reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A Ty sie ostatnio cos opuszczasz z tym BB:szok:Popraw sie

:tak:

ej Madziula a Ty gdzie sie podziewasz co?????????????

Madziulanatasza a ty co taka zapracowana ty nas tu nie zawsztydzaj i zaglądaj do nas bo uznamy cię za matkę polkę:-D:-D:-D

Witam Was dziewczyny i obiecuję poprawę ,ostatnio sie zaczytałam i cięzko mi sie od ksiązki oderwać,ale nawet jak sie nie odzywam ,bo głupio tak wpaść by tylko -cześć powiedzieć to nawiedzam forum regularie:tak:
a jak miło mi ze wy za mną tęsknicie:-D
tak ,tak malina się pracje w domu ,a nie na bb siedzi:-p:-p
J podwóch tygodniach zgrozy (czytaj chorego dziecka w domu) mam dziś 1 dzień luzu ciszy i spokoju,posporzatałam sobie pięknie i juz tylko pralki pilnuję ,bo pogoda dziadowska ,wieje i pada i tak z praniem i suszarkami tańcze (a mam 3 jedna w łazience ,jedna na podwórku i jedna mała rozkładana mobilna:-D)a jakoś to pranie posuszyć trzeba.
Wxczoraj moja Kaudia wymyśliła sobie ,ze żle sie czuje i jej sie wymiotować chce(a w niedzielę wieczorem powiedziałaze wymiotowała) więc została w domu,ale cudem ozdrowiała około południa ,ot taka mała ściema:no:

W sobotę dzieci nasze spały u babci,a my pstanowiliśmy z krzyśkiem zaszaleć ,i zamiast do biedronki do kamienia (20 km od domu)pojechaliśmy do szczecina do reala(100km od domu)pojechalismy póżno ,bo o 18 byliśmy w szczecinie dopiero ,ale fajnie było połazić po galaxy jak para nastolatków trzymająć sie za ręce ,normalnie czułam sie jak na randce
.Malina jak za tydzień też sie nam uda to wybierzemy sie wcześniej i cie w pracy nawiedzimy:rofl2:

reklama
Malinka były szanse i to wielkie, bo dzwonili dzisiaj do niego z wku ze 9 do pracy ale dupa z tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: był na badaniach u okulisty i kiszka, za duża wada wzroku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a k*** mu mówiłam że ma nosić okulary to nie bo dla niego wada wzroku jak ma na + to sama się zredukuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idiota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to teraz ma :crazy: jestem tak wściekła aż ryczeć mi się chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystkie plany poszły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A gdzie teraz twój mąż pracuje?

My juz po snaidanku:tak:Mlode dlugo nie pospaly ,ale do 10 lezalysmy wszystkie w wyrku:-p
Dziewczynki sa juz ubrane a ja nadal w pizamie:szok:Zaraz zmykam sie ubrac i wyjdziemy trszke na podworko bo Klaudia zalozyla juz spodnie i buty i jest gotowa do wyjscia:szok::-D:-D:-D

ja sie czasem ciesze jak slysze o tych dylematach że nie mam kasy na te szczepionki:-D:-D:-D nie ma dylematu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
O właśnie ,ja niestety lub stety szczepiłam dzieci wszystkimi szczepionkami obowiązkowymi,bo wyznawałam zasadę ,ze lepiej zapobiegać,ale nie miałam świadomości jakie paskudztwa w szczepionkach sie czają:no:z dodatkowych to act hippem szczepiłam.Ale żadnych innych więcej ,organizm sam musi sie bronić ,a już szału z tą szczepionką na świnską grypę nie rozumiem!!??jak mozna sobie wstrzykiwać s=coś o czego skutkach nie ma sie pojęcia i nikt odpowiedzialności za to nie weżmie ,bo z tego co sie orientuje to firmy od tych szczepionek "umywają ręcę"
DZIEWCZYNY ZA MIESIĄC WIGILIA!!!!!!!!!!!!!!!!
oj będziemy nad garami stały pewnie pierogi choinka karp w wannie dzieci pod nogami oczekiwanie na pierwszą gwiazdkę na mikołaja.........................ech się rozmarzyłam...............
lunka ja ci nie pomoge bo się na tym nic a nic nie znam:no:
Malinka ,aż sie wierzyć nie chce ,ze to tylko miesiąć:szok:
U nas w domu karp[ia w wannie to moze z raz za dzieciaka pamiętam,nie lubi nikt u nas tej ryby:no:więc zawsze coś do roboty mniej:-)

Nie mogę nigdzie znaleźć w necie jaka jest dopuszczalna wada wzroku do wojska :no: wiem że takie coś jest ale gdzie to szukać, jest tylko do policji :sorry:

Malinka były szanse i to wielkie, bo dzwonili dzisiaj do niego z wku ze 9 do pracy ale dupa z tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: był na badaniach u okulisty i kiszka, za duża wada wzroku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a k*** mu mówiłam że ma nosić okulary to nie bo dla niego wada wzroku jak ma na + to sama się zredukuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idiota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to teraz ma :crazy: jestem tak wściekła aż ryczeć mi się chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystkie plany poszły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale dupa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a nie da rady prywatnie no tak legalnie inaczej sobie takiego zaświadczenia załatwić ????mój brat ma wadę wzroku i to sporą i tak sobie legalnie inaczej załatwi 100 zł go to kosztowało;-)
Witam Was dziewczyny i obiecuję poprawę ,ostatnio sie zaczytałam i cięzko mi sie od ksiązki oderwać,ale nawet jak sie nie odzywam ,bo głupio tak wpaść by tylko -cześć powiedzieć to nawiedzam forum regularie:tak:
a jak miło mi ze wy za mną tęsknicie:-D
tak ,tak malina się pracje w domu ,a nie na bb siedzi:-p:-p
J podwóch tygodniach zgrozy (czytaj chorego dziecka w domu) mam dziś 1 dzień luzu ciszy i spokoju,posporzatałam sobie pięknie i juz tylko pralki pilnuję ,bo pogoda dziadowska ,wieje i pada i tak z praniem i suszarkami tańcze (a mam 3 jedna w łazience ,jedna na podwórku i jedna mała rozkładana mobilna:-D)a jakoś to pranie posuszyć trzeba.
Wxczoraj moja Kaudia wymyśliła sobie ,ze żle sie czuje i jej sie wymiotować chce(a w niedzielę wieczorem powiedziałaze wymiotowała) więc została w domu,ale cudem ozdrowiała około południa ,ot taka mała ściema:no:

W sobotę dzieci nasze spały u babci,a my pstanowiliśmy z krzyśkiem zaszaleć ,i zamiast do biedronki do kamienia (20 km od domu)pojechaliśmy do szczecina do reala(100km od domu)pojechalismy póżno ,bo o 18 byliśmy w szczecinie dopiero ,ale fajnie było połazić po galaxy jak para nastolatków trzymająć sie za ręce ,normalnie czułam sie jak na randce
.Malina jak za tydzień też sie nam uda to wybierzemy sie wcześniej i cie w pracy nawiedzimy:rofl2:
hi hi gdzie kamień a gdzie szczecin:szok::szok::szok:
kochana to wcześniej daj znać bo może mi sie uda wreszcie mieć woln y weekend o co walczę dzielnie bo ten 5-6 grudnia to powiedziałam szefowej że muszę mieć wolny i dupa:-pa czy bedzie:sorry::sorry::sorry::sorry:
u mnie fanem karpia jest mój tata i on go we wszystkich odmianach szykuje:sorry:ja zapachu ani smaku karpia nie znoszę a już sama wizja tego że bym go musiała utłuc i to jakimś młotkiem:no::no::no::no::no::no::no::no::no:
u mnie tradycyjnie filrt z tilapi:-puszka z kapuchą i grzybami ,barszczyk czerwony,sałatka jakaś,o pierogi ruskie:-D no znaczy się wigilia po nowemu, a no i mój przysmak kaposta z grzybami i grochem i ryz na słodko:tak::tak::tak::tak:

Malinka może i może ja tam nie wiem :sorry: ma już wpisane w tą całą kartę że ma wadę wzroku :no: ten dekiel chce to zeskanować i to skasować :crazy: no ciekawa jestem czy mu to wyjdzie :sorry:

Marta ,ja jestem za:tak::-)
Anabuba ,nie dość ,ze do sadysty, to już po drodze miałaś przezyć co nie miara,ale co tam ja mam wyrwane 2 ósemki górne i 2 6 dolne ,bo w podstawówce taksie panicznie dentysty bałam,ze aż sie zepsuły całkiem i bolały jak szalone to do dentysty nie poszłam ,teraz załuję ,choć na szczęście i tak tych 6 nie widać:cool:
Dowikla wy to jesteście żwawe dziewczyny ,że wam sie w tę pogodę chce wyjść z domu:tak:a wręcz dziewczynki cie zmuszają:-D
Medeuska ja też dzieci wiecej po Klaudii nie chciałam ,a w pierwszym roku to panicznie,nasze pierwsze razy po porodzie to był mój ciągły stres czy aby na pewno nie zaszłam ,ale to mija ,a małe dzieci zaczynają rozczulać tym bardziej im twoje wieksze:tak:
As za tobą to nawet świety mikołaj nie nadąży ,była i juz jej nie ma:-D
może Klaudia zaczyna miesiączkowac st ąd omdlenie:tak:

reklama
Do góry