reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My byłyśmy na krótkim spacerku, Helenka się nudziła i chiała do domu... :eek:

:szok::szok::szok:
Dziecko urodziło się, gdy matka stała. Wina położnych?
A to akurat u mnie w mieście:tak:.
Anka,raz też w Lidlu Julu siedzi w koszyku i siku woła,mi nie za bardzo wychpdzić,bo Olek jeszcze był to mówię lej a nasikał koło lodówek z nabiałem,poszłam do kasy,żeby mi mopa dali to zetrę to babka powiedziała,że oni sprzątną.
Ale wczoraj jazdę miałam w bloku:szok: nawet Policja była :tak::szok::szok:.

reklama
A gzdi eten przepis? Ja gdzieś chyb awczoraj albo przedwczoraj cos widzialam, ale nie zarejestrowałam, taka do tyłu jestem, że szok, jak masz pod ręką to wrzuc mi proszę.
A jesli pierzesz tylko po to zeby prasować:-D:-D:-D to zapraszam do mnie, niedługo sieuzbiera, bo ja z miesiąca prasuje:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Ale nudy, ja ma dzis rybkę, Piotr z ziemniaczkami i surówką, a ja samą surówką, hihi

Mała dziś znów wariactwa, porozkładałam jej koce i poduchy nan podłodze bo juz 2 razy fikołek płaczem sie skonczyl, a ta i tak swoje, hihi

Musialam poszukac postu co malinka pisala przepis ale juz znalazlam wiec prosze:

Ja robi taki tylko dodaje jeszcze lyzeczke chrzanu
nalac wody, dodac lisc laurowy, ziele angielskie, pieprz, musztarde i zagotowac, dodac kostke rosolowa, wymieszac i zagotowac, zagescic maka rozprowadzona niewielka iloscia wody, dodac smietany wg uznania, zagotowac.
Podawac z ziemniakami i jajamim ugotowanymi na twardo.
Ilosc podanych skladników jest zalezna od tego ile sosu robimy.

Ja robilam bez chrzanu:no::no:
Mowie ci pychota:tak::tak:

A co doprasowania to jasne wyslij kurierem do mnie:tak::tak::tak:
A tak serio ta ja nie lubie prasowac ale ze m robi na popoludnie to trzeba sobie jakies zajecie znalesc bo bym chyba z nudow do glowy dostala tymbardziej ze Emily spi mi po 3-3,5 godz wiec trzeba sie czyms zajac:tak::tak::tak:

Musialam poszukac postu co malinka pisala przepis ale juz znalazlam wiec prosze:

Ja robi taki tylko dodaje jeszcze lyzeczke chrzanu
nalac wody, dodac lisc laurowy, ziele angielskie, pieprz, musztarde i zagotowac, dodac kostke rosolowa, wymieszac i zagotowac, zagescic maka rozprowadzona niewielka iloscia wody, dodac smietany wg uznania, zagotowac.
Podawac z ziemniakami i jajamim ugotowanymi na twardo.
Ilosc podanych skladników jest zalezna od tego ile sosu robimy.

Ja robilam bez chrzanu:no::no:
Mowie ci pychota:tak::tak:

A co doprasowania to jasne wyslij kurierem do mnie:tak::tak::tak:
A tak serio ta ja nie lubie prasowac ale ze m robi na popoludnie to trzeba sobie jakies zajecie znalesc bo bym chyba z nudow do glowy dostala tymbardziej ze Emily spi mi po 3-3,5 godz wiec trzeba sie czyms zajac:tak::tak::tak:
Bardzo Ci dziękuję kochana, jutro pewnie zrobię.
A jak się boisz nudów, to książki czytaj, korzystaj!

Bardzo Ci dziękuję kochana, jutro pewnie zrobię.
A jak się boisz nudów, to książki czytaj, korzystaj!

Alez prosze cie bardzo:tak::tak:
A co do czytania ksiazek to nie lubie wole posiedziec przed kompem ale zrelaksowac sie przed TV:-p:-p:-p
A jak ci idzie kochana nie palenie bo wyczytalam z twojego suwaczka ze juz ponad miesiac nie palisz:tak::tak:
Nie ciagnie cie do fajek????

Oj, nie ciągnęło by mnie, gdyby P nie palił, a tak, wraca z pracy pierwsze co robi to idzie na balkon, zje obiad idzie na balkon, wypija kawe i leci na balkon...
Ale daje radę, muszę, zdrowie nie teges, kasy szkoda z dymem puszczać. Wole małej cos kupić albo sobie :)

witam kochane:happy:
przepraszam że dopiero teraz ale mieliśmy problem z kompem myśleliśmy nawet że dysk twardy szlag trafił bo żadnego z windowsów nie możn a mbyło uruchomić wszystkie 3 systemy padły:szok::szok:ale już ok:tak:
pietruszka ma wolne byliśmy w usc i antoni od dziś oficjalnie nosi nazwisko taty a tata pęka z dumy (mały drobiazg ż e sprawa była w czerwcu a dopirero teraz dokumenty do usc dotarły:wściekła/y::wściekła/y:) potem byliśmy na zakupach w h&m kuiliśmy gabrysi piotra pod choinkę śliczną piżamkę l hello kity i bluzę z kapturem teraz tylko pytani czy będziemy mogli jej to dać:sorry::sorry::sorry::sorry:
a i znalazłam fajny lumpik i kupiłam antoniemu ogrodniczki jeansowe z tygryskiem i oszule w kratkę z tygryskiem wsio firmy h&m za sumę 22 zł:tak::tak:a i 2 śliczne bluzy jedną z ciasteczkowym potworem a drugą czekoladową z napisem stworzony z miłości:tak::tak::tak::tak::tak:
ja dostałam w nocy @ i mam koszmar tak ze mnie leci i jeszcze cały pracowity weekend:-:)-(
wywalczyłam z szefową wolny weekend 5-6 grudnia:-)
sorki że nie odpisuję na posty ale wsystko czytałam :tak:
marta gratuluję szefowo:-D:-D:-D

Malina, no to rewelacyjne zakupy, a takiej bluzy stworzonyz milosci to az zazdroszcze, no słodycz aż pożreć!!!
Fajnie, że nazwisko juz ( dopiero, no al e) jest, tata w końcu pełną gębą:)))), pewnie już mu sie uszy na tył głowy przesunęły, hihihi

Uff no mogę spokojnie zasiąść:tak:,rezerwacja na jutro potwierdzona,chłopaki nakarmione :tak:,M egzamin zadał tylko jutro jeszcze zaświadczenia o kursie mają odebrać:tak: i o 18:15 będę miała go w domciu,wyjście na 20-tą:tak::cool2:.

reklama
Do góry