reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka:-)
jestem na minut 5 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

po pracy wreszcie,obiadek juz zjadłam teraz z 30min odsapne i idę sprzatać,prasowac i puszczac pranie :tak::tak::tak::tak:

M z Oliwką pojechali na cały dzień do teściów :tak::tak::tak::tak:

reklama
anka moja mama tez to powiedziala ale nawet jak m by mi nie pozwoli i tak bym jezdzila :-p:-p:-p:-p
ooo piesek wstal
trzeba bedzie z nim isc na dwor
malemui bjke puszcze i pojde :laugh2:

agnes jasne ze mamy miejsca :tak: zreszta mamy pod blokiem polane wiec wyjscie z klatki i pojscie na polane zeby sie wybiegal to nie bedzie dla nas problemem :-)

ciuszki :cool2::cool2:
przyjade jak znajde troche czasu :tak:;-)

fajnie ze o mnie myslalas :laugh2:
tak jezdze bez prawka - wkoncu m mi pozwolil wziac auto a ja korzystam - dla mnie wygodniej :-D
milego wypadu u Anki :tak:

no to oby dzieci Ci sie nie pochorowaly ;-)
a Ty do tesciowej :sorry:

jeeeeee
sernik to ja bym zjadla - podrzuc mi troche :-)

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a teraz zdjecia...
to juz prawie gotowa lazienka z wanna (oczywiscie przetestowana - pewnie dowikla pisala) :-D:-D:-D:-D
pb1903758469445.jpg

pb2104100149599.jpg

a to jak bylo kiedys a jak bedzie :-)
pb2103968742796.jpg

pb2104069089112.jpg

a to wc ;-) z polka bo wanna sie nie zmiescila i trzebabylo kombinowac :laugh2:
pb2805020392583.jpg

i nasz nowy czlonek rodziny z Sewkiem :laugh2:
pb2204735011783.jpg

pb2204765170446.jpg

jeszcze cosik :-D??
remont na pełną gebę ;-);-):-D:-D:-D:-D
tylko nam sie kochana nie przepracuj :no::no::no::no::no::no::no:
a piesek przesłodki
a to wogole dziecwzyny byla dziura jaka zrobili zeby kawalek wanny moglo przejsc :sorry2:
pb0903107161240.jpg
ło matko :szok::szok::szok::szok::szok:

a ja zaraz mykam do mamuski i tatuska na wróżenie (tzn smiechu pelna beczke)
nakupie dzis jeszcze pare gazet i bedziemy sobie wrozyc ;-);-);-);-)
a co :tak::tak::tak::tak::tak:

Natalineczka - hehe postaram sie ;-)
Agnes - heh a mmnie poprasujesz :-p:cool2:

a my zaraz idziemy rodzinnnie na spacer z pieskiem i pojedziemy na jakies zakupy male bo mnie sie zachcialo cos slodkiego :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Natalineczka - hehe postaram sie ;-)
Agnes - heh a mmnie poprasujesz :-p:cool2:

a my zaraz idziemy rodzinnnie na spacer z pieskiem i pojedziemy na jakies zakupy male bo mnie sie zachcialo cos slodkiego :laugh2::laugh2::laugh2:
No to teraz pozostaje wam duzo spacerowac :tak:No i zachcianki masz HHMMM MOZE TY PATRYSIA W CIAZY JESTES ????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do jezdzenia bez prawka Oj to bym cie i Twojego M lala :cool2:Uwazaj na to bo serio kiedys sobie zaszkodzisz takim jezdzeniem :eek:
Zdjecia ja nie widze neistety Ale to przez moj popiepszony net :wściekła/y:
AGNIESZKA I EMILY I ANKA milej zabawy:tak:

G zostal z mala w domu A ja poszlam z mama i jasiem do sklepu Musialam sie przewietrzyc Bo dzis Oliwka bez spaceru wiec i ja na spacerze nie bylam
Oli juz wykapana ale dlatego ze Kupke taka zrobila ze cala brudna Wiec ja G odrazu wykapal Ona od wczoraj robi Kupki ale ISTNA WODA musze jeszcze poobserwowac Bo ta kupa taka niefajna Normalnie woda Moze to na te zeby co jej 2 naraz wyszly?
Jasiu szykuje kolacje Mama kupila Adwokata Wiec posiedzimy rodzinnie i bardzo lubie adwokata :tak:

Do góry