anaconda27
styczniówka2006
ale moja miala ewidentnezapalenie krtani i kto wie czy gdyby nie tamtum verde czy bym nie leciala w nocy z duszacym sie dzieckiem do lekarza![]()
A jakie miała objawy tego zapalenia krtani?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale moja miala ewidentnezapalenie krtani i kto wie czy gdyby nie tamtum verde czy bym nie leciala w nocy z duszacym sie dzieckiem do lekarza![]()
No kochana-gratulacje ,jesteś teraz naszą szefowąCzęstować się jak Wasz osobisty MOD stawia;-)
![]()
![]()
Ale fajnie, wyobrazam sobi eta klate Twoją jak ci peka z dumy, hihi, noale nie ma sie co dziwicKlaudia wczoraj wróciła o 8 z dyskoteki zmęczona ,ale szczęsliwa jak wriatka ,a ja miałam czas z Ksawkiem sie koledy pouczyćzisiaj w Betlejem(to dla niego była "wesoła dolina"bo wesoła nowina
)Nauczyliśmy sie 2 zwrotki ,słuczajcie laski jak on śpiewa ,fałszuje ,melodii nie trzyma ,ale taki napięty dziecięcy głosik i samodzielnie śpiewana koleda ,no łza w oku sie kręciła i pękam z dumy,dziś będziemy dalej sie uczyć
Takie chwile sa właśnie bezcenne
![]()
Witajcie kochane wpadłam oznajmi ze żyje.:-)
Co tam u was ?????
Czytałam trochę i o kazi też no nieźle narobiła bigosu
A jakie miała objawy tego zapalenia krtani?
No dokladnie jak u mnie, i zabawki i spiacy tata po nocce, hihii calkiem ladnie zbiera zabawi jak chce obejrzec bajke albo jak na nia rykne
no a jak p spi po nocy u Pauliny w kanciapie(bo poojem tego calkiem nzawca nie moge),to nierz pojdzie do niego(bo juz sie nauczyla bramke otiwreac),ale mowi "ciiii tato aaaa":-)
ale jak jej pwoeim zebyobudzile tate to leci i go klepie:-)
No kochana-gratulacje ,jesteś teraz naszą szefową
A wyrzerka pycha
Nocka spokojna
Klaudia wczoraj wróciła o 8 z dyskoteki zmęczona ,ale szczęsliwa jak wriatka ,a ja miałam czas z Ksawkiem sie koledy pouczyćzisiaj w Betlejem(to dla niego była "wesoła dolina"bo wesoła nowina
)Nauczyliśmy sie 2 zwrotki ,słuczajcie laski jak on śpiewa ,fałszuje ,melodii nie trzyma ,ale taki napięty dziecięcy głosik i samodzielnie śpiewana koleda ,no łza w oku sie kręciła i pękam z dumy,dziś będziemy dalej sie uczyć
Takie chwile sa właśnie bezcenne
Anabuba cieszę sie że sadysta odniósł skuteki oby dziś juz ani ,ani nie bolało