reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Też nie tak do końca.
Ile lekarzy tyle opinii.
Mój młody miał bezpieczną,skojarzoną,czyli bezkomórkową,zalecaną przez neurologa dla dzieci z uszkodzeniami neurologicznymi .Pytam ,więc skąd paraliż?
A to stąd kochana ,że bezpieczna ,skojarzona okazała być się zakonserwowana pochodnymi rtęci a to potęguje szczepionkę z działaniu co najmniej razy 3.
Dokładnie tak samo jak byś 9 składnikową szczepionką zwykłą szczepiła :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech słów brak
To samo z tymi szczepionkami na grypę.
One są tym samym dziadostwem konserwowane,dlatego tak dużo powikłań jest łącznie ze zgonami.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

As, ja wszystko wiem o tej rtęci :tak: Szczepię jak najbardziej świadomie, bez rtęci :tak:
Nie sposób za każdym razem wszystko napisać :eek: Masz w 100% rację z ta rtęcią. Niestety :-(

Jakbym miała zaszczepić szczepionką którą państwo nasze funduje dzieciom to bym nie szczepiła wcale :no:

Niki przez neurologa ma przepisane szczepionki, a ja dodatkowo sprawdzam co w nich jest. Niestety trzeba mieć encyklopedie w głowie żeby nie dać skrzywdzić swojego dziecka.

reklama
Nic więcej nie wiem.
Napisa tylko esa i tyle.Dzwoniłam to powiedziała:
Jechałam autobusem ,zrobiło mi się gorąco i nic więcej nie pamiętam.
Jak się obudziłam to jakiś facet powiedział mi ,że zemdlałam.
Ot cała relacja młodej.:szok::szok::szok::szok:
Oczywiście na lekcje poszła ,bo ma 3 klasówki i ona nie odpuści :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cała Klaudia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
Czyżby w mamusię była?
:-D:-D:-D:cool2::cool2:

Siłę ducha to rzeczywiście ma po tobie :tak: Nie da sobie dziewczyna w kasze dmuchać :-p:tak:

As, ja wszystko wiem o tej rtęci :tak: Szczepię jak najbardziej świadomie, bez rtęci :tak:
Nie sposób za każdym razem wszystko napisać :eek: Masz w 100% rację z ta rtęcią. Niestety :-(

Jakbym miała zaszczepić szczepionką którą państwo nasze funduje dzieciom to bym nie szczepiła wcale :no:

Niki przez neurologa ma przepisane szczepionki, a ja dodatkowo sprawdzam co w nich jest. Niestety trzeba mieć encyklopedie w głowie żeby nie dać skrzywdzić swojego dziecka.
U mnie problem polega na tym,że kilka lat temu składy szczepionek były owiane grubą tajemnicą i o tym się nie mówiło.
Do końca życia będę sobie wyrzucać,że to przez moją nieświadomość i brak dociekliwości Kubuś miał paraliż i dostał cech autystycznych po MMR II :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

As no kupe lat:-):-):-):-):-):-)
Klaudia zemdlała???:szok::szok:no kurcze może ma @?????
MH to j po czekam na real foty:tak::tak::rofl2:
moję słodkości Antoniowe padło :eek::eek::eek:wylewając wcześniej matce zimną kawę na dywan :eek::eek:nie wiem czy chciał mi w ten sposób dać do zrozumienia ze zimna kawa jest bleee a może że czas wyprć dywan:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Beata a jakie są szanse że twój M pójdzie od grudnia do pracy do wojska????
ja tez mam problem z rwaniem zębów dopiero jednego mi brak bo po pierwsze ja ma 6 zębów za dużo no i korzenie zębów sa ze sobą splątane(nie wiem jak sie to fachowo nazywa:zawstydzona/y:)
a wiki to u nas dziś nie było:sorry::sorry:

Dziewczyny jak wystawić przedmiot na allegro ale zdjęcia zeby byly na calej stronie -chyba niezbyt jasno sie wyraziłam:zawstydzona/y:

U mnie problem polega na tym,że kilka lat temu składy szczepionek były owiane grubą tajemnicą i o tym się nie mówiło.
Do końca życia będę sobie wyrzucać,że to przez moją nieświadomość i brak dociekliwości Kubuś miał paraliż i dostał cech autystycznych po MMR II :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To akurat nie twoja wina :no: No ale niestey muszisz z tym żyć :-( Tulam cię mocno :tak:

Dobra, laseczki do później bo mi dzisci zaraz na gło9wę wejdą :eek:

DZIEWCZYNY ZA MIESIĄC WIGILIA!!!!!!!!!!!!!!!!
oj będziemy nad garami stały pewnie pierogi choinka karp w wannie dzieci pod nogami oczekiwanie na pierwszą gwiazdkę na mikołaja.........................ech się rozmarzyłam...............
lunka ja ci nie pomoge bo się na tym nic a nic nie znam:no:

witam :-) mam nadzieję z a kazia sie dziś nie pokaze wredna baba :-p super jej wygarnęlyscie niech sie tu do nas nie wtrąca
Zdrowka życze wszystkim chorowitkom :tak:
Moja Gabi ma nowe zainteresowania gry planszowe a najbardziej eurobiznes:-D:-D musze jej chyba kupic na mikolaja domino obrazkowe :sorry: a do mnie juz mikolaj przyszedl :-D dostalam to co chcialam czyli Perfumy La Rive MAGIC GIRL woda toaletowa 90 ml - porównanie
Zuzia juz idzie do szkoly Wojtek ma dziś klasówke z matmy mam nadzieję ze napisze cokolwiek :-( zdolny jest ale mu sie nie chce
Miłego dnia i żeby nikt Wam nie posul humoru ;-);-):-D

reklama
witam

U nas jakis mutant sie wdal czy co??
Laura juz nie goraczkuje za to od 6:30 wymiotowala a ze nie miala czym to sama slina.Dalam jej czopek ktory kiedys dal mi Agnieszka po 15 minutach Laura zaczela zjadac najpierw solkone paluszki, teraz herbatka z krakersami i jest ok
Moj pojechal zrobic termin do lekarza

Marta ja sie zgadzam

zagladane potem teraz musze mieszkanie ogarnac i pranie wlaczyc bo posciel zmienialam:cool:

Do góry