reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no helooo :-):-):-):-):-):-)

pewnie żadnej już nie ma ale musiałąm do as zajrzeć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

podczytuje Was babolki ale czasu brak na odpisywanie.

Oliwka stęskniona więc jak wracam z pracy to chce mojej uwagi,nie mogę jej odmawiać bo też mi się za nią tęsknić a w tygodniu mamy dla siebie tak mało czasu :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie nic nowego,
oprócz tego że Oliwka gada jak nakręcona katarynka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D buzia jej się nie zamyka stale ma cos do powiedzenia :tak::tak::tak::tak::tak: trata tra ta ta i tak w kółko :tak::tak::tak::tak::tak:

ale sie ciesze bo cwaniara mi rośnie :-p:-p:-p:-p:-p

a tak poza tym to teraz wiecznie czasu mi brakuje, a najbardziej na prasowanie,więc teraz to prasuje tylko w weekendy bo w tygodniu nie daje rady:no::no::no::no:

idę oglądać Brzydulkę.

Buziaki dla wszystkich mamusiek :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

dobranoc:-)

noo i wpadla jka po zapalki:-p
a na brzydule cas masz:-p
ja prasujeraz na mieisac i w razie potrzeby,ale jak prasuje to pare godzin

nie chcezapeszac ale zab mnie coraz mniej boli:-D:-D:-D:-D
ale chyba po 11 godzinach to czas i pora
wiece ide sie myc i spac
dobranoc

reklama
dobrze miec taka mame jak Ty:tak::tak::tak::tak:
a moze zaproponuj kolezance corki ze moze przyjsc do ciebie jak bedzie miala jakis problem,zawsze lepiej do doroslego niz do rowiesnikow
Tak jej właśnie powiedziałam,że do mnie zawsze może o każdej porze dnia i nocy...:tak::-D:-D:-D:-D
Częstować się jak Wasz osobisty MOD stawia;-):tak:
p2211616-360x480.jpg
303_090308211335833_serwis_sniadaniowy.jpg
gratuluję

Witam
Ja dopiero teraz do kompa się dopchałam:-p:-p:-p
Maja nadal chrypi, już sama nie wiem czy nie iść z nią do lekarza, albo poczekam może przez weekend jej przejdzie:sorry::sorry:
Chciałam przyszykować mężowi na jutro flaki, kupiłam w biedronce i jak tylko otworzyłam to cały dom tak gównem zaczął śmierdzieć że musiałam wszystkie okna otwierać, niby data ważności była dobra ale do jedzenia to na pewno się nie nadawało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A teraz śmiejemy się z mężem że jakby to do pracy zaniósł to chłopaki stwierdzili by że żona chce go otruć:-D:-D:-D
Bo takie flaki to podwójnie przegotować trzeba i jest git.:tak::tak::-D:-D:-D
Uciekam moje kochane ,bo łózko mnie woła.
dobrej nocki życzę.

Hejka dziewczyny, no było wiadome, że jak tylko naduszę ten czarodziejsski guzik to sie baby zlecą:-D

Jezdem - pracuję;-):tak:.
No, tylko pamietaj, że poza moderatorstwem masz jeszcze obowiązek z nami tu pogadać i pobiadolić i w ogóle:-D:-D:-D

Oliwka stęskniona więc jak wracam z pracy to chce mojej uwagi,nie mogę jej odmawiać bo też mi się za nią tęsknić a w tygodniu mamy dla siebie tak mało czasu :tak::tak::tak::tak::tak:

a tak poza tym to teraz wiecznie czasu mi brakuje, a najbardziej na prasowanie,więc teraz to prasuje tylko w weekendy bo w tygodniu nie daje rady:no::no::no::no:

idę oglądać Brzydulkę.

Buziaki dla wszystkich mamusiek :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

dobranoc:-)
Hej , no ja sie w cale nie diwie, że tak za sobą tęsknicie, teraz to co słyszałaś przez cały dzień dostajesz na raz na iwczór, cos jak mj P, jak wraca padniety z roboty to Wiki dopioero zaczyna wariacje przed tatą, a ten tylko spokoju marzył b z hałasu wraca, hihi
E tam prasowanie, ja jak Anabuba, raz na miesiąc jeen dzień ( cały hihi ) i w razie potrzeby sztuk raz czy dwa:tak:

ja prasujeraz na mieisac i w razie potrzeby,ale jak prasuje to pare godzin

nie chcezapeszac ale zab mnie coraz mniej boli:-D:-D:-D:-D
No właśnie
A ząb-no czas najwyższy, musi dac sie wyspać przecież:-D

Witajcie :tak:
ANABUBA ciesze sie ze zab w koncu daje ci spokoj :tak:
AS oj tys jest swietna mama I ta propozycja do dziewczynki aby walila do ciebie jak w dym No podziw wielki :tak:
AGNES jak sie pracuje to niestety doby brakuje nawszystko :tak:Cieszcie sie soba z Oliwka a my tu mozemy troche na ciebie poczekac Oliwka najwazniejsza:tak:

U nas nocka Okropna Pol Oli przespala z nami w lozku Bo mialczala i mialczala
Kupsko nawalila ale nie bylo czuc wiec poznoe je odkrylam Ale ja tez ten zab bolal Musze sprawdzic czy sie przebil jak Oli wstanie

Dzis umowilam sie z kolezanka I jej synkiem Posiedzimy chwile u mnie A pozniej na spacer pojdziemy Chce isc po lumkach :tak:
MILEGO DNIA

Pewnie sie zebrało jedno do drugiego-kupa do zeba i wyszło jak wyszło.
A moja dzis słyszłam 2 razy w nocy popłakała, ale nie poszłam do niej tylko nasłuchowałam, i jak nie poszłam, to zasnęłą momentalnie, płaczu było może z 30 sekund. Normalnie mam nianię włączoną i lecę na pierwszy wydech i okazuj esię, że chyba nie potrzebnie, albo za szybko sie zrywam.

Witam porannie:-):-)
Maja do przedszkola odstawiona ale chrypka nic jej nie przechodzi, chyba bez lekarza się nie obejdzie:no::no::no:
Wczoraj byłam w realu bo miały być w promocji takie spodnie ortalionowe na polarku i poszłam oczywiście na darmo bo ich nie było więc dzisiaj mus iść raz jeszcze bo może dzisiaj już wystawią:crazy::crazy:

cześć poranne ptaszki :-):-):-):-)

Oliwka wstała dzis o 7.30 prawie a ja przed 7.00 bo musiałam jej przygotować jedzenie na obiadek:tak::tak::tak::tak:

głowe już umyłam,zaraz będę suszyć i układać .

Oliwka już spałaszowała kaszę a M poszedł robić nam śniadanko :tak::tak::tak::tak::tak:
więc zaraz ja będę pałaszować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry