reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Byłam w przedszkolu na imprezce anrzejkowej ,apomniałam juz jak wesoło jest sobie powrózyć ,śmiechu co nie miara ,wyszło ,ze Ksawier będzie modelem-rolnikiem,a ja sie przekwalifikuje na lekarza:szok:długo nie zostałam tam ,bo stół zastawiony słodkościami to zwiałam zanim część biesiadna sie zaczęła:tak:jako jedyna ze wszystkich trafiłam odwrócona tyłem monetą do miski z wodą ,co wrózy mi bogactwo i szczęście cały rok:-D
Aco tu tak pusto:szok::szok::szok:

Wróciła z zakupów, kupiłam malej w koncu nakladkę nan sedes, bardzo fajn, wczoraj w Kauflandzie ogladałam, ale takie były, że latały by po klopie jak pies po polu, a ta jest z blokadą, że sie nie slizga, ładniejsza, zgrabniejsza i 4zł tańsza.

Na dziś rybka i na jutro tez, a co na niedziele to pomysle jutro, hihi.

Ale fajnie macie :tak: Ja fałszuje potwornie :rofl2: Wczystkie stworzenia by pociekały jakbym pospiewała :-D
To coś jak ja, jak zaczelam kiedyś podśpiewywac, to kot wstał , zeskoczyl z akwarium i poszedł spać do drugiego pokoju:-D:-D:-D
Ale mała dzielnie znosi:-D:-D:-D

arano u mnie byly 2stopnie i szron:szok::szok::szok::szok: ztn o 7.30:rofl2:
teraz tylko 5,ale za to piekne sloneczko:tak::tak::tak::tak:
U nas 7* i śliczne słońce, tylko wiatrzycho okropne.

Trwają poszukiwania zaginionej matki z noworodkiem. Zostawiła list pożegnalny (zobacz film)
icon_photo.gif
icon_video.gif
Mój Boże

cześć, nie zaglądałam bo ile razy weszłam na bb z pracy to ktoś mi przeszkadzał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie zdążyłam sie jeszcze zalogować a już musiałam uciekać:no:

widzę, ze chorowania ciag dalszy:-:)-:)-( u mnie chwilowo spokój choć nie do końca, chodzę z Misią teraz do pulmunologa, wczoraj miała pobieraną krew i robimy wszystkie badania (ciężko było:-() i prawdopodobnie będziemy robić testy skórne, bo podejrzewam, ze to jej ciagłe chorowanie ma podłoże alergiczne a winowajcą jest kot:szok::szok::szok: też ciagle kaszle, pochrząkuje a gardło jet ładne, lekarz kazała mi kupić inhalator i robić codziennie inhalację z soli fizjologicznej:cool: a mała się butuje i nie chce 5 minut usiedzieć:no:

trochę poczytałam ale wszystkiego nie nadrobię, zdążyłam jednak zauważyć, ze mamy tu coraz więcej mam moderatorek:tak: no proszę jak się dziewczyny rozszalały:-D:-D:-D:-D
No oby to był kot, szkoda kota co prawda, ale dziecko wazniejsze, no i wielki problem z chorowaniem byłby z głowy

Lece wyciagnac pranie, jedno zdjac drugie powiesic, wstawic rybke d wody zeby sie rozmrozila, wrzuce w paniere to ladnie przejdzie. Mała juz sie cieszy na rybke:-)

No , a łóżko nadal nie zasłane:zawstydzona/y:

MH :szok::szok::szok:
ANKA udanych zakupow :tak:
MADZULA fajna imrezka :tak:

My bylysmy na spacerku od 10 do 12,30:szok::tak:
Teraz Oliwka szaleje A ja nastawilam na zupe i lece obierac ziemniaki Dzis tez rybka i zupa wrzywna :tak:
Pozniej moze pojedziemy do kolezanki co urodzila 1 listopada Nie wiem o ktorej G sciagnie Wiec pewna nie jestem ze pojedziemy :eek:

Byłam w przedszkolu na imprezce anrzejkowej ,apomniałam juz jak wesoło jest sobie powrózyć ,śmiechu co nie miara ,wyszło ,ze Ksawier będzie modelem-rolnikiem,a ja sie przekwalifikuje na lekarza:szok:długo nie zostałam tam ,bo stół zastawiony słodkościami to zwiałam zanim część biesiadna sie zaczęła:tak:jako jedyna ze wszystkich trafiłam odwrócona tyłem monetą do miski z wodą ,co wrózy mi bogactwo i szczęście cały rok:-D
Aco tu tak pusto:szok::szok::szok:
fajnie jest sie cofnac i powspominac ale mozna rowniez powrozyc sobie jak za dawnych czasow i sie posmiac.Nawet nmie pmietam kiedy sobie wrozylam, chyba w podstawowce:szok:
MH :szok::szok::szok:
ANKA udanych zakupow :tak:
MADZULA fajna imrezka :tak:

My bylysmy na spacerku od 10 do 12,30:szok::tak:
Teraz Oliwka szaleje A ja nastawilam na zupe i lece obierac ziemniaki Dzis tez rybka i zupa wrzywna :tak:
Pozniej moze pojedziemy do kolezanki co urodzila 1 listopada Nie wiem o ktorej G sciagnie Wiec pewna nie jestem ze pojedziemy :eek:

dzieki, nic takiego spacjalnego nie kupowalam ale zamierzam jeszcze wyskoczyc i kupic dla Laury farbki do malowania palcami:sorry:

Co do tych matek i ich dzieci to nie bede komentowala

Ja juz obiad gotowy, czekam na mojego.Nawet zrobilam ciasto czekoladowe:-p laura sie bawi, za oknem deszczowa pogoda
PO obiadku kawulec z ciastem:-p

Witam was kobietki:tak::tak:
U nas zimno i straszny wiatr:tak::tak: tak wiec nigdzie nie wychodze a mialam isc na drobne zakupy do lodowki:-p:-p:-p
Emily spi tak wiec mam luz posprzatalam sobie juz wczesniej bo m od 11 w robocie tak wiec zeby mi sie nie nudzilo znalazlam sobie zajecie:-p:-p:-p
Chcialam myc okna ale przy takim wietrze juz mi sie odechcialo:tak::tak:
Dzis na obiadek zrobilam ziemniaczki jajko i sos musztardowy z przepisu Malinki i bylo pyszneeeee ciekawe jak Emily zasmakuje jak wstanie no i czy m zje bo on to musztard bleeeeee ale napwet mu nie powiem ze to sos mussztardowy tylko dam mu skosztowac :-p:-p:-p
Musze zaraz isc jeszcze jedno pranie wlaczyc zeby bylo co prasowac:-p:-p:-p

reklama
Dzis na obiadek zrobilam ziemniaczki jajko i sos musztardowy z przepisu Malinki i bylo pyszneeeee
Musze zaraz isc jeszcze jedno pranie wlaczyc zeby bylo co prasowac:-p:-p:-p
A gzdi eten przepis? Ja gdzieś chyb awczoraj albo przedwczoraj cos widzialam, ale nie zarejestrowałam, taka do tyłu jestem, że szok, jak masz pod ręką to wrzuc mi proszę.
A jesli pierzesz tylko po to zeby prasować:-D:-D:-D to zapraszam do mnie, niedługo sieuzbiera, bo ja z miesiąca prasuje:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Ale nudy, ja ma dzis rybkę, Piotr z ziemniaczkami i surówką, a ja samą surówką, hihi

Mała dziś znów wariactwa, porozkładałam jej koce i poduchy nan podłodze bo juz 2 razy fikołek płaczem sie skonczyl, a ta i tak swoje, hihi

Do góry