używa Hugo boss szary a ja hugo boss woman i mexx.
Pozostałe to Avon

mój pietruszka pachnie od lat niezmiennie bonzai albo kelwinem kleinem a jeden i drugi zapach pachnie tak samo ale mi sie podoba bardzo:tak::tak::tak:j mam swój ulubiony zapach od lat to musk oil no 6 a używam też zawsze jakiś innych ale ten jest ponadzasowy i zadko kto nim pachnie:tak:
takie ponadczasowe są najfajniejsze.:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D popłakałam się do łez :-D:-D:-D:-D

My juz po banku i wlecialam do Kiku kupilam Laurze 3 ksiazeczki:-p sama z nich sie poucze:cool2:
Zjadlysmy budyn w czasie brzyduli a teraz mnie wola do nowych ksiazeczek wiec narazie zmykam
kochana na naukę nigdy za późno nie jest :tak::-D:-D:-D;-);-)
słonka ja uciekam ,bo muszę trochę ogarnąć mieszkanie i obraz mnie woła.
Jest szansa,że na święta obraz w salonie będzie wisiał.:tak::tak::-):-D:-D

Do góry