reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja wlecialam na chwilke by powiedziec DOBRANOC

Agnes zaczyna sie weekend wszystkie z rodzinkami.Oliwcia marudziala bo chciala z mama pobyc a mamusia na BB wskoczyla:-D

Anabuba dzieci maja wiele energii my padamy a one chca jeszcze sie bawic:-)

juz uciekam spijcie dobrze

reklama
Ja własnie skonczyła piec gołąbki po cygansku -42szt:szok::szok::szok:Jeszc:szok:e:szok: poprasuje co nieco i ide spac.

:szok:to niedaleko mnie:-(

Idziemy z M do knajpki na Dworcu PKP,z jedzeniem 60zł /osobę a bez 10zł,zespół fajny gra a my nie pamiętam kiedy sami wyszliśmy:tak:.
ama bym poszła na taka impreze za te cene:szok::szok::szok:
okazalo sie z tym zadaniem ze zle pani podala dzieciom powinno być plus zamiast minus czyli moja glowa matematyczna jeszcze tak zle nie pracuje wiedzialm ze cos jest nie tak :zawstydzona/y::tak:
A ja myslałam jeszcze w łóżku:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie zatrybilam:-D:-D:-D

dzis mialam sytuacje.Puka gosc z Jehowych czy jak to sie pisze i gada ze przyniosl ksiazeczke bo ostatnio ja tu by to maz chcial cos do poczytania:-D:-DParskalam smiechem mu w twarz i gadam mu ze jak chcial to ja wezme i przeprosilam go po czym zamknelam drzwi:-D:-D
mój ojciec dorabiał jako rzeźnik. I kiedyś wchodza do domu Jehowy a ojciec otworzył drzwi z toporkiem w reku i fartuchem od krwi-nic nie powiedzieli tylko ucieklw :sorry:

cześć, nie zaglądałam bo ile razy weszłam na bb z pracy to ktoś mi przeszkadzał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie zdążyłam sie jeszcze zalogować a już musiałam uciekać:no:

widzę, ze chorowania ciag dalszy:-:)-:)-( u mnie chwilowo spokój choć nie do końca, chodzę z Misią teraz do pulmunologa, wczoraj miała pobieraną krew i robimy wszystkie badania (ciężko było:-() i prawdopodobnie będziemy robić testy skórne, bo podejrzewam, ze to jej ciagłe chorowanie ma podłoże alergiczne a winowajcą jest kot:szok::szok::szok: też ciagle kaszle, pochrząkuje a gardło jet ładne, lekarz kazała mi kupić inhalator i robić codziennie inhalację z soli fizjologicznej:cool: a mała się butuje i nie chce 5 minut usiedzieć:no:

trochę poczytałam ale wszystkiego nie nadrobię, zdążyłam jednak zauważyć, ze mamy tu coraz więcej mam moderatorek:tak: no proszę jak się dziewczyny rozszalały:-D:-D:-D:-D

witaj kochaan,milo Cie widziec.
buraka olej.daj mu na mikolajki BURAKA!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
a robilas malej badanie na pasozytyt?mam na mysle gliste ludzka.bo ostatnio ze nzajmoa gadalam i jej dziecko tez kaslaa,chrzakalo i sie okazalo ze ma gliste,a chodzi do przedszkola...

tak myślałam, że jak już uda mi się zajrzeć to wszystkie zwieją:tak::tak::tak::tak::tak:
a ja się strasznie męczę w tej robocie, burak już wcale się nie odzywa nawet na dzień dobry mi nie odpowiedział ostatnio więc ja już nawet nie próbuję się odzywać , nie wiem tylko jak można być takim pustym bezmózgiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda skorzystałam wreszcie z maniaru od Ciebie na gina i byłam w środę:tak::tak::tak::tak: w sumie spoko tylko nie rozumiem dlaczego mam leżeć z rozwalonymi nogami przodem do drzwi:szok::szok::szok::szok::szok:ten parawan jest nieco za krótki:szok::szok::szok:

co za niefart:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Byłam w przedszkolu na imprezce anrzejkowej ,apomniałam juz jak wesoło jest sobie powrózyć ,śmiechu co nie miara ,wyszło ,ze Ksawier będzie modelem-rolnikiem,a ja sie przekwalifikuje na lekarza:szok:długo nie zostałam tam ,bo stół zastawiony słodkościami to zwiałam zanim część biesiadna sie zaczęła:tak:jako jedyna ze wszystkich trafiłam odwrócona tyłem monetą do miski z wodą ,co wrózy mi bogactwo i szczęście cały rok:-D
Aco tu tak pusto:szok::szok::szok:

to mowisz kasiasta bedziesz????????fajnie.adoptujesz mnie???????????????????????:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Paulina tez dzis lala wosk i wyszedl jej slon:szok:

ja ide za tydzien na impreze integracyjna(mamy takie pare razy w roku,ostatnio co na konikach bylysmy to tez z tego).i tez beda wrozby i pewnie spiewanie koled,bo taka andrzejkowo-mikolajkowo-swiateczna.co roku przychodzi mikolaj z drobnymi upominkami:-)oczywiscie poczestunek tez jest

Wróciła z zakupów, kupiłam malej w koncu nakladkę nan sedes, bardzo fajn, wczoraj w Kauflandzie ogladałam, ale takie były, że latały by po klopie jak pies po polu, a ta jest z blokadą, że sie nie slizga, ładniejsza, zgrabniejsza i 4zł tańsza.

Na dziś rybka i na jutro tez, a co na niedziele to pomysle jutro, hihi.

ja pozyczylam nakladke od koleznki bo jej niepotrzebna byla a moja zszybko sie nauczyla na sedes robic,wiec naklaadk aniepotrzebna.no ale wisi przey sedesie jakby komus byla potrzebna:-D
mala czesto wlazi jak ja siku robie wiec ona tez tak chce
ale dobrze bo nie mam problemu jak pojdziemy gdzies gdzie nie ma nocnika

A to akurat u mnie w mieście:tak:.
Anka,raz też w Lidlu Julu siedzi w koszyku i siku woła,mi nie za bardzo wychpdzić,bo Olek jeszcze był to mówię lej a nasikał koło lodówek z nabiałem,poszłam do kasy,żeby mi mopa dali to zetrę to babka powiedziała,że oni sprzątną.
Ale wczoraj jazdę miałam w bloku:szok: nawet Policja była :tak::szok::szok:.
:szok::szok::szok::szok::szok:
a po co policja byla?

witam kochane:happy:
przepraszam że dopiero teraz ale mieliśmy problem z kompem myśleliśmy nawet że dysk twardy szlag trafił bo żadnego z windowsów nie możn a mbyło uruchomić wszystkie 3 systemy padły:szok::szok:ale już ok:tak:
pietruszka ma wolne byliśmy w usc i antoni od dziś oficjalnie nosi nazwisko taty a tata pęka z dumy (mały drobiazg ż e sprawa była w czerwcu a dopirero teraz dokumenty do usc dotarły:wściekła/y::wściekła/y:) potem byliśmy na zakupach w h&m kuiliśmy gabrysi piotra pod choinkę śliczną piżamkę l hello kity i bluzę z kapturem teraz tylko pytani czy będziemy mogli jej to dać:sorry::sorry::sorry::sorry:
a i znalazłam fajny lumpik i kupiłam antoniemu ogrodniczki jeansowe z tygryskiem i oszule w kratkę z tygryskiem wsio firmy h&m za sumę 22 zł:tak::tak:a i 2 śliczne bluzy jedną z ciasteczkowym potworem a drugą czekoladową z napisem stworzony z miłości:tak::tak::tak::tak::tak:
ja dostałam w nocy @ i mam koszmar tak ze mnie leci i jeszcze cały pracowity weekend:-:)-(
wywalczyłam z szefową wolny weekend 5-6 grudnia:-)
sorki że nie odpisuję na posty ale wsystko czytałam :tak:
marta gratuluję szefowo:-D:-D:-D

witaj kobieto
super zakupy
i znow masz @ na weekend.wspolczuje:tak::tak::tak::tak:

dziewczyny mam do sprzeanaia po antku mate fisher price i chce dodać ogłoszenie ze zdjęciem wciskam zarządzaj załącznikami przeglądaj wybieram z kompa i ma mi zapisać i nie chce albo bez zdjęia:-:)-(jak mam je dodać???

juz widzialam fajna mata.tyle ze mi niepotrzebna i mam taka po malej.tez niezniszczona,ale moja czeka na brata potomstwo:rofl2:

malinka1 ja pomyślę bardzo kusząca propozycja :tak::tak::tak:

alo alo!a gdzie sie Pani podziewa?
jak sie czujesz kobieto?z fasolka wszytsko ok?

A knajpka 300 metrów od nas:tak:.Mój już tam był z wujkiem a ja pierwszy raz ale lokal fajny a impreza zamknięta:tak::cool2:,bo normalnie to dyskoteki darmowe są:tak::szok:.
zazdroszczze

Nie zatrybilam:-D:-D:-D

dzis mialam sytuacje.Puka gosc z Jehowych czy jak to sie pisze i gada ze przyniosl ksiazeczke bo ostatnio ja tu by to maz chcial cos do poczytania:-D:-DParskalam smiechem mu w twarz i gadam mu ze jak chcial to ja wezme i przeprosilam go po czym zamknelam drzwi:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja z reguly mowie ze mnie nie interesuje ,dziekuje i zamyam drziw,ja na kilometr wyczuwasz jehowych:-D:-D:-D:-D

okazalo sie z tym zadaniem ze zle pani podala dzieciom powinno być plus zamiast minus czyli moja glowa matematyczna jeszcze tak zle nie pracuje wiedzialm ze cos jest nie tak :zawstydzona/y::tak:

pani gapa!

Witam
Ja tylko na chwilke bo mam popsutego laptopa i pozyczylam na chwilke od Tesciowej:-)
A wiec u nas ok.Mlodzi zdrowi:tak:Pogoda taka sobie tylko ze wieje:tak:
A ja dzisija od samego rana sprzatalam i pralam-chyba z nudow hehe:tak::tak::tak:
Nie mam pojecia kiedy naprawie laptopa bo musze znalesc dobrego informatyka:tak::tak::tak:Ile to potrwa to sie okaze
Na ile to bedzie mozliwe to bede pozyczala laptopa

ojoj,bez kompa jak bez reki

A ja cos źle się czuję mam jakies wypieki i boli mnie żołądek, wrrr... :eek::no:
oj to nie dobrze.kuruj sie!

dziewczyny jaja sobie robicie ???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gdzie wy sie podziewacie??????

skoro zadnej nie ma to ide spać.myslałąm ze sobie choc dzis posiedzę z wami a tu dupa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

w takim razie dobranoc:-)

ja tak mialam wczoraj jak bylam o 21 a pusto

ja wlecialam na chwilke by powiedziec DOBRANOC

Agnes zaczyna sie weekend wszystkie z rodzinkami.Oliwcia marudziala bo chciala z mama pobyc a mamusia na BB wskoczyla:-D

Anabuba dzieci maja wiele energii my padamy a one chca jeszcze sie bawic:-)

juz uciekam spijcie dobrze

no i co wszytskie juz pouciekaly????????

Ja własnie skonczyła piec gołąbki po cygansku -42szt:szok::szok::szok:Jeszc:szok:e:szok: poprasuje co nieco i ide spac.

mój ojciec dorabiał jako rzeźnik. I kiedyś wchodza do domu Jehowy a ojciec otworzył drzwi z toporkiem w reku i fartuchem od krwi-nic nie powiedzieli tylko ucieklw :sorry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dn fajnie to musialo wygladac

duzo golabkow!

Dziewczyny a słyszałyscie moze o kobiecie która wyszła z domu z dzieckiem miesięcznym i nie wróciła później ze ją znaleźli ale dziecka nie miała i nie wiem co z nim jak by któras cos wiedziała to niech napisze
nic nie slyszalam (dopoki nie przeczytalam ;-);-))
My byłyśmy na krótkim spacerku, Helenka się nudziła i chiała do domu... :eek:

:szok::szok::szok:
Dziecko urodziło się, gdy matka stała. Wina położnych?
:szok::szok::szok::szok:
Wpadam sie przywitac:-)Zuza spi już godzine wiec sielanka sie zaraz skonczy a ja robie co nieco na andrzejki:tak::tak:
Marta gratuluje:tak::tak:
A to czytałyście?:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

"Po prostu go nie kochała" - - - Onet.pl Dziecko
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
az sie poryczałam masakra
A to akurat u mnie w mieście:tak:.
Anka,raz też w Lidlu Julu siedzi w koszyku i siku woła,mi nie za bardzo wychpdzić,bo Olek jeszcze był to mówię lej a nasikał koło lodówek z nabiałem,poszłam do kasy,żeby mi mopa dali to zetrę to babka powiedziała,że oni sprzątną.
Ale wczoraj jazdę miałam w bloku:szok: nawet Policja była :tak::szok::szok:.
no to co to sie dzialo??
:no::no::no::no::no::no::szok::szok::szok::szok::szok:
na nich jeszcze jeden sposob dobry
spytaj sie ich czy chca porozmawiac o seksi albo sie nawet nie pytaj tylko zacznija nawijac o seksie
uciekaja az sie kurzy:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wróciłam na nocną zmianę a te się zmywają:sorry::-(.Olek mi na kolanie siedzi:tak:.
U nas też raz przyszli a po świniobiciu było i mama się pyta czy wejdą i się kaszanką poczęstują:sorry:,bo akurat się dopieka - a z kilka lat ich nie było:-p;-):tak::-D:-D.
:szok::szok::szok::szok::szok:
a po co policja byla?
duzo golabkow!
Akcja małżeńska zdrada i żona Policję wezwała,bo męża nakryła w mieszkaniu jego matki:szok:.Dużo by opisywać ale to nie na Otwartym:no::sorry:,bo i ze mną trochę związane:zawstydzona/y:(nie myślcie że to ja z braku chłopa w domu na cudzego się pokusiłam:no::sorry:).
A gołąbków cygańskich tyle wychodzi.

witam kochane:happy:
przepraszam że dopiero teraz ale mieliśmy problem z kompem myśleliśmy nawet że dysk twardy szlag trafił bo żadnego z windowsów nie możn a mbyło uruchomić wszystkie 3 systemy padły:szok::szok:ale już ok:tak:
pietruszka ma wolne byliśmy w usc i antoni od dziś oficjalnie nosi nazwisko taty a tata pęka z dumy (mały drobiazg ż e sprawa była w czerwcu a dopirero teraz dokumenty do usc dotarły:wściekła/y::wściekła/y:) potem byliśmy na zakupach w h&m kuiliśmy gabrysi piotra pod choinkę śliczną piżamkę l hello kity i bluzę z kapturem teraz tylko pytani czy będziemy mogli jej to dać:sorry::sorry::sorry::sorry:
a i znalazłam fajny lumpik i kupiłam antoniemu ogrodniczki jeansowe z tygryskiem i oszule w kratkę z tygryskiem wsio firmy h&m za sumę 22 zł:tak::tak:a i 2 śliczne bluzy jedną z ciasteczkowym potworem a drugą czekoladową z napisem stworzony z miłości:tak::tak::tak::tak::tak:
ja dostałam w nocy @ i mam koszmar tak ze mnie leci i jeszcze cały pracowity weekend:-:)-(
wywalczyłam z szefową wolny weekend 5-6 grudnia:-)
sorki że nie odpisuję na posty ale wsystko czytałam :tak:
marta gratuluję szefowo:-D:-D:-D
Gratuluję załatwienia dokumentów i udanych zakupów.:tak::-)
Dziewczynki nie poczytam,ale wpadłam do Was co by się pokazać.
Nie patrzcie na godzinę :-D:-D:-D:-D:-D
Właśnie wyszłam z wanny i się zastanawiam,czy jest sens kłaść się do łóżka:szok::szok::-D:-D:-D
pozdrawiam.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dniezłą musieli miec minę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As czy Ty w ogóle nie potrzebujesz snu????? jak Ty potem funkcjonujesz????
i co w końcu połozyłaś się czy już nie było sensu???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to ja się witam jako pierwsza :-)

pospałąbym dłużej ale OLiwka wstała dziś ok 6.40,jestem niewyspana:tak::tak::tak::tak:
chyba już nigdy się nie wyspię:sorry:

M poszedł robic na śniadanko jajecznicę ze szczypiorkiem mniam mniam

Witam,

ja znowu spałam z dziećmi a M w innym pokoju :eek: Helenka spała ładnie zato Niki wstała dzsiaj o 3 w humorze do zabawy i śmiania sie :szok::sorry: Ale usnęła po godzince :tak:

A moje wczorajsze dolegliwości przeszły po wypiciu szklanki coli :-p

helo helo
ufffff wlasnie usiadalm;)
jak mowialm poszlysmy do mamy tak po 16.no i pol godz temu wrocilysmy dopeiro:szok::szok::-D:-D:-D:-D
tak jest jest,nigdy nie moge wpasc na godzine bo za krotko:-D:rofl2:
dziewczyny sie wybawily,ja sie wygadalam z mama,przy okazji jej pare rzeczy zlaatwilam-allegro itp.

no i sciagnelam nowy odcinek housa-zaraz bede ogladac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i zalatwilam mamie nowa oferte z neostarda,bedzie miala 1mb za 3zl wiecej niz teraz za 512.oczywisice ja na tym skorzystam sciagajac filmy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

no i tak wyjsc nie moglsymy.az dziwne ze Weronika z wozku nie usnela bo szlysmy ponad 10minut,ciemno,w wzoku buja a ona w dzien nie spala:-p
ale szybko ja umylam,zjadla kasz i padla:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Paulina tez juz w lozku,chrapie:-)

To im spacerek urządziłaś :-D

Gołąbki po cygańsku... Poproszę o przepis :tak:
To jehowi już go nie nachodzą :-D

Ja dzisiaj jadę z dziewczynami do mamy :tak: przynajmniej nie będziemy same w domu siedzieć :-p

reklama
Do góry