Popieram
MARTA NA MODERATORA(brzmi jak na PREZYDENTA

)
Hej laski Poczytlam was z grubsza juz wczoraj wieczorem Ale nie dalam rady Odp Moj nest ma ograniczenie i jest teraz strasznie ale to strasznie wolny Jak chcialam odpisac to juz musialam usypiac Oliwke Bo strasznie marudzila wczoraj i padla o 20
Normalnie wczoraj pierwszy raz zdazylo mi sie na nia pozadnie nakrzyczec Nie wiem czy to juz sie zacznie moja zlosc czasem an nia i krzyczenie?Milam ochote jej wczoraj doslownie przyulozyc Taka niezmosna byla Wiecie co nawet babcia z dziadkiem po chwili z nia wczoraj mieli jej dosc JAK NIGDY

Sama nie wiem co jej jest Ona juz pokazuje takie fochy jak conajmniej 3 latka Juz ja wczoraj zostawilam ryczaca kilka minut na przedpokoju Lezala i ryczala strasznie Ja nie reagowalam Ale serce mi sie krajalo Ale to byl jej foch i nie moge jejj ftedy nosisc i przytulac Choc powiem wam ze dla mnie bardziej meczace bylo wlasnie sluchanie jej placzu Niz jakbym ja wziela i uspokoila

NO I SIE WYZALILAM :-)
KAZIA brak mi slow Wczesniej jak kilka razy tu napisalas to fajnie sie odzywalas A to co wczoraj pokazalas to szczyt bezczelnosci
Kazda ma prawo robic ze swoim dzieckiem jak uwaza I ZAPEWNIAM CI ZE ZADNA Z NAS TU OBECNYCH NIE ZROBI SWOJEMU DZIECKO SPECJALNIE KRZYWDY
LUNA jest swietna matka JA JESTEM TEGO PEWNA
Skoro tak cie wkurzamy itp to nie wchodz tutaj i nie czytaj Po co masz sie denerwowac ZALOSC PIEKKNOSCI SZKODZI

JESZCZE BYS ZESZLA NA PSY I BYLA WYRODNA MATKA jak niektore z nas A przeciesz Ty to wzor MATKI POLKI wiec tak trzymaj skoro jestes taka wspaniala A my jestesmy BEEEEE
LUNA I MALINKA dzielnie o nas wczoraj wlaczylyscie

SZACUNI ZGADZAM SIE Z KAZDYM WASZYM SLOWEM
Wiec wczora laryngolog powiedzila ze jest juz lepiej Przepislaa jeszcze jakies leki I kontrol za 2 tygodnie Dzis w planach Mam narazie tylko sprzatnako i obiad i nic wiecej Chyba ze cos jeszcze wyskoczy :-)
MILEGO DNIA