reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ale mnie dzień ominął na bb :szok::-D Kazia namieszała nieźle :tak: Ale nawet nie chciało mi się do końca jej postów czytać, żenada :no:

Witam się po długiej nieobecności:-(Racze:-(j wszystkiego nie nadrobię:no:Udało nam sie załozyc subkonto dla Zuzi we fundacji. Jeszcze tylko musze odesłac podpisany regulamin:tak::tak:Może uda się chociaż hipoterapie i dojazdy na rehabilitacje i hipo sfinansowac bo juz nie wyrabiamy finansowo. Boje się że jak tak dalej bedzie to bedziemy musieli czesciowo zrezygnowac z rehabilitacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie mam doła -chyba fatum jakieś wisi chyba nad nami. Przez to wszystko ciągle kłótnie w domu-oszalec można

Daj namiary na fundację to będziemy 1% oddawać na twoja maleńką :tak:

Nie nie szczepilam odwolalam wizyte jak sie dowiedzialam ze 4 osoby w tym roczne dziecko umarli po szczepieniu:szok::szok::szok::szok::szok:
Tak wiec jak narazie szczepic nie bede zobaczymy jak to sie wszystko dalej potoczy bo juz u nas naglaszaja ze ten wirus sie zmutantowal i jest jeszcze gorszy niz byl:szok::szok::szok::szok::szok:

Teraz juz naprawde uciekam bo m czeka
Dobranoc

No zmutowała i ta szczepionka co do tej pory podawali już jest nieskuteczna :eek:

Dowikla, widzę, że dziewczyny na wcześniakach wybrały cię na moderatorkę :tak: Gratki :tak::rofl2:

Anabuba, sorki, że nie dopisałam na sms, ale miałam wczoraj niezłe urwanie głowy :szok::rofl2:
Ale kupiłam sobie kuchenkę, :tak: Jutro do mnie przyjedzie :tak: A wybrała zupełnie inna niz mi się na początku podobały :-D:-D:-D No więc ja już po mikołaju :-p

a co do moderatora, to lepiej żeby był to ktos kogo zanamy i się udziela :tak:

reklama
U mnie to samo, cały czas telefon do przychodni zajęty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dorota to chyba Oliwka w ten wiek wkracza że wszystko na nie i wszystko tak jak ona chce, musisz się teraz w cierpliwość uzbroić i zbytnio jej nie popuszczać bo będzie jeszcze gorzej:tak::tak::tak:
Anabuba jak przeżyłaś wyrywanie jednego zęba to teraz już pójdzie z górki:tak::tak::tak:
Luna to super że tobie udało się dodzwonić, to teraz kolej na mnie:tak::tak::tak:

U mnie to samo, w przychodni, dobrze, że mam blisko :tak: To zawsze sobie polece zamiast dzwonić :-p

Witam "z rana"
mały mi zasnął przed chwilą- znów płakał cały ranek:eek: nie da sie wyspać:sorry:
musze iść sobie po cholinex i coś na grype bo homeopatyczne mi nie pomagają na gardło a jak bylam w ciąży to cholinexu nie kupowałam:eek: chyba to nie świńska grypa?:rofl2::rofl2::rofl2:

Marta ja nie mam nic przeciwko:tak:
widzę że o trzeciego dzieciaczka walczysz?:rofl2::rofl2: ja to juz wiecej rodzić nie chce:eek::eek::sorry:
teraz chcesz córeczkę?:-p:-p:rofl2:

Ciekawe, czy one zajęte, czy odłożone...

Moja zaraz się obudzi, już się kręci, miałam sprzątać a zasiedziałam się na kosmetykach Medei...
Ale wioter normalnie szok ;))). A poważnie to drzewa kładzie, masakra.

witam laseczki:happy::happy::happy:
a gdzie moje cytaty????????????????????:szok::szok::szok:
Anabubka szacun ze dałaś radę z tym zębem ja mam 4 -8 do usunięcia tzn 3 z czego jedna na zdjęciu jeszcze się nie przebiła a jest nadpsuta podobno:szok::szok::szok:i stracha mam jak diabli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lunka i dobrze że wróciłaś ;-);-);-);-);-);-)
Anakonda to Maja już zdrowa i mogła iść do przedszkola????
MH chwal sie tą kuchenką bo tą na którą sie "prawie":-Dzdecydowałaś widziałyśmy:tak:
Dorota nie marw sie nie ty jedna czasami masz dość ja swoich czasami rozstawiam po kątach a to najmłodsze nauczył sie wszystkim rzucac a jak mu zabieramy i mówimy ze tak nie wolno to się wygina w pałąk i płacze oczywiście patrzac jednym okiem na naszą reakcję:laugh2:
Agnes a w dupe chcesz nie widzimy cię no ty małpo a w sobotę rano byłaś przed pracą i się cieszyłaś że tylko do 14 :tak:i co nie czytamy cię:sorry::sorry::laugh2::laugh2:
A&E i dobrze ze nie zczepisz ja z naszą neonatolog długo o szczepieniu rozmawiałam i ona mówiła stanowczo nie szczepionkom ona by wogóle dzieci do lat 12 wcale nie szczepiła na nic:tak:
Ania dobrze że lali lepiej:tak:
Madziulanatasza a ty co taka zapracowana ty nas tu nie zawsztydzaj i zaglądaj do nas bo uznamy cię za matkę polkę:-D:-D:-D
Marta na moderatora jestem za potrzebny ktoś kto jest z nami na codzień i w razie np troli szybko zareaguje:tak::tak:
ufffffffff chyba wsio nadrobiłam:-)
u nas ...no wczoraj nie wpadłam na bb bo byłam długo i namiętnie bałamucona:-p:-p:-p:-p:-p
antek ma teraz noce do bani ciężko mu zasnąć a potem po 7-8 pobudek i wszystkie z płaczem a wszystko to chyba zęby bo prawa 2 napuchnięta i wszystkie 4:-:)-:)-(
julina siedzi w domku Adam w szkole zupka wesoło bulgocze na kuchence za oknem wiatr i ooo juz nie pada tylko słonko wychodzi tylko ten wiatr okropny:sorry::sorry:

I niezła ulewa idzie, normalnie ściana deszczu od pól idzie, aż tam ciemno.
Medea nie mam nic słodszego niż krzyk dziecka o poranku :) Współczuję, o ile w ciągu całego dnia da się jakoś przeżyć to rano marzy się o ciszy, o każdych 5 minutach ciszy.

o MEDUSKA jestes dziś powinnas mieć pieniążki bo mój pietruszka zobaczył twój numer konta zapytał co to i za co te 34 zł to mu mówię że jutro muszę skoczyć na pocztę bo kosmatyki od ciebie wziełam sobie a on rano wstał i przelał ze swojego konta internetowego z jakiś zaskórniaków i mam od niego prezent mikołajkowy:-p
daj znać jak wpłyna ci na konto:tak:

reklama
Do góry