reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki a mój dzień wygląda dziś tak:
rano z małym do szkoły,
z drodze powrotnej zakupy,
pranie wstawiłam i już powiesiłam,
drugie się pierze,
pieczarkowa w garnku już prawie dochodzi,
wodę w akwa podmieniłam,
obraz nieco powyszywałam,
forum nadrobiłam,
trochę z Wami popisałam,
w między czasie randkę z żelazkiem zaliczyłam,
spacer z psem też już był,:-D:-D:-D:-D
jeszcze mi zostało:
zaraz iść po małego,
potem na karate na 16.30
na 18 mam dogoterapię w fundacji,
odrobić lekcje z małą gadziną,
wieczorkiem znów randka z żelazkiem mnie czeka,
i do obrazu zasiądę :-D:-D:-D:-D
tyle mam w planach a co wyjdzie to się okaże.:-D:-D:-D
Mały pikuś:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak na serio to masz ganiane ,ale ja też dziś mam zajecie,bo to nieszczęsne drugie mnie czeka ,pranie do wywieszenia ,prasowanie (o zgrozo):szok::szok:
a od 13 mam w domu już Ksawka z kolegą:szok: czyli cicho na pewno nie będzie,nie mniej jednak mam już posprzątane:tak:
czemu nikogo nie ma ,tylko As i ja????:shocked2:

reklama
HA HA HA o czym zapomniałam napisać:-D:-D:-D,
z tego zaganiania jedzenia własnego nie uwzględniłam.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Właśnie jem śniadanie.:-D:-D:-D
A co do Wigilii
Jak zwykle wszyscy do nas przyjeżdżają czyli jakieś 22-24 osoby będą :tak::-D:-D
Ja robię rybę po grecku,śledzie w śmietanie,śledzie pod pierzynką,śledzie w oleju,kluski z makiem,i karpia tylko dla siebie smażę ,bo go uwielbiam:-D:-D:-D
resztę robi teściowa:
kapusta wigilijna,pierogi wigilijne sztuk ok.150 to zawsze z Klaudią lepi dzień wcześniej,śledzie w occie,ziemniaki z olejem lnianym i zasmażką z cebuli mniammm...
Już mi świętami pachnie ....:-D:-D:-D:-D
i każdy jak przyjeżdża to od każdej rodzinki coś przywożą.
U nas naprawdę bardzo tradycyjnie jest,bo do tego wszystkiego od kilku lat Klaudia robi koncert kolędowy dla rodziny...
Ech rozmarzyłam się .....będzie cudnie.:tak::-):-):-)

Och As, ja juz jestem po dwóch sniadaniach i namiętnie myśle o obiedzie ,ale nikt mi pomóc coś wymyślic nie chce:-:)-:)-:)-( dobra zwijam sie po chłopaków
do potem:tak:

MADZIULANATASZA ja mieskzam w ZORACH :tak:To chyba mieszkamy niedaleko siebie Moze kiedys udaloby nam sie spotkac :tak:
AZ jejku jakas ty obrotna dziewczyna :tak:

Oli spi Podlogi pmylam Teraz schna I de miecho pokroic i zaczac robic gulasz Bo jeszcze niedawno miesko bylo w srodku zamrozone :-(

Ugadalam sie z mama Ze jak ona wroci Zjemy obiad to ona ostanie z Oliw domu a ja skocze do apteki i na poczte :tak:

A GDZIE PATRYSIA SIE PODZIEWA?Pewnie przez remont mieszkania nie ma czasu do nas zajzec :-(

Dorota ja jestem z Żor:-)

AS pracowity dzionek a Klaudia ma apetycik:szok:

Madziula ja mam z wczoraj rosolek wiec wrzucilam smietanke i gotowe na drugie rozmrazam mielone zrobie z ryzem:tak:

Moj wpadl do domku wiec zjedlismy razem obiadek Laurze dalam rosol z ziemniakami Oby sie przyjol Jak narazie po czopku nic jej nie ma wiec oby tak dalej:sorry:
A ja lece teraz na kawke

My juz po spacerku:tak:Wyszłam z mlodymi o 11;30 i jakies 15 minut temu wrocilismy:tak::tak::tak:Odebralam z dziewczynkami Dominika i w drodze powrotnej złapal nas mega deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dobrze ze sie nie pomalowalam rano;-):-)
Dziewczynki juz leza ,Dominik u siebie a ja siedze z capucinko

Moj Dominik zabral dzisiaj do szkoly 20 zł i zaprosil kolege na obiad do stołowki:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle pani to zobaczyly i nie pzowolila Jemu kupi tych obiadow:no:No co za dziecko
A cos czulam ze zabral pieniadze bo mial polozyc na komodzie a rano ich tam nie było:no:

My juz po spacerku:tak:Wyszłam z mlodymi o 11;30 i jakies 15 minut temu wrocilismy:tak::tak::tak:Odebralam z dziewczynkami Dominika i w drodze powrotnej złapal nas mega deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dobrze ze sie nie pomalowalam rano;-):-)
Dziewczynki juz leza ,Dominik u siebie a ja siedze z capucinko

Moj Dominik zabral dzisiaj do szkoly 20 zł i zaprosil kolege na obiad do stołowki:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle pani to zobaczyly i nie pzowolila Jemu kupi tych obiadow:no:No co za dziecko
A cos czulam ze zabral pieniadze bo mial polozyc na komodzie a rano ich tam nie było:no:

dobrze ze w pore Pani sie pojawila A TY chyba cos czulas ze bedzie padalo: szkoda kosmetykow na taka pore bo i tak splyna:rofl2:sorry:
A swoja droga to masz bardzo kolezenskiego syna:tak:

reklama
Dorota,w Żorach koło Katowic mieszkasz???To daleko ode mnie:tak:bo Pobierowo nad morzem,nie jeden Kamień pewnie w Polsce:tak:
Dowikla wyrośnie ci na dobroczyńce Dominik ,ma chłopak dobre serduszko ...za mamy kasę:-D:-D:-D,dobrze ze nauczycielki zauważyły ,u nas wątpie by ktoś zareagował.

Do góry