reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

deszczu nie zazdroszczę :no::no:
A Domikik miał gest.
Wybrał się na obiad na pogaduchy przy talerzu :-D:-D:-Dczyżby mama zabroniła kolegę do restauracji zaprosić?:-D:-D:-D:-D
Żart oczywiście ,nie obraź się :cool2:

U nas zawsze jest problem z prezentami.
Pamiętam jak młoda była w 2 klasie i chcieliśmy dzieciaki zakręcić :-D:-D:-D
U nas na święta jest zawsze 7 choinek ubieranych w tym 3 żywe duże do sufitu:szok:i jedna żywa rosnąca na dworze :szok::-D:-D. U nas w salonie,na dole w salonie i na samym dole w studiu foto są żywe ,a reszta to sztuczne .
Powiedzieliśmy im,że mikołaj już był i niech szukają na choince.
Znaleźli list potem na następnej choince kolejny list i tak biegali od drzewka do drzewka znajdując kolejne listy.Na ostatniej 6 małej choince u Kubusia w pokoju był ostatni list takiej treści.
WESOŁYCH ŚWIĄT -
Prezenty leżą na dworze pod małą choinką -
MIKOŁAJ :-D:-D:-D:-D:-D
Ależ oni byli zdziwieni.
Nie mieliśmy wtedy innego wyjścia ,bo paczki były ogromne (2 komputery naszej Klaudii i Darka o rok starszego od Klaudii chrześniaka) do tego Kuby wyścigówka na akumulator i motor policyjny :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D.
Tyle pudeł to by się chyba nigdzie nie zmieściło.
Ja wtedy dostałam auto przewiązane wstążką i stało na podjeździe do garażu.:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:
Ach to były święta ....i nie chodzi wcale o prezenty ,ale o atmosferę tamtych lat.
Teraz dzieci już większe to i inaczej nieco to wszystko wygląda...
jasne ze sie nie obrazilam:-D:-D:-D;-)

Eeee no fajne mieliscie wtedy te swieta:tak::tak::tak:A ten pomysl z liscikami na choinkach superancki:tak::tak::tak:
A auto na prezent fiu-fiu:-)
Ja chce w tym roku pod choinke telewizor na sciane ale cos mi sie wydaje ze Gwiazdor mi sie spozni o kilka miesiecy hehe;-):-D

reklama
AS święta jak z bajki:tak:
Dowiklus do porządków słodyczowych polecam antka zjada wszystko:rofl2:a co nie zje w kieszeni wyniesie mamusi:-D:-D:-D:-D:-D
u nas jest choinka wielkości 30-40 cm na komodzie z lampeczkami :-(my tu nie mamy miejsca na choinkę no i w tym roku przy wszędobylskim Antonim:szok:za to mamy okna ładnie ubrane lampeczkami i zawieszki robię i wieniec robie na drzwi a i w kuchni ubieram kolorowymi lampeczkami góre mebli i wyglądaja tak pięknie:tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak sie nie ma co sie llubi to sie lubi co sie ma:rofl2:

AS święta jak z bajki:tak:
Dowiklus do porządków słodyczowych polecam antka zjada wszystko:rofl2:a co nie zje w kieszeni wyniesie mamusi:-D:-D:-D:-D:-D
u nas jest choinka wielkości 30-40 cm na komodzie z lampeczkami :-(my tu nie mamy miejsca na choinkę no i w tym roku przy wszędobylskim Antonim:szok:za to mamy okna ładnie ubrane lampeczkami i zawieszki robię i wieniec robie na drzwi a i w kuchni ubieram kolorowymi lampeczkami góre mebli i wyglądaja tak pięknie:tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak sie nie ma co sie llubi to sie lubi co sie ma:rofl2:
Chetnie skorzystam z Antka pomocy:tak::tak::tak:
Ja tez chce w tym roku ładnie poozdabiac chatke i balkon a co z tego wyjdzie sie okaze;-):-)

MALINUS
Jka juz tak to wszystko przyozdobisz to ja poprosze foteczki:tak::tak::tak:

my dla julki kupujmy wózek dla lalek:tak::tak::tak:a że tatuś sie jej dokłada do połowy to może zaszalejemy i kupimy ten co mi sie tak bardzo bardzo podobał:-p
adamowi mamy już grę ruletke i do tego albo gre kocham cię polsko albo klocki jakies konstrukcyjne albo książkę jakąś przygodową:tak:
dla toniego mamy juz taki sześcian na którym z karzdej strony cos jest co gra piszczy buczy i do tego chyba klocki drewnine:tak:
ja chcę torebkę kiedys wam pokazywałam tą pianino ma się rozumieć i /lub porfel zresztą to zaległy z ubiegłego roku:tak:
dla pietruszki pomysłu mi kompletnie brak kosmetyki ma a na sprzęt który on chciałby to mnie nie stać:no::sorry:

DOwiklus antka pakuję w paczkę:-D:-D:-D
a kiedy wy stroicie dom bo my mamy zamiar na mikołajki zacząć:tak:
Spoko:-D:-D:-D
Ja dom stroje tak z tydzien przed swietami:tak::tak::tak:I mam nadzieje ze te ozdoby wytrzymaja mi do swiat:-D:-D:-D

MALINUS
Widzialam ten wozek na allegro o ktorym piszesz i jest zajefajny:tak::tak::tak:Gdyby moje byly wieksze to tez bym o takim pomyslala:tak::tak::tak:
M mial Im kupic w Anglii ale zabukowal sobie bilet bez bagazu ,wiec kupimy Im w Pl jak przyleci:tak::tak::tak:Upatrzylam sobie takie X-lander tez na allegro tylko musze jeszcze zobaczyc na wymiary tego wozke czy Oe dosiegna wogole do raczek:szok::-D:-D:-D
Do tego dostana te kucyki interaktywne co mozna je karmic,a siorka kupuje Im te Agatki
Dominikowi nie mam pojecia co kupie:no:On chce jakies duze auto zdalnie sterowane,ale tyle ich ma a zadnym sie nie bawi
Moze jakies wieksze lego,puzzle,cos do ubrania-nie mam pojecia

My też jakoś na mikołajki zaczynamy ,a co lepsze to my zawsze na początku grudnia ubieramy choinke,żeby był czas sie nią cieszyć:tak:a Wy ubieracie w Wigilie czy wcześniej???

Ja choinke ubiore kilka dni przed Wigilia:tak::tak::tak:Najpierw musze dla niej jakies miejsce znalesc bo jeszcze nie wiem gdzie bedzie stała hehe;-)

DOwikluś tez się nad tym x landerem zastanawiam bo fjniusi:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Madziula ja mam choinke juz ubrana na strychu w kartonie:-D:-D:-D:-Dmoi maja pole do popisu rzy zdobieniu okien:eek::eek::eek::eek::eek:
ide moje dzieci nakarmić i uspokoić bo zaraz wyjdę z siebie julka układa puzle dam jej rozwala ta ryczy ten mówi ze to nie on a co najwyżej przez przypadek ta wyje ten krzyczy a antek w tym czasie kredką ścianę rysuje no zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:-D:-D:-DMALINUS to masz wesolo w domu
To mzoe razem kupimy te x-landery jakby co;-):-)Jak sie spotkamy to trzy takie same wozki poajda hehe;-):-D:-D:-D

Ja tez zmykam bo Dominik sobie zrobil orkiestre i obudzil mi dziewczynki

Do góry