reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ostatnią miesiączkę miałam 17 października w niedziele zrobiłam test ciążowy nic nie wykazał zastanawiam się czy gdybym, była w ciąży to już by coś pokazał czy za wcześnie na to
nie mam kasy na prywatną wizytę a na kasę chorych termin za miesiac ;/

Jak dziewczyny pisały zapewne przez stres miesiączka się opóźnia:tak::tak::tak:
Marta oj biedny ten twój Julek:-:)-(

reklama
Dowiedziałam sie własnie że A. prawdopodobnie w delegacje bedzie je ździł. zn. on sie nie zgadza i mowi że sie zwolni jak trzeba bedzie jechać:zawstydzona/y::sorry2:Poza tym była na izbie przyjec bo w pracy jakas brama sie obaliła na niego i ma siny nos myslał że złamany ale nie;-)
I męcze sie żeby mozille ściągnąć ale chyba za tepa jestem zreszta nie moge sie połapać w windows vista:no::no:

MALINKA nie kochamy sie bo nam sie od dawna nie uklada
JA TYLKA NA LOTERI NIE WYGRALAM I NIE JESTEM PO TO ABY MU GO DAWAC JAK SIE TYLKO MEZOWI ZECHCE KIJA ZAMOCZYC
Ja lacze seks z uczuciami Jak uczuc nie ma to i seksu tez
I wcale mi z tym nei jest zle Tzn wolalabym aby nam sie w zyciu z M ukladalo i zycie seksualne tez Ale jest jak jest I nie ma co sie zadreczac
ANACONDA popieram twoje nerwy na ten market Dobrze ze zareagowalas 3 mam kciuki
ANKA napewno napisze wam jak tak pierwszy telefon Ale juz mam stresa :szok:

Czekam na nich Zaniedlugo powinni byc :tak:
Heh dobre z tym kijem:-D:-D:-D

Beata obrączke prawdopodobnie pod blokiem zgubiłam jak autko myłam:-(

o kurcze nie przejmuj się ja obrączki nie posiadam:no::no:
to fajnie że kupiliście laptopa a ile koszztował??? ja choruję właśnie na kompa stacjonarnego:tak:
a kuchenka teraz można tanio kupić to zrób sobie prezent gwiazdkowy;-)

ha ha urozmaicenie:-D:-D:-D:-D już widzę tą radość K:-D:-D:-D:-D:-D
my w ramach urozmaicenia zadawalamy się różnymi rodzajami gumek:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a my sie niczym nie zadawalamy (tzn tylko samymi sobą ;-);-);-);-))
A JA CHORUJE NA LAPTOPA ale moge sobie tylko pochorowac :-(
A ja w ramach urozmaicenia nie kochalam sie juz prawie od roku :-)
no ja teraz czesto mialam przymusowy celibat, zreszta nie mam zabardzo sie z kim kochac jak moj jest wiecznie w delegacji :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
przyjezdza co 2 tyg a raz na miesiac mam @ i to akurat jakos tak wypada :sorry::sorry::sorry::sorry:

Dorota od roku:szok::szok::szok::szok:kurcze jak mogę zapytać to czemu????? bo mi to by tak ciężko było tyle czasu:cool2::cool2::cool2:my mieliśmt przez to swego czasu problemy ale to był okres ciąży i pietruszka tłumaczył mi że się bał ale to już załatwione obgadane;-)
my mamy różne temperamenty to fakt ja to z tych co mogą codziennie a pietrucha tak 1-2 w tygodniu ale osiągneliśmy kompromis ;-)a jak się ociąga to już mam sposoby co ubrać i zrobić co by miał ochotę:-p
ja to raczej jestem z tych co jak nie maja to nie musza ale jak juz zasmakuja to przestac nie mogą :-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
apetyt rosnie w miare jedzenia :tak::tak::tak::tak:;-)
Natali mam się jakoś szczególnie przygotowac na zamrażanie, a lepiej zamrażać, czy wypalać????
na zamrażnie nie, uwierz mi wiem co mowie bo sama sie bałam i m ze mną był :tak::tak::tak::tak:
kochana bezbolesny zabieg, prawie jak normalne badanie, tyle ze dłużej trwa bo około 5 min
lepsze zamrażanie, bo przy wypalaniu musisz miec znieczulenie i czesto sie ciężko goi, zreszta masz dłuższy celibat :cool2::cool2::cool2::cool2:
teraz mi powiedzial ze tydzien bez seksu a przy wypalaniu to słyszałam ze ze 2 miesiace o ile nie dluzej, zreszta lekarze odchodzą juz od metody wypalania
jak chcesz moge ci to wymrażanie bardzo dokładnie opisac na priv :tak::tak::tak::tak:;-);-);-)

Teoretycznie tak.... tylko cos dalej w obliczeniach sie chrzani... :eek:

Madeuska, w taki sam sposób liczysz czy inaczej??
wyglada całkiem jak moj zeszyt :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-p:-p:-p:-p
moi rodzice się pogodzili:-D:-D:-Dtata zawiózł mamę do tego szpitala aż mi ulżyo:tak::tak::tak: mama jutro ma operację, strasznie długa ta operacja bo od 8.30 do 15 planowo:szok: mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze bo to operacja na otwartm sercu i przez jakiś czas serce pracuje tylko dzięki maszynie:-:)-(trzymajcie kciuki

dobrej nocki dziewczyny;-)
hej ja nie w temacie.
co sie stało twojej mamie, że aż operacje na serduszku ma??
bajpasy beda jej zakładać??

a ja dopiero teraz jak zwykle kiedy juz nikogusko nie ma
firaneczki przyszły juz wisza sobie w oknie stroik adwentowy tez juz stoi z jedną swieczuszką ;-);-);-);-)
przemeblowanie w kwiatkach tez zrobilam a co
na głównym oknie został tylko jeden amarylisek

a pozniej wstawie foteczki jak znajde aparat :sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak::tak::tak:

Czesc mamuski
Wczoraj ci ludzie od pracy jak przyszli o 17 tak wyszli o 20:szok:
Na szczescie ja sie moglam na nich skupic a G pilnowal Oliwke
Dostalam wiele do poczytania Wiele nr telefonow 2 telefony Bo bede umawiala spotkania 2 osobom Ta dziewczyna podzwonila przy nas I serio trzeba miec dar przekonywania Mam nadzieje ze mi sie uda Juz sie stresuje bo dzis chce kilka pierwszych telefonow wykonac I mam stresa serio bo to nie takie latwe jakby sie wydawalo
Podobno najlepiej dzwonic od 16-20 To dobrze bo bedzie juz mama pozniej G wiec w spokoju bez Oliwki bede mogla dzwonic
Dzis pozniej postaram sie przygotowac i podzwonic Bo ONI NA MNIE LICZA:tak:
W poniedzialek na 16 jest szkolenie Tam bym poznala wiecej ludzi z firmy itp
Mam nadzieje ze mama zajmie sie mala abym ja mogla tam pojechac Bo jeszcze o tym jej nie mowilam

Nocka taka sobie Zasnela siut po 20 Obudzila sie o 23,30 I musiala przyjsc do nas do lozka Bardzo dlugo sie wiercila I poplakiwala Ja nie spalam Dopiero ja ona usnela to i ja Pozniej o 5 zas pobutka A ja wstalam o 6,30 aby do was zajzec:tak:

Dzis na 12 mamy szczepienie Wczesniej ide z Oliwka do mojej pracy po bon swiateczny HMM moze 100 zl mi dadza :cool2:

A pozniej to sie bede do rozmowey przygotowywac

DZIEWCZYNY jejku jak w przyszlosci bede miala klopoty z matma Oliwki to juz licze na wasza pomoc Bo wy takie madre glowy Mam nadzieje ze wtedy nadal tutaj bedziemy pisac:tak:

reklama
Witam:-):-)
Ja dzisiaj Maję do przedszkola wyszykowałam ale mąż przywiózł ją z powrotem do domu bo po drodze skarżyła się na ból brzuszka i mówiła że jej się zbiera na wymioty:sorry::sorry:
Tak więc siedzimy dzisiaj razem w domu:tak::tak:
A tak przy okazji mam pytanie do mam dzieci czteroletnich i większych: czy wasze maluchy też się skarzą na ból brzuszka?:sorry::sorry::sorry:
Miałam jechać dzisiaj po prezent mikołajkowy ale przełożyć muszę to na jutro bo przecież nie będę kupowała prezentu przy Mai:-D:-D

Do góry