reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIEWCZYNY ZA MIESIĄC WIGILIA!!!!!!!!!!!!!!!!
oj będziemy nad garami stały pewnie pierogi choinka karp w wannie dzieci pod nogami oczekiwanie na pierwszą gwiazdkę na mikołaja.........................ech się rozmarzyłam...............
lunka ja ci nie pomoge bo się na tym nic a nic nie znam:no:
No jakoś tak szybko ten czas ucieka :szok::szok::-D:-D:-D
A ja w tym roku karpia żywego mieć nie mogę:no::no::no:,bo nie chcę powtórki z rozrywki z zeszłego roku.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam :-) mam nadzieję z a kazia sie dziś nie pokaze wredna baba :-p super jej wygarnęlyscie niech sie tu do nas nie wtrąca
Zdrowka życze wszystkim chorowitkom :tak:
Moja Gabi ma nowe zainteresowania gry planszowe a najbardziej eurobiznes:-D:-D musze jej chyba kupic na mikolaja domino obrazkowe :sorry: a do mnie juz mikolaj przyszedl :-D dostalam to co chcialam czyli Perfumy La Rive MAGIC GIRL woda toaletowa 90 ml - porównanie
Zuzia juz idzie do szkoly Wojtek ma dziś klasówke z matmy mam nadzieję ze napisze cokolwiek :-( zdolny jest ale mu sie nie chce
Miłego dnia i żeby nikt Wam nie posul humoru ;-);-):-D
gratuluję Mikołaja
młody na pewno coś napisze.
Uwierz w syna-daj mu wsparcie i tłumacz,że uczy się dla siebie i swojej przyszłości ,a nie dla Was.
Domino to dobry pomysł.:tak:

reklama
Poczytalam was tyle na ile moj popiepszony net mi pozwolil :-(
LUNA to rozumiem ze jutro do lekarza?
MEDEUSKA teraz rodzic nie chcesz:tak:Pozneij ci to przejdzie TO NORMALNE :tak::-D:-D:-D

Jesli chodzi o te szczepionki to ja tez biore te darmowe Bo kasy nie mam Od urodzenia brala takie i nic sie nie dzialo Teraz mamy sie szczepic ta po roku ale nie ma tych szczepionek No moze to i dobrzez e zaszczepie ja pozniej :tak:

Oliwka przez ta pogode polozyla sie na wczesniejsza drzemke I spala tylko pol godziny Gdyby nie zapukala listonoszka I moj pies nie szczekal To spalaby dluzej
Ja ogarnelam sie Pomalowam sie :tak:Oliwka sie bawi Ale marudzi co chwile Zaraz biore sie za obiad i odkurzanie i podlogi I to wsio na dzis:tak:

Jak pogoda pozwoli to pozniej przejde sie z mala na spacer Bo musze isc po ziemniaki I do apteki po krople do noska dla niuni

A kto to jest AD ????:-D:-D:-D:-D
ps.
MALINKA ODBIERZ TELEFON,bo dzwonię od dawna i cisza w eterze :-D:-D:-D:-D
kochna bo popsuty i nie odbieram bo nic nie słysze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(miał być w weekend naprawiony a będzie ale w przyszły:crazy::crazy::crazy::crazy:podobno:crazy::crazy::crazy::crazy:
joasiu fajny prezent:tak::tak::tak::tak::tak:
ja mam dla julki memory gre ona uwielbia takie rzeczy i puzle:tak::tak:dla antka kierownice z dźwiękami a dla adama list od mikołaja z apelem o poprawe zachowania ja dostanę kosmetyki te od meduski a pietruszce cosik wymyślę :tak:pod choinkę już wiem co komu tylko z pietruszką mam oczywiście problem:sorry::sorry:

Juz wiem, ale jestem mądra, hihihi

Ach Boziu, no tak na szybko, bo sie rozdwajam, ale wiesz, że o CIEBIE chodzi:)
no wiem ,wiem.
Powiem Ci szczerze,że wczoraj miałam zajrzeć,ale cały dzień zalatany miałam -pomimo wolnego w pracy :szok::szok::szok:
Ostatecznie wieczorem wylądowałam w psim schronisku na Paluchu,ale cała przygoda Brandona szczęśliwie się skończyła ,a to przecież najważniejsze.

kochna bo popsuty i nie odbieram bo nic nie słysze:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(miał być w weekend naprawiony a będzie ale w przyszły:crazy::crazy::crazy::crazy:podobno:crazy::crazy::crazy::crazy:
joasiu fajny prezent:tak::tak::tak::tak::tak:
ja mam dla julki memory gre ona uwielbia takie rzeczy i puzle:tak::tak:dla antka kierownice z dźwiękami a dla adama list od mikołaja z apelem o poprawe zachowania ja dostanę kosmetyki te od meduski a pietruszce cosik wymyślę :tak:pod choinkę już wiem co komu tylko z pietruszką mam oczywiście problem:sorry::sorry:
To już wszystko jasne :tak::tak::-D:-D:-D:-D
Jak znajdę czas to meila do Ciebie napisze.
Na razie jestem przy kompie na doskok -jak zwykle :-D:-D:-D:-D

ja to juz wiecej rodzić nie chce:eek::eek::sorry:
Teraz tak mówisz, jak dzidzia podrośnie to zdanie zmienisz:tak::tak::-D:-D

Kuba wyzdrowiał to teraz z Klaudią cyrki.
Wczoraj powiedziała,że źle się czuje ,ale szybko jej minęło .Uznałam ,więc to za chwilową niedyspozycję.:tak::-)
Parę minut temu dostałam esmsa ,że zemdlała w autobusie w drodze do szkoły.:szok::szok::szok::szok::szok:
Wymiękam

Oj to przydałoby się sprawdzić z czego to omdlenie:tak::tak::tak:

Jak pogoda pozwoli to pozniej przejde sie z mala na spacer Bo musze isc po ziemniaki I do apteki po krople do noska dla niuni

Ja też dla swojej muszę krople do nosa kupić bo wczoraj się skończyły:tak::tak::tak:

Luna, wrzucasz fotkę na fotosik, potem obok masz kody, miedzy innymi na allegro.

żeby wszystko było cacy musisz skopiowany kod wkleic w edytorze HTML w trakcie robienia aukcji :tak:

Ja najpierw wszystko piszę, potem przechodzę do edytora HTML i na sam koniec wklejam fotki :tak: Jak ju8ż je wkleję to spowtotem do edytora tekstowego i tam można juz je opisywać, przemieszczać bez problemu i znajomości HTML :tak:

Jeśli coś nie jasne to pisz :tak: No i oczywiście pochwal się piękną aukcją :tak:

reklama
Malinka były szanse i to wielkie, bo dzwonili dzisiaj do niego z wku ze 9 do pracy ale dupa z tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: był na badaniach u okulisty i kiszka, za duża wada wzroku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a k*** mu mówiłam że ma nosić okulary to nie bo dla niego wada wzroku jak ma na + to sama się zredukuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idiota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to teraz ma :crazy: jestem tak wściekła aż ryczeć mi się chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystkie plany poszły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry