reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANKA rozwin mi prosze co mialas na mysli z ta praca i placa :-)
Mialas na mysli to moje dzwonienie Ze dostane 10 zl za odbyte spotkanie
Czt jakbym jezdziela po domach ?I ze oni mowia i widac ze dobrze zarazbiaja I te wycieczki tam maja za punkty za granice Nie dosc ze za podpisana umowe maja kase To i jeszcze punkty I jeszcze kierownikiem mozna zostac :-) To pozniej jak ktos innym pod toba podpisze umowe to ty za niego masz kase:tak:
Ja narazie bede dzwonic bo to jest dobre w mojej sytuacji Ja chce sprobowac Dla mnie wazny jest kazdy grosz I lubie tez byc do czegos potrzebna Ale nie ukrywam ze chcialabym za jakis czas sprobowac swoich sil w domach klientow :tak:
I powiem wam ze taka perspektywa mnie nawet pociesza Bo zawsze to jakas kasa do dorobienia I moze nie bede bardzo dlugo szukala w przyszlosci pracy :tak:
Pozyjemy zobaczymy :tak:
LUNA jejku ale mialas wczoraj zakrecony dzien :tak:Ae ty to tez taka babka zakrecona jestes co???????Oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu :tak::-D:-D:-DFajne zakupki A mala to dostanie wszystko na mikolaja Czy na gwiazdke jej tez cos z tego dasz ?
MALINKA fajna promocja U mnie nie ma tego sklepu :-(

Nadrobilam tyle ile moj zasrany net mi pokazal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka sunela o 12 Kolezanka byla Fajnei pogadalysmy sobie :tak:
Umowilysmy sie ze w planach mamy zrobic wspolnie mikolajki Ona ma 5 letnia corke Chce kupic kostium MIKOLAJA i moj G by sie przebral za mikolaja I powinno byc wesolo Oliwke tez to powinno zaiteresowac Zrobilinysmy to u nich I powinno byc milo Jakies zdjecia Cos dla nas do zjedzenia Posiedziec posmiac sie i pogadac JAK JA LUBIE TAKIE SPRAWY :tak::tak::tak:
G moze w poniedzialek pojedzie w delegacje w polsce :tak:Nie byloby go tydzien zjechalby w sobote popoludniu a w niedziele wieczorem zas I tak podobno na 2 tygodnie Ale ma sie szefa zapytac czy za to kasy wiecej dostanie Bo jak nie to on powie ze chce tutaj zostac Bo szef zbiera chetnym na taka robote w delegacji
G sie mnie pytal i moze jechac ale jak wiecej kasy dostanie :tak:

reklama
Aha zapomnialam dodac Ze dzis odkrylam ze Oliwce przebila sie zabek 4 A one podobno sa okropne I to juz wiem dlaczego ona sie tak ostatnio tzn wczoraj wydzierala I dlaczego nie miala ostatnio apetytu A od dzis w nocy doszedl jej apetyt Ja rano patrze a tam zabek :tak:

Dorcia, no to gratuluję czwóreczki!
Czy ja zakręcona? no pewnie:-D, nie ma co się nudzić:-D
Klocki i tablice juz dostała, ciuchcie ja jej włożę do buta, a konika w samochodzie co tam sie zmienia i małą tablice dostanie od babci. @ latka to i tak jeszcze nie bardzo kuma:-D

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmój ma jeszce 2 upierdliwe programy takie wirusy bym powiedziała jeden to ZARAZ a drugi MALINKA SPOKOJNIE:-p
Aha zapomnialam dodac Ze dzis odkrylam ze Oliwce przebila sie zabek 4 A one podobno sa okropne I to juz wiem dlaczego ona sie tak ostatnio tzn wczoraj wydzierala I dlaczego nie miala ostatnio apetytu A od dzis w nocy doszedl jej apetyt Ja rano patrze a tam zabek :tak:
gratulujemy zębolka:tak::tak::tak::tak:
pokój dzieci odgruzowany:szok:ile tam było smiecia różnego pod łóżkiem:szok::szok::szok::szok:a niby w sobote robili z pitruchą tam błysk:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
firanka powieszona okno umyte:tak:lunka firanka ma 1.80 cm długości gdybyś chciała to widzę że można je skrócić a tyś w tych sprawach dobra:tak:a za tą cenę ;-) Adam wszedł ze szkoły zobaczył to okno i z radości mnie wyściskał tak mi się miło zrobiło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaraz trzeba się zabrać za obiad mięsko na gulasz już doprawione zaraz tylko podsmażę kaszę ugotuję podduszę w sosie własnym mięcho i będzie obiadzio:tak:

Fantastyczny kontakt z córką , takiego sobie życze, matka kumpela, oczywiście matka na pierwszym miejscu.
Co do tej młodej masz racje, po rade pójdzie do małolaty, nie mamy, i bedzie klops nie daj Boże.
Luna ,no właśnie.
Ja uważam,że kontakt i zaufanie to ponad połowa sukcesu .Takie czasy,że jak bym się z nią nie dogadała to bym przegrała już na przedbiegach ze środowiskiem,w jakim nasze dzieci się wychowują.
Nieraz sama się dziwię,że ona tak odważnie i bez skrupułów mówi o o wszystkim co w jej życiu się dzieje.Ja ze swoją mamą nie potrafiłam tak rozmawiać.:no::no:
Mam nadzieję,że my tego kontaktu nigdy nie stracimy.:tak::-):-)

gratuluję zębolka

Kurza twarz obdzwoniłam wszystkich fryzjerów w tym mieście i nigdzie ni ma mojego:wściekła/y:. Szlak:wściekła/y:
oj to niedobrze.:no::no::no:
Uciekam kochane,bo Kuba dziś kolegę Kubę przyprowadził :-D:-D:-Di mnie w konia robią wołam jednego odzywają obydwaj i mają super ubaw :szok::szok::-D:-D:-D
Muszę im obiadek doszykować.:tak:;-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmój ma jeszce 2 upierdliwe programy takie wirusy bym powiedziała jeden to ZARAZ a drugi MALINKA SPOKOJNIE:-p

lunka firanka ma 1.80 cm długości gdybyś chciała to widzę że można je skrócić a tyś w tych sprawach dobra:tak:a za tą cenę ;-)

zaraz trzeba się zabrać za obiad mięsko na gulasz już doprawione zaraz tylko podsmażę kaszę ugotuję podduszę w sosie własnym mięcho i będzie obiadzio:tak:

HIHIHIHI Malinka spokojnie, dobre, u mnie nie zaraz , tylko późnej czytaj - może za tydzień:-D
Super wymiar, będę mogła coś fajnego pokombinować.
A obiad masz rewelacja, ja nawet nie wiem co zrobić:-pi z czego:-p

Ja też mam dziś Ksawka z kolego ,ale Michałem tym drugim kolegą ,który o ręczniku w królewne snieżke miał sie nie dowiedziec:-D:-D:-D
Malina mój też ma program: zaraz :tak:ale oni chyba wszyscy standardowo maja wgrany:-D:-D:-D
A widzisz ,a mi sie wydawało ,ze Patryk ma z 14 lat:zawstydzona/y::-D kontakt z dzieckiem najważniejszy:tak:
Dorotka gratuluje nowego ząbka:tak:

reklama
Do góry