Marta1981
Rodzyneczka
Idziemy z M do knajpki na Dworcu PKP,z jedzeniem 60zł /osobę a bez 10zł,zespół fajny gra a my nie pamiętam kiedy sami wyszliśmy
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobacz na liczbe twoich postow niedawno mialas same piatkio co kaman z tymi postami
napewno na szczescie
woow Laura tez spiaca ale jeszcze ja przetrzymam
Laura wykapana oglada bajeczke.Zaraz dam jej kolacje i klade spac Jak zasnie po 7 to po 9 wstanie wiec zdarze sie wyspac![]()
no to super milej zabawy wam zyczeIdziemy z M do knajpki na Dworcu PKP,z jedzeniem 60zł /osobę a bez 10zł,zespół fajny gra a my nie pamiętam kiedy sami wyszliśmy.
Idziemy z M do knajpki na Dworcu PKP,z jedzeniem 60zł /osobę a bez 10zł,zespół fajny gra a my nie pamiętam kiedy sami wyszliśmy.
no to super i do domu blisko to napewno poszalejecieA knajpka 300 metrów od nas.Mój już tam był z wujkiem a ja pierwszy raz ale lokal fajny a impreza zamknięta
,bo normalnie to dyskoteki darmowe są
.
Nie zatrybilam
dzis mialam sytuacje.Puka gosc z Jehowych czy jak to sie pisze i gada ze przyniosl ksiazeczke bo ostatnio ja tu by to maz chcial cos do poczytaniaParskalam smiechem mu w twarz i gadam mu ze jak chcial to ja wezme i przeprosilam go po czym zamknelam drzwi
![]()
Dobrze Ci pisałyśmy,że gdzieś błąd musiał być;-)okazalo sie z tym zadaniem ze zle pani podala dzieciom powinno być plus zamiast minus czyli moja glowa matematyczna jeszcze tak zle nie pracuje wiedzialm ze cos jest nie tak![]()