B
Beata1988
Gość
wiesz kaziu ja tez jestem mamą 3 dzieciaczków co zresztą widaać na moich suwaczkachdo tego jak wiedzą dziewczyny pedantyczną mamą i jeszcze pracującą sęk w tym żeby umieć się tak zorganizować żeby mieć obiad sprzątnięte zorganizowana zabawę dla dzieci i jeszcze mieć cały czas na forum bo ja jestem wróżką i umiem sobie to wyczarowć a dziewczyny będące tu na stałe to wiedzą;-);-);-);-)
a ty wpadłaś oceniłaś nas po łepkach i pewnie w twoim mniemaniu to my jesteśmy te wyrodne matki(cały dzień na forum,krew w kale a my hi hi, chłopakowi z ciężarną dziewczyną nie współczujemy i nie doradzamy) więc może faktycznie jakoś tu tak idealna matka do nas nie pasujesz
pozdrawiam ciebie i twoją spółkę![]()
Dooobra, po 1-wsze to ja doradziłam lunie żeby zabrała dziecko do lekarza
po 2-gie mam prawo do własnych reakcji odnośnie swoich dzieci
po 3-cie kiedy znajdujesz czas dla swoich dzieci skoro pracujesz i tyle czasi spędzasz przy kompie?
po 4-rte nie wierzę żadnym wróżkom
po 5-te wcale nie oceniam was po łepkach tylko po faktach i nie uważam że wszystkie jesteście wyrodnymi matkami ale luna w moich oczach napewno tak
po 6-te pozdrawiam Twoją "sektę",
a po 7-me luna nie mam ochoty więcej z Tobą gadać i żeby to było jasne jak słońce nie pisz do mnie więcej.
Po 8-me każdy ma prawo mieć swoje humory. Na dzisiaj dowidzenia.
Chyba juz drugi raz piszesz dowidzenia a nadal Cie tu widzimy![]()
Do tego wszystkiego napiszę jednopo I - spoko, i tak bym poszła
po II - oczywiście
po III - jesteśmy lepiej zorganizowane od Ciebie, ja to pikuś, ale Malinka z pewnością
:-)
po IV - każdy tak mówi ;-)
po V - jaka Ty spostrzegawcza, my tu się poznajemy tygodniami i miesiącami, a Ty taka szybka jesteś, no gratuluję, na prawdę szczerze
Jeżeli uważasz, że jestem wyrodną matką to mnie zgłoś, przyjdą sprawdzą i Twoje święte sumienie będzie już spokojne
po VI - to już obraza!!!
po VII - jasne jak słońce jest dla mnie to, że mam prawo pisać i nic na to nie poradzisz, możesz po prostu nie czytać
po VIII - nam zepsułaś , mam nadzieję, że jako wzór Matki Polki jesteś z siebie zadowolona;-):-)
Oj, no jaka szkoda, jak znalazłam czas-czytaj córkę zamknęłam w łóżeczku, zaryglowałam drzwi i włożyłam stopery do uszu- to poszłaś:-(

normalnie łacha targam jak nie wiem z pewnej osoby

szkoda że nie mogę się głośno śmiać bo Kubek śpi
ale jak to czytałam to myślałam że padnę. Ale dobrze że żeście tam napisały co trzeba
ja to bym od razu wiązankami rzucała
to by były same gwiazdki hehe
no nie mogę
są ludzie i parapety, niektórzy zbierają znaczki a niektórzy tory kolejowe
to ja tylko tyle powiem 
Kubek śpi, M w pracy i co chwilę smsy mi przesyła itd ale ja mam to gdzieś
idę obejrzeć jutrzejszą brzydulę i może jakiś film 
do tego jak wiedzą dziewczyny pedantyczną mamą i jeszcze pracującą sęk w tym żeby umieć się tak zorganizować żeby mieć obiad sprzątnięte zorganizowana zabawę dla dzieci i jeszcze mieć cały czas na forum bo ja jestem wróżką i umiem sobie to wyczarowć a dziewczyny będące tu na stałe to wiedzą;-);-);-);-)

Po filmie Ich umyje i niech zmykaja spac;-)