B
Beata1988
Gość
wiesz kaziu ja tez jestem mamą 3 dzieciaczków co zresztą widaać na moich suwaczkachdo tego jak wiedzą dziewczyny pedantyczną mamą i jeszcze pracującą sęk w tym żeby umieć się tak zorganizować żeby mieć obiad sprzątnięte zorganizowana zabawę dla dzieci i jeszcze mieć cały czas na forum bo ja jestem wróżką i umiem sobie to wyczarowć a dziewczyny będące tu na stałe to wiedzą;-);-);-);-)
a ty wpadłaś oceniłaś nas po łepkach i pewnie w twoim mniemaniu to my jesteśmy te wyrodne matki(cały dzień na forum,krew w kale a my hi hi, chłopakowi z ciężarną dziewczyną nie współczujemy i nie doradzamy) więc może faktycznie jakoś tu tak idealna matka do nas nie pasujesz
pozdrawiam ciebie i twoją spółkę![]()
Dooobra, po 1-wsze to ja doradziłam lunie żeby zabrała dziecko do lekarza
po 2-gie mam prawo do własnych reakcji odnośnie swoich dzieci
po 3-cie kiedy znajdujesz czas dla swoich dzieci skoro pracujesz i tyle czasi spędzasz przy kompie?
po 4-rte nie wierzę żadnym wróżkom
po 5-te wcale nie oceniam was po łepkach tylko po faktach i nie uważam że wszystkie jesteście wyrodnymi matkami ale luna w moich oczach napewno tak
po 6-te pozdrawiam Twoją "sektę",
a po 7-me luna nie mam ochoty więcej z Tobą gadać i żeby to było jasne jak słońce nie pisz do mnie więcej.
Po 8-me każdy ma prawo mieć swoje humory. Na dzisiaj dowidzenia.
Chyba juz drugi raz piszesz dowidzenia a nadal Cie tu widzimy![]()
Do tego wszystkiego napiszę jednopo I - spoko, i tak bym poszła
po II - oczywiście
po III - jesteśmy lepiej zorganizowane od Ciebie, ja to pikuś, ale Malinka z pewnością
:-)
po IV - każdy tak mówi ;-)
po V - jaka Ty spostrzegawcza, my tu się poznajemy tygodniami i miesiącami, a Ty taka szybka jesteś, no gratuluję, na prawdę szczerze
Jeżeli uważasz, że jestem wyrodną matką to mnie zgłoś, przyjdą sprawdzą i Twoje święte sumienie będzie już spokojne
po VI - to już obraza!!!
po VII - jasne jak słońce jest dla mnie to, że mam prawo pisać i nic na to nie poradzisz, możesz po prostu nie czytać
po VIII - nam zepsułaś , mam nadzieję, że jako wzór Matki Polki jesteś z siebie zadowolona;-):-)
Oj, no jaka szkoda, jak znalazłam czas-czytaj córkę zamknęłam w łóżeczku, zaryglowałam drzwi i włożyłam stopery do uszu- to poszłaś:-(

normalnie łacha targam jak nie wiem z pewnej osoby

Kubek śpi, M w pracy i co chwilę smsy mi przesyła itd ale ja mam to gdzieś